Fredrik Reinfeldt är en TOTAL katastrof för Sverige

Fredrik Reinfeldt har varit statsminister i Sverige sedan 2006. Samma dag han blev statsminister började han arbeta för att öka invandringen till Sverige. Sedan dess har över 600 000 invandrare kommit hit vilket är i genomsnitt 100 000 om året.

Reinfeldts politik har väckt stor ilska bland svenskarna och den ilskan ökar för varje år som går. Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2010 och har nu starka opinionssiffror på ca 10 procent som skulle göra partiet till Sveriges tredje största i riksdagen om det vore val idag.

De som ansluter sig till SD kommer från alla partier men på senare tid har många moderater vaknat och uttryckt stöd för SD:s politik. Inom moderaterna är var tredje kommunpolitiker kritisk till delar av invandringspolitiken, men partiet är djupt splittrat. Moderaterna styrs helt och hållet av ultraliberaler, bilderbergare och globalister som inte tänker släppa makten ifrån sig.

fredrik_reinfeldt_34

Redan från början var Fredrik Reinfeldts politik var en total katastrof för Sverige. Han har inte bara ökat invandringen kraftigt utan dessutom ändrat grundlagen så att Sverige gick från att vara ett svenskt land till att plötsligt bli ”mångkulturellt” – grundlagen ändras utan att folket tillfrågades. Ändringen röstades igenom smyg den 24 november 2010. Det kunde ske utan att en enda inflytelserik tidning skapade debatter om det eller informerade svenska folket om vad som var på gång. Inte heller statliga Sveriges Television eller Sveriges Radio informerade svenskarna om grundlagsändringen och inga som helst offentliga debatter har förekommit om det. Den grundlagsändringen borde ogiltigförklaras.

Att Fredrik Reinfeldt kunde genomföra en så satanistisk ändring av grundlagen beror på att han samarbetar med tre andra ultraliberala partier som också vill förstöra Sverige. Sveriges riksdag består av sju landsförrädiska partier som har kunnat behålla sin makt och sitt inflytande därför att de backats upp av statlig TV och radio, av globalistiska tidningskoncerner, exempelvis Bonnierkoncernen, Schibsted och Stampen, som arbetar dygnet runt för att slå sönder den svenska identiteten. Dessutom har vi hela LO-kollektivet av fackföreningar som tar strid för allt och alla utom svenskarna.

Häromdagen sade Tobias Billström att han skulle tillsätta en arbetsgrupp som ska ”titta” på den framtida migrationspolitiken. Billström sade ordagrant:

”Det är väldigt viktigt att man i det sammanhanget kommer ihåg att de volymer av människor som kommer till Sverige påverkar bägge dom här två områdena, och vi kan se att det finns ett utrymme för en diskussion om hur man skulle kunna påverka volymen av dom som kommer till Sverige och samtidigt värna asylrätten. Det tror jag att den här arbetsgruppen behöver lägga ned mycket tid på att diskutera….Syftet med den här arbetsgruppen är att ta ut en kurs inte bara för valet 2014 utan för hela nästa mandatperiod.”

Billström ville bara skicka en signal till sina väljare och menade egentligen: ”Vi ska låtsas att vi inte vill öka invandringen mer just nu eftersom det bara innebär att SD växer ännu mera”. I själva verket vara hela resonemanget om ”volymer” och tillsättandet av en arbetsgrupp bara en PR-bluff. Inget skulle hända, ingen minskning skulle ske.

Men Fredrik Reinfeldt blev rosenrasande. Att ens andas om ”minskning” var inte tillåtet i det parti som han styr nästan enväldigt. Billström hade uttryckt att man kanske kan ”diskutera” volymerna, men detta var en propagandalögn.

Vad som egentligen avsågs var att den stora invandringen medför en del problem i mottagningssystemet och att detta system därför måste förbättras så att Sverige kan ta emot ännu fler invandrare. Arbetsgruppens uppgift skulle vara att utreda hur mottagningen kan förbättras så att många fler kan komma till Sverige, kanske 150 000 om året eller fler. Det finns nämligen sådana diskussioner inom moderaterna.

Idag ingrep Fredrik Reinfeldt och förklarade sitt avståndstagande mot Billströms tal om ”volymer”.

Fredrik Reinfeldt sade på en presskonferens:

”Det kan inte vara utgångspunkten. Invandring berikar Sverige. Det är ett väldigt viktig värde att människor kan komma till Sverige. Det har betytt mycket för Sveriges utveckling.

I partstyrelsens uppdrag till den här arbetsgruppen så pratar vi inte på det sättet. Invandring berikar Sverige. Ett ansvarsbärande parti som moderaterna vill bli en balanserande röst mellan dom som aldrig ser några problem och dom som aldrig ser andra människor.”

Fredrik Reinfeldt tolererar inga tal om minskad invandring. Han kommer istället att göra allt han kan för att skicka ut signaler till världens alla kriminella, bluffmakare, arbetsskygga och bidragsparasiter att det är fritt fram att komma till Sverige. Skulle de av någon anledning inte vilja komma till Sverige så kommer Fredrik helt säkert ge dem flygbiljetter och förskott på socialbidragen så att de kommer direkt.

Fredrik Reinfeldts stirrande blick och hans mantra kan skrämma vem som helst. I sex år har denne man bedrivit en politik som söndrar Sverige och i sex år har media skyddat honom. De har gjort allt i sin makt för att framställa Fredrik Reinfeldt som om han vore fullt normal och en stor tillgång för Sverige. Bristen på demokrati och bristen på upplysning om hur farlig Fredrik Reinfeldt är för samhället har gjort att han har kunnat fortsätta skada Sverige. Idag visade han att hans avsikt är att skada Sverige ännu mer under lång tid framåt.

Alla svenskar måste lära sig att förstå att Fredrik Reinfeldt skadar Sverige. Han är många gånger farligare än vilken Brevik som helst och värre än Vidkun Qusling var för Norge. Han påminner mest om en gammal diktator i någon bananrepublik där totalitära medier backar upp sin diktator oavsett hur galen hans politik är.

Det är lätt att tro att Reinfeldts mål är att utrota svenskarna genom ett så kallat mjukt folkmord. Det är vad som i praktiken pågår och om 30-40 år är vi svenskar i minoritet i vårt eget land, kanske redan om 20 år om Reinfeldt får fortsätta. Förfallet går bara fortare och fortare samtidigt som medierna ökar sina hatkampanjer mot invandringskritiker. Det måste få ett stopp innan vi förlorar vårt land helt och hållet.

Förutom den demokratiska katastrofen som invandringen innebär, så blir nästan varje vrå av vårt land farliga platser att vistas på och de gigantiska belopp som invandringen kostar tvingas svenskarna betala genom att arbeta ihjäl sig – såvida de inte blir ihjälslagna innan de dör.

Taggat:

2 tankar om “Fredrik Reinfeldt är en TOTAL katastrof för Sverige

  1. Martin februari 7, 2013 kl. 01:15 Reply

    Denna blogg har på en mycker kort tid blivit en av Sveriges främsta in min mening. Kanske vore det dags att byta namn på bloggen till något mer generellt? Bloggen borde också marknadsföras hårdare.

  2. Stina maj 27, 2013 kl. 07:38 Reply

    Varför gör han detta då,.? Vad är syftet..?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: