Linus Bylund, byfånar, bonnläppar och rasister

Vi har sagt det många gånger, andra har sagt det många gånger. Hur fan kan en partiledare välja att ha en så omogen person som Linus Bylund som sekreterare. Hans intellektuella nivå är förmodligen bara knappt hälften av hans biologiska ålder.

Med anledning av att ett antal medlemmar i SD för femioelfte gången hängdes ut som rasister efter en rad olämpliga uttalanden de gjort så intervjuades twitterflamsaren Linus Bylund, numera av många kallad Linus Byfåne, av Aktuellt. Reportern ville höra vad Jimmie Åkessons partisekreterare hade att säga i ämnet så Bylund fick komma till TV-studion. Det är svårt att veta vilka förväntningar TV-reportern hade på en partisekreterare i SD, men troligen hade de väntat sig att få möta någon med vissa intellektuella kvaliteter.

linus-bylund-

TV: – Varför tror du att vi upprepade gånger hör sådana här avslöjanden om ert parti?

Bylund:- Det är alldeles för många som har sökt sig till vårt parti som inte bör vara i vårt parti.

TV: – Varför tror du att personer med sådana åsikter har sökt sig till ert parti?

Bylund: – Ett budskap som prånglas ut om att de här dumma rasisterna, de här dumma bonnläpparna, de här idioterna som är SD, det är klart att är man idiot, bonnläpp och rasist så kanske man tror att man hör hemma i vårt parti.

Bylund erkänner villigt att det finns massa idioter och bonnläppar i SD, men gjorde inga som helst försök att förklara varför så många människor i och utanför SD uttrycker så stark ilska över invandringspolitiken och ibland över invandrare. Han gör inga försök att hitta förklaringar till att människor uttrycker en sådan frustration när de får vara anonyma. I stället avfärdar han dem bara som idioter, bonnläppar och rasister.

Linus Bylund tycks trivas mer med att vara i fokus personligen än att göra försök att analysera vad som händer i samhället och varför det händer. Det är han inte ens kapabel till. Liksom resten av partiledningen ställer man nu krav på att en större grupp frispråkiga personer ska uteslutas eller tvingas att självmant lämna partiet.

linus-bylund-twitter
Narcissisten som trivs med att visa upp sig anlete utan att skämmas ett ögonblick för vad han säger

Nolltoleransen är det största självmål som Sverigedemokraterna har gjort. Om det hade varit tillåtet att utrycka sin frustration över en politik som riskerar att dra Sverige mot avgrunden så hade inte Expressen eller andra medier haft något att ”avslöja”. Inom exempelvis Svenskarnas Parti skulle ingen i partiledningen uppröras över att medlemmar använde starka ord om invandringspolitiken. De skulle istället ha förståelse för det eftersom starka ord tyder på en lika stark vilja att åstadkomma förändringar till det bättre. Ingen skulle (som i SD) uteslutas för att de använt ord som ”skäggebarn” eller råkat säga ”blatte” någon gång. Sverige är ju näst intill ockuperat och att vara ilsken över det är fullt naturligt.

Ingenting fungerar bra inom SD, även om många tror det. Det är en liten klick som styr partiet med hjälp av sina fruar och flickvänner som får höga positioner och avlönas för att de går partiledningens ärenden. Svågerpolitiken är mer utbredd och tydligare i SD än i något annat parti.

Det som fungerar sämst är partiets förmåga att göra samhällsanalyser för att öka förståelsen för varför folk är förbannade på politiker, på den förda politiken eller på invandrare som inte borde få bo i Sverige. SD klarar inte det på grund av sin egen bristande intellektuella förmåga. Byfånen Linus Bylund är kanske det tydligaste exemplet på partiets låga, eller usla, mänskliga kvaliteter. När han sitter i TV och kallar vissa av sina medlemmar för ”idioter” och ”bonnläppar” bevisade han just vilket idiot han själv är. Och denne idiot är Jimmie Åkessons partisekreterare. Linus Bylund blev inte partisekreterare på grund av intelligens, utan på grund av att han gör som Åkesson säger. Det är så man gör karriär i SD. Man har inga egna åsikter utan man faller ned till samma låga nivå som övriga i partitoppen gör. Man kan inte göra några bra analyser, för skulle man göra det så blir man utesluten. Varje analys av vår samtid kommer nämligen att visa att folks ilska kommer att öka, inte minska. Och när folks ilska ökar kommer vi att få höra fler som spyr ut sitt hat mot vårt sjuka samhälle. Dessa människor är inte välkomna i SD. Partiet vill bara ha människor som uttrycker en viss försiktigt kritik mot invandringen. Ju mer frustrerade folk i samhället blir över den förda politiken, ju tydligare tar SD avstånd från dem och i händelse av att de finns i partiet så slängs de ut omedelbart och brutalt utan tack eller respekt.

SD vill inte ha starka invandringskritiker i sitt parti. SD vill inte stoppa invandringen. De vill inte stoppa övergången från ett etniskt homogent Sverige till ett mångetniskt Sverige. SD vill ingenting utom att säkra sin ekonomi och sitt inflytande för att kunna avlöna sina högt uppsatta partiföreträdare. Tanken på att rädda Sverige finns inte i SD, om den har funnits var det nog länge sedan.

Linus Bylund och resten av partitoppen har inga ambitioner att rädda Sverige, de kan inte göra några analyser av vad som händer i landet och har ingen plan för att rädda Sverige. Allt handlar bara om att vara så politiskt korrekta som möjligt för att slippa konfrontera fienden. dvs media och etablissemanget som bedriver en aggressiv massinvandringspolitik.

Att bli förbannad över den är naturligt liksom det är naturligt att bli förbannad över media och globalisternas agenda om fortsatt eller ökad invandring. Och när man är förbannad är det lätt att ta till överord ibland. SD klarar inte av att kanalisera den folkliga ilskan mot det som sker i samhället och har inte heller för avsikt att göra det. De slänger istället sådana människor på sophögen och deltar i samma drev som Expressen bedriver när de kallar starka invandringskritiker för bonnläppar och idioter.

SD är inte kapabel sin uppgift att samla folkets ilska och förvandla den till positiv energi. De vill inte ens göra det. Du vill slippa massa problem och bara sitta på sina stolar och ha det bra med sina höga löner. Om Linus Bylund hade minsta vett i skallen skulle han lämna sitt jobb och göra något helt annat. Om Jimmie Åkesson hade minsta vett i skallen så skulle han sparka ut Bylund omedelbart. Men det kommer inte att ske för SD vill vara PK. Medan etablissemanget bedriver ett krig mot folket, så ställer sig SD på etablissemangets sida. Det är skrämmande.

När mediadrev riktas mot SD så är det samtidigt många som menar att ”SD tjänar på det” och att ”SD kommer att växa ännu mer”, något som är helt sant. SD kommer att växa, men eftersom SD har bytt skepnad och inte längre försvarar de etniska svenskarna (om de någonsin har gjort det) så kommer ett ännu större SD inte betyda så mycket. SD har nämligen svurit sig fria från den politik som skulle kunna rädda Sverige.

Vi behöver ett annat politiskt alternativ och just nu är det bara Svenskarnas Parti som är ett alternativ.

Läs mer om det politiska förfallet i SD här.

Taggat:

3 tankar om “Linus Bylund, byfånar, bonnläppar och rasister

  1. […] Linus Bylund, byfånar, bonnläppar och rasister (11 december 2013) […]

  2. Arne Andersson december 13, 2013 kl. 07:21 Reply

    Jag, är bonnläpp.
    Bylunds kommenat är nästan lika arrogant som ”stockholmare är smartare än lantisar -kinberg”. Skulle aldrig få mig till att rösta på dessa.

  3. […] Linus Bylund kallar SD:s anhängare för bonnläppar […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: