Nu återstår bara ett enda hopp för att rädda Sverige…

Sverige är ett dårhus. Globalistmedia, Peter Wolodarski, Robert Aschberg och deras likasinnade försöker frammana revolutionära stämningar i Sverige genom att konstant backa upp vänsterextremister och andra som verbalt eller fysiskt kan tänka sig att angripa Sverigevänner och nationalister. Särskilt det senaste året har etablissemanget i form av regeringen, statens institutioner och stora medier visat att de gärna samarbetar med grovt kriminella för att kunna ”krossa rasismen” vilket är en omskrivning för att slå sönder den svenska nationalstaten och det svenska folket.

Staten har alltså tagit ytterligare ett kliv fram i sin ytterst medvetna kamp för att slå sönder den svenska etniciteten. Alla som försvarar svenskarnas rätt till sitt eget land kommer även i fortsättningen att kallas rasister, de kommer att jagas och de kommer att förföljas i all evighet.

Idag tog journalisten Ingrid Carlqvist beslut om att lämna Sverige. Hon gjorde det i protest mot åtalet mot gatukonstnären Dan Park. Det är lätt att förstå henne och andra som lämnat Sverige. Det är ganska svårt att stå ut i ett land där varje form av sansad intellektuell debatt lyser med sin frånvaro. I Sverige är man bara välkommen i samhällsdebatten om man är lika dum i huvudet som Yngve Gustafson eller andra idioter som ständigt uttalar sig mot ”rasism” utan ha en enda fungerande hjärncell.

Media drar fram alla dessa dårar som får sitta i morgonsoffor och hata ”rasism” utan att veta vad de pratar om, som igår när Malena Ernman fick ”hata rasism”. De används som nyttiga idioter av medier vars yttersta mål att ta död på det svenska folket. Det värsta är att dessa dårar alltid slipper mothugg, de får alltid både första och sista ordet.

Det hjälper inte att gnälla dag efter dag på dessa idioter. Man måste göra något konkret åt saken.

Vi ser nu bara en utväg ur Sveriges alla problem. Det är att aktivera så många människor som möjligt för vårt folks överlevnad. Det enda parti som fattat vad som krävs är Svenskarnas parti (SvP). De har också till skillnad från många andra invandringskritiker identifierad problemet och har bra lösningar på hur Sverige ska räddas. Vi har sagt tidigare att partiet inte är perfekt. Men det finns inget parti som är perfekt. SvP är däremot det bästa vi kan uppbringa just idag och därför ska man satsa sin kraft på dem.

Den första maj demonstrerar Svenskarnas Parti i Jönköping. Kom dit och visa din solidaritet med ett folk som kämpar för sin överlevnad.

jonkpoing_svenskarnas_parti_2014

 

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: