Ny statlig organisation vill slå sönder hela Sverige

Den statliga organisationen ”Hela Sverige ska leva” vill ta död på det svenska Sverige. De vill massimportera etniska främlingar och sprida ut dem i varenda by i hela landet. Målet är att svenskarna ska utrotas så fort som möjligt.

hela-sverige-ska-leva
Organisationen Hela Sverige ska leva vill att hela Sverige ska dö.

Det fullkomlig kryllar av initiativ som går ut på att fylla upp varje vrå av Sverige med stora skaror av etniska främlingar för att så fort som möjligt ta död på det svenska Sverige.

Den svenska nationen ska krossas och det svenska folket ska utrotas, det är den uppenbara konsekvensen av statens politik. Det är dessutom högprioriterad. Vid årsskiftet går Rumänien och Bulgarien med i Schengen vilket kommer att innebära ett massinflöde av zigenare till Sverige och andra länder som redan är hårt ansatta av massinvandring och följderna av den. Runt Stockholm finns idag minst 30 läger där romer huserar och antalet zigenarläger kommer att öka kraftigt under 2014.

Det är dock inte bara romer som kommer till Sverige. Politikerna har bestämt sig för att slå sönder den svenska folkgruppen genom att göra Sverige mångetniskt och den politiken ser ut att förvärras mycket snabbt. Nya organisationer som arbetar för att fylla upp Sverige med invandrar bildas varje vecka.

Hela Sverige ska leva är en statlig organisation med ett namn som låter Sverigevänligt. Men organisationen är allt annat än det. Organisationens målsättning är att fylla upp den svenska landsbygden med invandrare från när och fjärran. Även om målet inte framgår i klartext så vill de byta ut den svenska befolkningen mot andra etniska grupper. I organisationens propaganda  säger man sig vilja ha ”fler nya svenskar på landsbygden”. Det är dock inte fler etniska svenskar man vill ha, det hade man kunnat få genom att skapa ett program för att öka de svenska födelsetalen eller flytta etniska svenskar från storstäderna till landsbygden. Men det vill man inte.

Syftet med ”Hela Sverige ska leva” är att slå sönder det svenska Sverige, slå sönder resterna  av det svenska Sverige, slå sönder byarna och mindre samhällen som fortfarande är etniskt homogena och släppa in främmande etniska grupper med höga födelsetal så att det svenska folket utrotas fortare.

Organisationen ”Hela Sverige ska leva” vill att hela Sverige ska dö.

Det är en sjuk organisation som är skapad av sjuka politiker i ett allt sjukare Sverige. Att det inte är några problem att hitta personer som väljer att arbeta för att Sverige ska dö är också sjukt. Dessa femtekolonnare och kräk, dessutom till synes etniska svenskar, är fullkomligt vedervärdiga människor.

Organisationens två talespersoner Åse Blombäck och Staffan Nilsson är två exempel på hur till synes vanliga svenskar avlönas för att ta död på sitt land. De anser säkert att de, liksom hantlangare i andra totalitära regimer (Sverige ÄR totalitärt), gör något som är bra. I själva verket är de landsförrädare som en dag borde ställas inför rätta.

Liksom många andra statliga organisationer som bedriver projekt som förstör Sverige så är metoderna och programmen subtila och luddiga. De skriver inte rent ut att de vill ta död på Sverige, men det framstår som väldigt tydligt när man läser deras förskönade propaganda.

Hela Sverige ska leva har tusentals lokala utvecklingsgrupper över hela landet. De finns alltså överallt och arbetar metodiskt för att landsbygden ska översvämmas av ”nya svenskar” d.v.s. etniska främlingar och på det sättet hjälpa till att tränga undan svenskarna i sitt eget land.

Organisationen säger:

”Vi jobbar också aktivt med integration tillsammans med lokala etniska föreningar, och vi ser integration som en ömsesidig process fylld med möjligheter.”

De kunde lika gärna ha sagt vad de vill i klarspråk:

”Vi vill ge stöd till alla andra etniska grupper för att snabbare kunna utrota de etniska svenskarna”.

Som om det inte vore nog så arbetar organisationen för att de nyinflyttade ska få svenskt medborgarskap så fort de landat i Sverige. De säger:

”De ”nyinflyttade svenskarna” ska helst få medborgarskap så snabbt som möjligt, enligt den statliga organisationen, som finansieras med anslag från regeringen och har cirka 5 000 lokala utvecklingsgrupper.”

Källor: Fria Tider

Länk: Hela Sverige ska leva (är en omskrivning för Hela Sverige ska dö)

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: