Sverigedemokraten Mattias Karlsson fortsätter att sprida hat mot utesluten medlem

Sverigedemokraten Mattias Karlsson fortsätter att sprida hat mot en utesluten medlem. Mattias Karlsson har inlett en slags vendetta mot medlemmar och alternativa medier som inte ställer upp på att hyckla och ljuga och vara partiledningen till lags när de sviker väljare och egna anhängare.

mattias-karlsson-sd
Mattias Karlsson använder vuxenmobbing och gult by association mot utesluten medlem

De hela började med att Karlsson såg till att SD-Kuriren publicerade ett vulgärt påhopp på Fria Tider, som är den största invandringskritiska tidningen på nätet.

Karlssons påhopp på Fria Tider orsakades av att Fria Tider hade låtit medlemmar som uteslutits ur SD få berätta en korrekt version av vad som hänt istället för att vara tysta och låta SD sprida en falska bilder av uteslutningsärenden. När Fria Tider upplät spaltutrymme åt uteslutna medlemmar kallade Mattias Karlsson det för ”illasinnade artiklar”.

Efter att Fria Tider låtit uteslutna medlemmar få framföra sina åsikter gick Mattias Karlsson till förnyade angrepp mot tidningen och påstod att ”Fria Tider styrs av neofascistiska krafter vars övergripande syfte är att på ett subtilt sätt normalisera icke-demokratisk radikalkonservatism och antisemitism”.

Mattias Karlsson tålde uppenbarligen inte att Fria Tider kunde publicera Israelkritiska artiklar och att det bland kommentarerna finns människor som ser kopplingar mellan politiskt inflytelserika judar och propaganda för ett mångetniskt Sverige. I SD råder förbud mot att ha ens sakliga åsikter kring dessa frågor och varje påpekande om att exempelvis judiska församlingar i Sverige vill ha massinvandring ”är inte relevant samhällsdebatt”. Inte heller är det tillåtet att påpeka att Bonniertidningar ägs av familjen Bonnier som har judisk bakgrund. När utomstående debattörer i samband med den bevisade kopplingen mellan den vänsterextrema Researchgruppen och Expressen påpekade att tidningen ägs av Bonnier frågade Martin Kinnunen ”Men varför upprepa att Bonnier äger Expressen, vilket relevans har det?”. SD ville tona ned betydelsen av ägarnas roll trots att det är ett intressant faktum att familjen Bonnier har en politisk agenda som framstår tydligt i deras alster.

Inom SD måste man slaviskt följa den linje som SD företräder oavsett om det är en falsk bild av verkligheten man ägnar sig åt att försvara. Att hysa avvikande åsikter även om dessa åsikter ligger sanningen närmare är inte tillåtet och det finns mängder av sådana exempel.

När Patrik Ehn uteslöts så fick han stort stöd av gräsrötter och politiskt medvetna väljare som stod SD nära, men hela partiledningen valde att utesluta Ehn med hjälp av falska anklagelser och fula metoder. Mattias Karlsson var en av dem som låg bakom uteslutningen av Ehn. När Patrik Ehn nio månader efter uteslutningen anslöt sig till tankesmedjan Motpol så blev Mattias Karlsson uppenbarligen väldigt upprörd över det trots att Ehn inte längre var medlem i SD.

Mattias Karlsson skrev:

”Noterar att Patrik Ehn nu officiellt har anslutit sig till den identitära rörelsen, som ideologiskt ligger väldigt nära fascismen, samt att han nu öppet deklarerar sin vurm för den antidemokratiska tyska radikalkonservatismen. Det får härmed anses vara definitivt och slutgiltigt bevisat att grunderna för hans uteslutning ur SD var helt korrekta….”

MK-twitter1

Det är naturligtvis ren vuxenmobbing som Mattias Karlsson ägnar sig åt. Det borde rimligen inte finnas några som helst orsaker för honom att angripa Ehn på det här sättet. Metoden som Karlsson använder sig av är typisk för sekterister. När människor i små sekter väljer att lämna, eller tvingas att lämna, en sekt så förtalas de ofta av andra sektmedlemmar.

Mattias Karlsson är dock inte nöjd med att angrips Fria Tider och vuxenmobba Patrik Ehn. Han har bestämt sig för att fortsätta vuxenmobba Patrik Ehn och dessutom använda sig av samma falska metoder som han använde för att kunna utesluta Ehn ur SD.

Mattias Karlsson hittade ett påstått citat från av Motpols skribenter.

Denne påstås ha skrivit något om att ”autonoma nationalister skulle kunna bilda stommen i en ”fascistisk” rörelse…”

Mattias Karlsson har uppenbarligen hittat citatet i den vänsterextrema gruppen AFA:s arkiv.

mattiaskarlsson-2

Oavsett om citatet är korrekt eller inte, vilket är oklart, så är det inte Patrik Ehn som har skrivit det utan en helt annan person, en debattör på tankesmedjan Motpol.

Men med citatet i ryggen så valde Mattias Karlsson att återigen angripa Patrik Ehn. Motpol kommenterade Karlssons angrepp så här:

Om vi utgår ifrån att citatet är korrekt: gör det motpol fascistiskt att en av fler än tjugo skribenter som skrivit för oss genom åren, för ca 10 år sedan i en mening förde detta resonemang på ett nätforum? Väger detta eventuella foruminlägg tyngre än alla tusentals spaltmeter övrig text som vi tillsammans har producerat genom åren? Vi anser att en sådan slutsats står helt utom alla proportioner.

Man kan ju fråga Karlsson om alla de idiotiska kommentarer som fällts av ledande Sverigedemokrater ska indikera att de i första hand är idioter och bara i andra hand är Sverigedemokrater. Jimmie Åkesson har ju sagt så många dumheter att man baxnar, men Karlsson har inte en enda gång kritiserat dessa dumheter. Inte heller har han framfört kritik mot andra partilojala företrädare som sagt eller gjort dumheter. Mattias Karlsson är en hycklare av rang som använder sig av guilt by association och vuxenmobbing för att kunna angripa för detta medlemmar. Det är osmakligt!

Kommentarerna och kritiken mot Mattias Karlsson lät inte vänta på sig:

Jag tål inte denna arroganta Mattias Karlsson och hans nepotism, där det sistnämnda visar sig inom SD kuriren där hans fru är skribent och hans gamla sekreterare är chefredaktör. Det är riktigt pinsamt att beskåda hur höga SD-företrädare nu sitter på höga hästar och slänger ”neofascist”, ”fascist” och andra anklagelser mot andra sverigevänliga krafter som inte håller med SD-ledningen. Höga SD-företrädare är inröstade i riksdagen för att stoppa den negativa utveckling som landet Sverige går mot. Därför borde de arbeta med detta istället för att sitta och kasta skit på Patrik Ehn. Lustigt dessutom att uppgifterna ang. Ehns kontakt med NPD, som Karlsson använder kommer från Expressen och tydligen hittades efter ett intrång i Patrik Ehns mejlbox. Men, men, när man kommer in i maktens korridorer och köttgrytorna fylls och börjar koka så händer uppenbarligen magiska saker med människor. SD-ledningen och Karlsson på plåttaket är nog knappast något undantag.

*

Patrik Ehn skall naturligtvis bedömas, och eventuellt ”dömas”, efter vad han själv skriver här och inte efter vad andra skriver, eller som i det här fallet kanske har skrivit för cirka tio år sedan på ett annat ställe på nätet.. Det är faktiskt riktigt pinsamt det som Mattias Karlsson håller på med. Det är oseriöst och lågt. Vad är det på Motpol som han menar är ”neofascistiskt”? Jag tycker att bara själva användandet av begreppet ”neofascist” skvallrar om vilken ful taktik M.K. använder. Begreppet ”neofascism” är väl i det närmaste att betrakta som en form av nyspråk. Det är ett väldigt luddigt begrepp som jag ser det, och det har väl just därför blivit ett populärt ord att använda för de politiskt korrekta när de vill svärta ned sina politiska motståndare och kritiker. Mattias Karlsson är ju själv en ”neofascist” i många makthavares ögon, förstår han inte det? Det vore på sin plats att M.K., istället för att bara slänga sig med vad som i vårt samhälle har blivit en form av tillmäle utan någon tydlig definition, mera konkret kunde påtala vad det är som är så hemskt med Motpol och varför Ehn skall dömas för vad andra bloggare, och inte han själv, skriver här? Jag kan inte tänka mig att Ehn ställer upp på allt som skrivs här på Motpol, vare sig i bloggarna eller i kommentarerna.

Partik Ehn själv kommenterade Mattias Karlsson ohederliga metoder:

Karlsson fortsätter alltså att ge sig på svenskar som kämpar för ett svenskt Sverige. Han drar sig heller inte för att beskriva gamla partivänner med hjälp av politiska skällsord på samma sätt som Henrik Arnstad gör.
 Själv anser jag att vi Sverigevänner inte måste vara överens om precis allt utan att för den sakens skull börja bekämpa varandra med Karlssons glöd. Karlsson börjar alltmer framstå som en av de hysteriska ”anti-fascister” som svurit på att göra livet surt för oss Sverigevänner.

Det råder inga tvivel om vem som är den onde och vem som är det gode i sammanhanget. Patrik Ehn är den gode som förtjänar sympati, medan den onde Mattias Karlsson mest förtjänar förakt.

Läs mer om turerna inom SD här.

Taggat:

6 tankar om “Sverigedemokraten Mattias Karlsson fortsätter att sprida hat mot utesluten medlem

  1. […] Sverigedemokraten Mattias Karlsson fortsätter att sprida hat mot en utesluten medlem (27 december 2… […]

  2. […] Mattias Karlsson sprider hat mot utesluten medlem […]

  3. […] Mattias Karlsson sprider hat mot utesluten medlem […]

  4. […] Mattias Karlsson sprider hat mot utesluten medlem […]

  5. […] Sverigedemokraten Mattias Karlsson fortsätter att sprida hat mot en utesluten medlem (27 december 2… […]

  6. […] är Patrik Ehn som uteslöts ur SD efter en mycket vidrig smutskastningskampanj från bl.a. Mattias Karlsson (SD). Medarbetare är Mattias From som uteslöts med hjälp av rena lögner från bl.a. Martin […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: