Stefan Torssell, är du dum i huvudet eller driver du med Sverigevännerna?

Stefan Torssell skriver på Avpixlat. Mycket av det han skriver är intressant och läsvärt. Men han har en egenhet som är svår att begripa sig på. Han försvarar nämligen ett mångetniskt samhälle. Globalisterna med George Soros och Peter Sutherland i spetsen vill inget hellre än att söndra vår etniska homogenitet och skapa mångetniska samhällen. Amerikansk utrikespolitik går sedan början av 1990-talet ut på att splittra de etniskt homogena nationalstaterna i Europa. Det är ett mjukt folkmord de ägnar sig åt och dessvärre finns det invandringskritiker som försvarar en politik som innebär att de etniska svenskarna trängs undan i sitt eget land. Stefan Torssell är en av dem.

I sin senaste krönika resonerar han kring hur vårt samhälle förändras till det sämre. Torssell skriver:

På 1960-talet kunde en helt vanlig arbetarfamilj leva på en inkomst. I dag räcker inte ens två inkomster. Lånen tar vid där inkomsterna saknas.

Det är bara en liten del av befolkningen som har så mycket pengar över att de kan leva skuldfritt. Att skaffa sig en bostad och arbeta sig skuldfri är i det närmaste omöjligt för dagens ungdom.

Det är en av flera riktiga iakttagelser som Torssell gör när det gäller hur vårt samhälle förändras, men så snart det kommer till de viktigaste av alla frågor så är han helt befriad från varje form av analysförmåga. I frågor kring etnicitet och invandring förefaller Torssell vara etniskt blind och utan förmåga att koppla samman de demografiska frågorna med etnicitet. Han visar också en likgiltighet för det faktum att etniska svenskar trängs undan i sitt eget land. Ännu märkligare är att han framställer viljan att bevara den etniska homogeniteten som vi haft i minst 5 000 år som ”farlig”. Det som vi historiskt sett har varit stolta över och som är Sveriges främsta styrka är han liksom sjuklövern beredd att överge. När man trodde att Avpixlat hade skribenter som försvarade det svenska Sverige, eller åtminstone vill motverka framväxten av ett mångetniskt Sverige, så får vi höra av en av Avpixlats främsta skribenter att det är ”farligt” att grunda medborgarskap på etnicitet.

Svenskt medborgarskap har grundat sig på arv och etnicitet i alla tider. Vårt folk har varit etniskt homogent och det har varit en styrka. Enligt Torssell har Sverige varit på ”farlig väg” i 5 000 år eftersom det är minst så länge som vi varit etniska homogena.

Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.

Tage Erlander 1965.

Vad Tage Erlander sade 1965 är vad alla svenskar hållit med om i alla tider fram till vår tid. Först idag, som en följd av många års hjärntvätt, har svenskarna tappat orienteringen och begriper inte längre vad som är bäst för landet och folket. Från bilderbergarna George Soros och Peter Sutherland får vi höra att våra europeiska nationer ”måste” bli mångetniska och att våra tidigare etniskt homogena nationer ”måste” upphöra att vara etniskt homogena.

peter_sutherland_2012
Vi svenskar och andra europeiska folk är dagligen utsatta för kampanjer i media som delvis är styrda av de globalister som vill skapa mångetniska samhällen och ta död på etniskt homogena nationalstater.

Det är en orkestrerad politisk kampanj, eller egentligen flera olika kampanjer, som har ett gemensamt mål och det målet är ett Sverige och Europa som tagits över av globalister. Det är ett Europa där de europeiska folken har trängts tillbaka i sina egna nationer och där de egna nationerna fylls upp av etniska främlingar från fjärran länder. Det är nationer där de infödda folken trängs undan i snabb takt.

I Sverige är den demografiska förändringen chockerande stor. Från att ha varit ett nästan 100 procent etniskt svenskt Sverige har idag över 30 procent av alla invånare mellan 0 – 44 år utländsk bakgrund. Om man är invandringskritiker borde man rimligen vilja sätta stopp för detta demografiska förfall och önska att Sverige antingen återigen blir etniskt homogent eller så önskar man i alla fall att det demografiska förfallet inte fortsätter. Men Stefan Torssell vill inte stoppa övergången till ett ännu mer mångetniskt Sverige. Han försvarar istället den utvecklingen.

Blanda upp och förstöra är globalisternas politik. Om man är invandringskritiker och inte ser att propagandan för mångetniska samhällen leder till mångetniska samhällen och att det i exempelvis Sveriges fall leder till att etniska svenskar trängs undan i sitt eget land så är man antingen blind och döv eller väldigt korkad. Jag vet inte vad man ska säga om Stefan Torssell, men någon allvarlig brist i omdömet har han definitivt.

Stefan Torssell skriver i den senaste krönikan:

Att grunda medborgarskap på etnicitet är en mycket farlig väg. Även om en människas egen etnicitet ofta blir avgörande för den människans kulturella val i livet, så får vi aldrig acceptera att en nation baseras på etnicitet. Historien visar så många avskräckande exempel att vi inte ens bör tänka tanken.

Det är inte förvånande att det är en skribent på just Avpixlat som skriver så. Avpixlat anses av många vara en opålitlig blogg där man styr den Sverigevänliga opinionen åt fel håll. Det finns visserligen många skribenter på Avpixlat som håller hög kvalitet på sina texter, men om det slutar med att bloggen överger en Sverigevänlig politik och överger de etniska svenskarna – som SD redan har gjort fast de flesta i väljarkåren inte fattat det – och antar ett globalistiskt synsätt på våra samhällen så måste fler börja inse att Axpixlat inte bara sviker oss svenskar – de förråder oss.

Om det är farligt att grunda medborgarskap på etnicitet så måste det betyda att Torssell anser att alla etniskt homogena samhällen är farliga. Det måste också betyda att alla de nationer som innan mångkulturen stadfästes befann sig på en farlig väg. När Tage Erlander och andra politiker i Sverige framhöll det etniskt homogena Sverige som ett föredöme så hade Torssell – om han kunde vrida klockan tillbaka – skällt ut Erlander och sagt att han befann sig på ”en mycket farlig väg”.

När Sverige och de flesta andra vita länder baserade medborgarskap på etncitet var de på ”en farlig väg”. När de små trygga nordiska ösamhällena Island, Åland och Färöarna tidigare var noga med att inte ge medborgarskap till etniska främlingar, befann de sig på ”en mycket farlig väg” då? Är Åland på väg att bli ett bättre samhälle nu när det självstyrande samhället är på väg att överge sin homogenitet och bli mångetniskt? Torssell kanske kan skriva till den åländska talmannen Britt Lundberg och gratulera henne för att hon öppnat för att göra Åland mångetniskt. Som ett led i den politiken börjar Åland nu att ta emot flyktingar från Syrien. Den lilla etniskt homogena åländska befolkningen ska kanske vara tacksamma över att politikerna ändrar på de demografiska förhållandena.

I själva verket är det en farlig väg att gå när man överger sin etnicitet. Det är precis vad globalisterna önskar och vad de intensivt arbetar för. Att det då och då dyker upp Sverigevänner som inte är så bra på att ifrågasätta utvecklingen till ett mångetniskt samhälle är inte så förvånande. Det finns idioter överallt. Men när man så aktivt tar ställning mot massinvandring som Torssell ändå gör och samtidigt försvarar ett mångetniskt samhälle så är man tanklös, korkad eller rentav illasinnad. Eller så har man en svenskfientlig agenda. Att medverka till att söndra vår etnicitet är svenskfientligt.

Att ta ställning för ett mångetniskt Sverige innebär att man godkänner att de etniska svenskarna försvinner och ersätts av andra folk. Har inte Stefan Torssell besökt Rosengård eller Rinkeby? När vi avvecklar svenskarnas Sverige så är det sådana mångetniska samhällen vi får. Har Torssell besökt Vellinge någon gång? Vad är problemet med att det bor så många etniska svenskar där? Är det en ”farlig väg ” som Vellinge vandrar på om de inte vill släppa in andra etniska grupper i kommunen?

Sverige har varit ett tryggt land på grund av den etniska homogeniteten. Vi känner vår befolknings kvaliteter på gott och ont och det har varit vår styrka. Den etniska homogeniteten har varit nationens sammanhållande kitt.

Stefan Torssell förtydligar sig med följande häpnadsväckande mening:

En nation ska upprätthållas med kultur, traditioner och goda seder och inte genom etnicitet.

Men, Stefan, det är ju etniciteten som är den kraft som utgör en nation. Vad är en nation utan ett folk? Den svenska nationen och det svenska folket har varit lika synonyma som andra folk har varit med sina nationer. Om en Japan eller Kines skulle få höra att etniciteten är betydelselös för att upprätthålla nationen så skulle han be dig dra åt helvete. Om en kurd eller turk får höra det undrar de om du är riktigt klok. En svensk ska inte heller behöva tåla att du säger att vår svenska nation inte ska upprätthållas genom sin etnicitet. Att du är beredd att så totalt överge de etniska svenskarna är inte bara skrämmande, det gör dig till en förrädare. Du står på samma sida som globalisterna och det är skrämmande. Etniciteten är vår främsta värdegrund och den vill du överge. Etniciteten har följt oss i tusentals år genom arvet från våra fäder, men det arvet vill du överge. Du säger att nationen ska upprätthållas med ”kultur och traditioner”. Men både kulturen och traditionerna har varierat från tid till annan tid och dessutom varierat lokalt. Det finns ingen svensk kultur som kan jämföras i stabilitet och långsiktighet på samma sätt som vårt mångtusenåriga etniska arv. Det stolta arv som Stefan Torssell vill överge.

Från och med nu är det omöjligt att ta Stefan Torssell på allvar. Han spelar på samma planhalva som de svenskfientliga och är beredd att fortsätta med en politik som leder till de etniska svenskarnas undergång. Det är förräderi.

Annonser

Taggat:,

2 tankar om “Stefan Torssell, är du dum i huvudet eller driver du med Sverigevännerna?

  1. […] Avpixlats krönikör Stefan Torssell, som också är medlem SD, skrev nyligen en krönika om att han ansåg att det är ”farligt” att grunda medborgarskap på etnicitet. Han menade också att vi inte ska acceptera att ”en nation baseras på etnicitet”. Med det ville han säga att han anser att etniska svenskar inte har rätt till sitt eget land. Han vill också säga att vem som helst ska kunna invandra till Sverige oavsett bakgrund. Vi kommenterade hans krönika här. […]

  2. […] Stefan Torssell, är du dum i huvudet eller driver du med Sverigevännerna? […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: