Varning för extremisten Cecilia Malmström (FP)

Cecilia Malmström är en extremist. Och batikhäxa. Dessutom är hon Folkpartist och EU-kommissionär. Mycket värre än så kan en människa knappast bli. Cecilia Malmström är en liberal extremist som tror att hennes åsikter är folkligt förankrade. I själva verket är hon en produkt av ett politiskt lobbyarbete och stöd från extremistblaskor som Dagens Nyheter. Men likväl är hon en politiker som har stort inflytande och kan påverka opinionen inte bara i Sverige utan i hela EU.

Om Sverige hade varit en demokrati hade hon aldrig kunnat bli politiker. Om svenska folket hade blivit upplysta om vad hon är för figur och vilka extrema åsikter hon har så hade hon inte kunnat ta sig så långt fram i politiken. Men i skydd av mediamakten har hon kunnat göra en karriär som på många sätt är skrämmande.

svammel

Cecilia Malmström är inte dum i huvudet på något sätt. Hon är statsvetare, har arbetat i Tyskland och Spanien och talar 3-4 språk rätt bra. Men det finns många människor med specialistkompetens om inte kan koka kaffe, slå i en spik, räkna ut en ekvation eller förstå samband mellan ebb och flod. Hur smart man än är så har man sina brister och det gäller nog de flesta av oss.

Cecilia Malmström har dock betydligt allvarligare brister än vad många av oss andra har. De flesta människor kan förstå att invandringen inte är särskilt bra om den är för stor eller om den består av människor med tvivelaktig bakgrund. Men batikhäxor som lever i det blå i en utopistisk bubbla kan inte relatera till en verklighet utan blandar samma sina utopier med politik. Det gjorde marxisterna i går och det gör liberalerna idag.

Cecilia Malmström har propagerat för fri invandring till både Sverige och Europa i många år.

Den 17 juni 2010 skrev hon på sin blogg.

”Med en åldrande och minskande europeisk befolkning behöver vi arbetskraftsinvandring för att klara välfärden. Europa behöver helt enkelt invandring för att överleva.

Därför kommer jag de kommande åren att arbeta hårt för att skapa fler lagliga vägar in i EU. Ett första steg blir det paket om laglig migration jag lägger fram i juli, som handlar om säsongsarbetare respektive överflyttningar av arbetskraft inom företag.”

En av Cecilia Malmströms uppgifter i EU-parlamentet är att se över unionens invandringspolitik. Det gör hon genom att förorda ökad invandring, större asylmottagande och hårdare motstånd mot människor som inte vill ha hennes extrema politik. Hon har till och med gått så långt att hon påstår att Europa inte kan överleva utan invandring. Hon har genom sitt extrema förhållningssätt retat upp en rad politiker i Europa, något vi inte får veta i svenska medier.

En som var väldigt upprörd över hennes förakt för vanliga européer var islamkritikern Geert Wilders som skrev ett långt brev till henne i juli 2012.

The ties between the Netherlands and Sweden go way back. For centuries we traded cereal crops with each other, Dutchmen helped establish Göteborg, and older Dutchmen remember, with warm feelings, “the white bread” from Sweden that marked the end of the long, dark “hunger winter” of 1944-1945 in Holland.

Up until now, we haven’t had any reason to look at Sweden in any other way than with appreciation.

And yet it seems that we now have to view this beautiful country with different eyes. You want EU-domination where others want freedom. Not one single Dutchmen has voted for you. We don’t know who you are. We don’t know you, but you force your ideas on our people.

Your interview with [the French newspaper] Le Monde shows that you brand people who are critical of mass immigration and Islam as xenophobic and populists. That is apparently what you think about large parts of the Dutch population. You also have high regard for the “world of academia”. Let me make the point that these highly educated people do not represent anyone other than themselves.

I urge you not to confuse your naïve multicultural dream with reality. Maybe you should become acquainted with what mass immigration means to millions of Dutchmen: more criminality, welfare dependency, alienation, problems in education, etc.

Maybe it would be a good idea for you to move to an Islamized area. Not for a brief visit of a few hours, after which you get picked up by a chauffeured car, but permanently. Islamized areas such as Kanaleneiland (Utrecht), Transvalal (The Hague) or Rotterdam-South would be excellent for this purpose. Can we assist in finding you an apartment? We will gladly help with that. You speak of “cultural enrichment”? You shouldn’t deny that to yourself any longer.

The dominance of the EU is in contradiction to our ancient struggle for freedom and independence. De Partij voor de Vrijheid, the Party for Freedom, thinks that the people of the Netherlands must be able to decide about their own borders and their own immigration policy. We are suffering from your absurd refusal to allow us to make even the slightest limitation of policies for entering our country. You don’t even want to limit the number of partners that one is allowed to bring into the Netherlands!

Your involvement does not fit in with the freedom and independence of the Dutch. Therefore, we urge you to cease these activities and resign! That would make the time that the Netherlands still need to free itself from the European Union somewhat more bearable.

An answer would be appreciated.

With kind regards,
Geert Wilders

Cecilia Malmström är en liberal extremist. Hon är en fanatiker. Hon är besatt av tanken på att invandring alltid är en bra idé och vill genomföra sina idéer om fri invandring utan att fråga folk om deras åsikter i ämnet. På International Migrant Day (en helt bisarr märkesdag) skrev hon ett uttalande om att invandringen måste ses som en tillgång och att invandringen kan hjälpa Europa att ”bli starkare ekonomiskt, kulturellt och moraliskt”. Det är liberala propagandafraser utan någon som helst förankring i verkligheten. Det är fraser som bygger på utopistiska drömmar och inte på verkligheten.  Varenda förnuftig människa vet att den invandring vi sett till Europa har bidragit till ett ökat förfall mer än till ökat välstånd. Malmström berättar stolt över hur EU har introducerat ett program med ”blått kort” (motsvarande grönt kort i USA) där arbetare från länder utanför EU kan få bo och arbeta i Europa. EU arbetar också för att göra det lättare för säsongsarbetare, i praktiken mest från Mellanöstern och Afrika, att få tillgång till den europeiska arbetsmarknaden. Dessutom skryter Malmström med hur hon arbetar för att få fler studenter från olika delar av jorden att komma till EU. I praktiken handlar även det främst om menafolk även om det inte sägs rakt ut. Malmström är också medveten om den kritik som förekommer men förstår den lika lite som kyrkan en gång förstod hur jorden roterade runt solen. Så för att stävja ”xenofobisk” och invandringskritisk retorik vill hon att EU ska ”visa politiskt ledarskap”, vilket betyder att man ska lagstifta eller försvåra för invandringskritiker att kunna verka. Det sker bl.a. med hjälp av de stora medierna.

I helgen höll Cecilia Malmström tal på Folk och Försvars rikskonferens i Sälen. Den konferensen är en uppvisning i politisk korrekthet där det politiska etablissemanget träffas under stort gemyt. Men de vägrar att låta den försvarsvänliga organisationen Sverigedemokratisk Ungdom (SDU) att vara med. Folk och Försvar vill trots namnet varken ha ett svenskt folk, de försvarar i ord och handling befolkningsutbytet, och de vill inte ha något svenskt försvar, det är ju nedlagt utan ett kritiskt ord från denna så kallade konferens.

Folk som avvecklar det svenska Sverige och låter miljoner människor invadera landet är däremot välkomna att tala på konferensen. Extremister som Birgitta Ohlsson (FP) och Cecilia Malmström är därför alltid hjärtligt välkomna att stå i talarstolen och tala sig varma för Sveriges avveckling. Det är en otroligt nog en bisarr verklighet där vilka galenskaper som helst kan framföras i talarstolen och sedan applåderas unisont av hela mediakåren.

De flesta större medier citerade både Malmström och Ohlsson som kunde spy ut sitt hat mot invandringskritiker utan att deras dumheter kunde bemötas. Sedan förde medierna ut hennes åsikter där hon varnade för att ”främlingsfientliga och nationalistiska partier” skulle kunna få stora valframgångar i EU-valet 2014.

Folk och försvar är inte bara en konferens där svenskt folk och eget försvar förnekas utan det är också en ständig propagandakampanj för ett ytterligare närmande till Nato. Det var ingen slump att den förre KD-ledaren Alf Svensson skrev ett debattinlägg i Svenska Dagbladet igår och föreslog en svensk anslutning till Nato.

Både utrikesminister Carl Bildt och försvarsminister Karin Enström är Natovänliga, liksom en stor del av moderaterna och många andra politiker inom Alliansen är det. De kommer att göra vad de kan för att ta nästa steg in i det globala samhället där vi svenskar blir en bricka i ett större politiskt spel. Globalisterna tar ständigt nya steg för att radera ut vår nationella identitet. De fortsätter att bedriva en stor invandring och skynda på befolkningsutbytet. De skrev om grundlagen den 24 november 2010 och tog formellt död på det svenska Sverige genom att skriva in att Sverige ska vara mångkulturellt. Detta gjordes utan någon som helst offentligt debatt. De kommer att försöka smyga in oss i Nato också – vi är redan på god väg. Då är vi inne i tre organisationer som vill slå sönder homogena nationalstater. FN, EU och Nato arbetar målmedvetet för att slå sönder nationalstaterna i Europa men de gör det i smyg. Det hela är så raffinerat att det lätt att bli konspirationsteoretiker. I en artikel idag på DN Debatt skriver Carl Bildt och Karin Enström:

”Regeringen vill att den nordiska militära övningsverksamheten utökas. Vidare föreslår man att utbyte av sjölägesinformation även ska börja gälla Nordsjön och inte bara Östersjön som läget är nu.”

Detta är ytterligare ett litet steg i riktning mot ökat samarbete med Nato. Om man inte fattar det så sover man.

Centerpartiets ledare Annie Lööf har sagt att hon kan tänka sig att det kommer ytterligare 30 miljoner människor till Sverige. Andra ledande centerpartister har föreslagit helt fri invandring, månggifte och att skolplikten tas bort. Ett stort antal andra opinionsbildare inom media och etablissemang gör vad de kan för att radera ut våra traditioner. Bilderbergaren och FN:s sändebud för migrationsfrågor, Peter Sutherland, har sagt att EU bör göra allt i sin makt för att upplösa den nationella identiteten i de europeiska länderna. Han vill också skynda på utvecklingen mot mångkultur.

peter_sutherland

Ute i världen skapas många oroshärdar och konflikter. Politiker och nationer med agendor som vanligt folk inte förstår sig på ingriper i dessa konflikter och vilka följderna blir tycks vi inte heller förstå. När USA ingrep i kriget i forna Jugoslavien och bombade Serbien så hade det två syften. Den ena var att motarbeta nationalism och det andra var att skapa flyktingströmmar till övriga Europa för att undergräva nationalstaternas homogenitet. I samband med bombningarna framhöll Natogeneralen Wesley Clark att en av anledningarna till bombingarna var:

”Det finns ingen plats i det moderna Europa för etniskt homogena stater. Det är en 1800-talsidé och vi försöker att gå in i 2000-talet och vi kommer att göra det med mångetniska stater.”

Det är lätt att undra varifrån all dessa dårar kommer. De ingår i internationella tankesmedjor som ägs av George Soros och andra globalister. De är bilderbergare och arbetar utan att skämmas för en globalistisk agenda. De är utopister och extremliberaler och lever uppe bland molnen i en egen bubbla långt från verkligheten. De sitter och soffor och drömmer och fattar beslut utan att begripa vad resultatet av besluten blir. De bor i vita idyller långt från mångkulturen.

Cecilia Malmström citeras idag av alla stora medier. ”Malmström varnar för högerextrema” står det att läsa överallt. De ”högerextremas” version finns inte att läsa någonstans i en enda pk-blaska. Det beror på att dessa blaskor är överens med Malmström om att öka invandring massivt till Europa och Sverige och de vill inte lyssna på kritiska röster. Istället vill de avfärda alla kritiker som främlingsfientliga, högerextrema, rasister, fascister och nazister. De har nämligen inga bättre argument.

Men de invandringskritiska partierna som alltid får höra hur ondsinta de är behövs för att bemöta de totalitära politikerna i de totalitära partier som låtsas vara ”demokratiska”. De invandringskritiska partierna och de alternativa medierna behövs också för att bemöta lögnerna och propagandan från den politiska korrekta pressen som tycks ha som huvuduppgift att hata och hota den Sverigevänliga rörelsen.

Cecilia Malmström är en gloablist. Hon har skrivit en artikel tillsammans med en av de absolut värsta globalisterns som finns i Europa. Han heter Peter Sutherland och som vi just nämnde vill han på ett ytterst medvetet sätt slå sönder den nationella identiteten i de europeiska nationalstaterna. Både Sutherland och Malmström skrev i ett gemensamt uttalande när det var oroligt i Nordafrika för ett par år sedan att ”EU missed a historic opportunity to begin weaving together the two sides of the Mediterranean.” Både Sutherland och Malmström vill knyta samman Nordafrika med EU och det borde vara bevis nog för att Malmström är en sällsynt extrem person.

Vi varnar alltså för henne.

cecilia_malmstrom

Taggat:, ,

2 tankar om “Varning för extremisten Cecilia Malmström (FP)

  1. […] är en av Sveriges genom tiderna mest extrema politiker och hon kan jämföras med partikollegan Cecilia Malmström som arbetar för att Europa och Sverige ska invaderas av miljoner människor från andra […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: