Mattias Karlsson (SD) vuxenmobbar utesluten medlem

Mattias Karlsson i Sverigedemokraterna är mycket sorglig figur. Med betoning på MYCKET!

Sedan minst tre år tillbaka finns det ingenting gott att säga om Mattias Karlsson. Absolut INGENTING!

Om det är så att han varit en klok man som spårat ur när han fått makt och inflytande eller om han alltid varit en ful fisk råder det delade meningar om. Men en sak är säker. IDAG ÄR HAN EN FUL FISK!

mattias-karlsson-sd
Mattias Karlsson (SD bedriver hatkampanjer mot Fria Tider och Patrik Ehn

Det var inte så länge sedan som många fick upp ögonen för vem Mattias Karlsson egentligen är. Karlsson gick nämligen ut och skrev ett hatinlägg mot den frihetliga webtidningen Fria Tider som han menade ”styr av neofascistiska krafter”.

Några dagar innan hade Mattias Karlsson med hjälp av Paula Bieler publicerat ett mycket fult och ohederligt påhopp på Fria Tider där en Zeth Arkö Gogman med assistans av Mattias Karlsson skrev en fullständigt förvirrad artikel som hade det enda syftet att smutskasta Fria Tider.

Varför angrep Mattias Karlsson Fria Tider och varför kallade han tidningen ”fascistisk”? Svaret är att Fria Tider har tillåtit medlemmar som uteslutits ur SD på falska grunder att få berätta sin version och samtidigt kritisera partiledningen för hyckleri, lögner, fulspel och maktmissbruk.

Egentligen vet alla människor med insyn i SD som kan tänka kritiskt att SD är en toppstyrd sekt där man med hjälp av svågerpolitik klamrar sig fast i partitoppen. Om man har invändningar mot svågerpolitiken så kastas man ut ur partiet. Partitoppen använder sina flickvänner som sätts på viktiga positioner för att där kunna genomföra de beslut som partitoppen vill driva igenom.

När Patrik Ehn uteslöts så använde sig partitoppen av en mängd lögner och påhitt för att kunna utesluta honom. Medlemsutskottets Anna Wigentorp som ägnar sig åt att på uppdrag att partistyrelsen utesluta personer får hjälp av andra med att skriva ihop sina anklagelseakter så att det ska ut som om hon har författar dem. När Patrik Ehn uteslöts så hade Anna Wigentorp kokat ihop massa fantasier om Ehn som var fullständigt förvirrade. Anna Wigentorp är Björn Söders flickvän och hon fick hjälp av bl.a. Mattias Karlsson att skriva ihop anklagelseakten mot Ehn.

Anklagelserna som SD riktade mot Ehn var inte seriösa. De hade karaktären av grov vuxenmobbing mot en person som inte fick försvara sig. Han tvingades därför skriva ett eget försvarsbrev, som SD inte ens brydde som om att läsa.

Fria Tider är en av få tidningar på nätet som tillåtit uteslutna Sverigedemokrater att berätta sanningar om hyckleri och maktmissbruk i partitoppen. För de flesta väljare är maktmissbruket helt okänt och ingen utom de mest intresserade känner till vad partitoppen ägnar sig åt. Många tror att de ägnar sig åt att bedriva en politik som ska rädda Sverige. Men så är inte fallet. De ägnar sig åt att bedriva ett fulspel för att rädda sig själva kvar bland köttgrytorna. För att kunna fortsätta med fulspel och maktmissbruk kastar man ut personer som ifrågasätter fulspelet. Patrik Ehn kastades ut för att han ville ha hederliga politiker i partitoppen. Han såg maktmissbruket från insidan och ogillade det.

Efter en sällsynt ful smutskastningskampanj slängdes Patrik Ehn och Daniel Rondslätt (och några andra) ut ur partiet och efter uteslutningen har SD ägnat sig åt att vuxenmobba inte bara Ehn och Rondslätt utan många andra som kastats ut av med hjälp av lögner. (Det finns personer som har förtjänat att uteslutas, men det berör vi inte här.)

Patrik Ehn som är 100 gånger mer begåvad än Mattias Karlsson och har minst 100 gånger högre moral än Karlsson blev efter uteslutningen i praktiken fri att välja väg.

Nio månader efter uteslutningen valde Ehn att bli medarbetare i tankesmedjan Motpol som är ett forum för intellektuell debatt. Motpol fungerar som en blogg och har ett stort antal medarbetare med varierande politiska åsikter.

Ehn han knappt berätta att kan skulle börja skriva där förrän vuxenmobbaren Mattias Karlsson angrep Ehn i ett mycket smutsigt inlägg på Facebook. Mattias Karlsson som liksom Henrik Arnstad ser fascister överallt skrev:

”Noterar att Patrik Ehn nu officiellt har anslutit sig till den identitära rörelsen, som ideologiskt ligger väldigt nära fascismen, samt att han nu öppet deklarerar sin vurm för den antidemokratiska tyska radikalkonservatismen. Det får härmed anses vara definitivt och slutgiltigt bevisat att grunderna för hans uteslutning ur SD var helt korrekta….”

mattiaskarlsson

Mattias Karlsson bevisar nu återigen vilken ful fisk han är. Vad har han för skäl att angripa Patrik Ehn? Vad vet han om Patrik Ehns skillnader i åsikter idag och för nio månader sedan?

Patrik Ehn fick ingen uppskattning av SD för det omfattande arbete han lagt ned på partiet. Han bara kastades ut och fick höra att han är en ”fascist”.  Det är inte bara respektlöst och fult, det är vedervärdigt.

Bakom fulspelet och mobbingen av Ehn står Mattias Karlsson. Mannen som kallar alla som kritiserar SD för fascister.

Källor: Motpol.

Läs mer om fulspel i SD här.

Taggat:, ,

6 tankar om “Mattias Karlsson (SD) vuxenmobbar utesluten medlem

  1. […] Mattias Karlsson (SD) vuxenmobbar utesluten medlem (9 december 2013) […]

  2. Lumik december 10, 2013 kl. 04:00 Reply

    Det var exakt på grund av sådant här fulspel
    som SD förlorade mig som väljare…

  3. […] Mattias Karlsson vuxenmobbar f.d. SD-medlem […]

  4. […] Mattias Karlsson vuxenmobbar f.d. SD-medlem […]

  5. […] Anna Wigentorp är Björn Söders flickvän och hon fick hjälp av bl.a. Mattias Karlsson att skriva ihop anklagelseakten mot Ehn för att kunna utesluta honom. (Läs mer här!) […]

  6. […] Mattias Karlsson (SD) vuxenmobbar utesluten medlem (9 december 2013) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: