Uteslutningen av Patrik Ehn baserade sig delvis på olagliga metoder – stulna mejl låg till grund för uteslutningen

Uteslutningen av Ehn måste granskas. Vem gav SD stulna privatmejl från Patrik Ehn till SD och vilka i SD teg om att de innehade stulna privatmejl? Hur kommer det sig att ingen i SD reagerat på att partiledningen använder privata mejl för att smutskasta en partimedlem?

Idag redovisar Expressen/GT innehållet i några privata mejl som Ehn har skickat till sina vänner. I ett av mejlen länkar Ehn till en soldatsång från andra världskriget. Sången är just en soldatsång och inget annat. Den används för övrigt fortfarande. Sannolikt var det den här filmen som Ehn länkade till.

I ett av mejlen länkade Ehn till en artikel på en nazistisk hemsida. han vill upplysa om ett specifikt ämne som artikeln handlade om. Den handlade om en sydafrikansk politisk grupp på besök i Sverige. Det är inte förbjudet att rekommendera läsning av artiklar i vilka tidningar eller bloggar som helst. Man behöver inte sympatisera med deras politiska åsikter bara för att man läser artiklar på deras bloggar. De flesta som läser DN är inte folkpartister, men de läser tidningen för att ta del av samhällsinformation av olika slag och är för det mesta kapabla att sålla bort vad de ogillar. Människor kan faktiskt tänka själva. Det tycks SD-ledningen inte fatta.

Ehn anklagas också för att ha skrivit mejl till en person på bloggen Motpol. Motpol är en intressant blogg där det finns mycket matnyttigt att läsa. Varför skulle man inte få skriva dit och läsa vad de skriver om? Är det bara SD:s sjukliga kontrollbehov som spökar?

Ehn rekommenderar läsning av Nationaldemokraternas tidning Nationell idag. Det ogillas av SD-ledningen som hellre ser att han läser Aftonbladet och Expressen. Att läsa fel tidningar kan leda till uteslutningsärenden. SD:s medlemmar behandlas inte som vuxna utan som småbarn.

patrik_ehn-mejl
Vem stal mejlen från Ehn och hur hamnade de i händerna på SD? Och hur hamnade de i media?

Den mest spektakulära anklagelsen mot Ehn finns i ännu ett helt privat mejl som en vän skickar till Ehn. Vännen samlar uppenbarligen på historiska saker från andra världskriget, vilket väldigt många gör. Personen skickar en bild på en hakkorsflagga och Ehn kommenterar med att ”Den översta flaggan är ju Tysklands gamla eller hur?”.

Är det underrättelsetjänsten Expo som har plockat fram privata mejl från Ehn och sedan skickat över dem till Sverigedemokraterna som har accepterat att ta emot de stulna privatmejlen? Är det så det har gått till? Vilka i SD går ärenden åt Expo?

Sverigedemokraterna måste redovisa varifrån mejlen har kommit och varför de ens reagerar på innehållet i helt privata och oskyldiga mejl. Det finns ingenting i något av mejlen som är kontroversiellt på minsta sätt. Det är fullkomliga bisarra anklagelser mot Ehn som uppenbarligen inte ska få läsa vilka artiklar han vill fast han är 45 år gammal.

Det är självklart att en normal människa inte kan trivas i en miljö där man inte får läsa vilka böcker eller tidningar man vill. Andra anklagelser mot Ehn har varit att han har lyssnat på musik av Stefan Andersson, läst böcker av Ernst Jünger och sagt något positivt om nationalistpartier i andra länder.

SVERIGEDEMOKRATERNA MÅSTE REDOVISA VEM SOM GAV DEM STULNA PRIVATMEJL! LÄMPLIGTVIS BÖR MATTIAS KARLSSON BERÄTTA OM TURERNA OCH FALSKSPELET BAKOM UTESLUTNINGEN.

sd-patrik-ehn

 

Läs mer:
Samlingstråd om Sverigedemokraterna efter uteslutningen av Patrik Ehn.

Annonser

Taggat:,

2 thoughts on “Uteslutningen av Patrik Ehn baserade sig delvis på olagliga metoder – stulna mejl låg till grund för uteslutningen

  1. […] Uteslutningen av Patrik Ehn baserade sig delvis på stulna mejl (19 mars 2013) […]

  2. oldman94 mars 19, 2013 kl. 16:01 Reply

    Självklart skall sådana här saker redovisas…..både fakta såväl som undersökningsmetoder såväl som undersökare…….har olagligheter förekommit bör detta speciellt redovisas……snart verkar våra lagar fungera som trisslotter….skrapa…..utvisning=”strunta i det du!”…..kränkning=”nita!!”…….fortkörning ensam i natten=förlorat körkort…….och många fler än poliser utreder….en tidning fick nyligen stort beröm för en polisiär utredning/undersökning…..trodde tidningar fokuserade på nyheter och på etablissimangets konstigheter….

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: