Aftonbladet rasar kraftigt – allt fler bojkottar tidningen

dsm-2

Aftonbladet har mer och mer blivit en kampanjtidning i samhällsupplösningens tjänst. Så var det redan på 1960-talet, då tidningen engagerade sig i marknadsföringen av den flumkultur, som odlades av den så kallade ”68-vänstern”. Flera av tidningens journalister ända upp i redaktionsledningen var också själva narkomaner. Några dog på kuppen. Narkomanins lov prisades på tidningens ledar- och kultursidor.

Samtidigt som Aftonbladet publicerade hundratals drogliberala inlägg så censurerades de som ville varna för narkotikans lömska faror. När DSM för några år sedan nominerade sveriges värsta samhällsupplösare så blev Aftonbladets dåvarande chefredaktör Anders Gerdin solklar vinnare.

dsm

Aftonbladet har en lång historia av vedervärdig journalistik bakom sig. När Jan Helin efterträdde Anders Gerdin så fortsatte han bara tidningens samhällsförstörande, normupplösande och svenskfientliga arbete. Tidningen har en stab av stalinister, extremister och total inkompetenta journalister till sitt förfogande. En av dem är Åsa Linderborg som vann priset som Årets skitjournalist 2012. De är ingen slump att priset hamnade på Aftonbladet. Där finns sveriges i särklass (!) sämsta journalister. Nyligen skrev den sällsynt okunnige Martin Aagård på Aftonbladet ett angrepp på broderlandet Norge för att framställa norrmännen som rasister, men Aagård fick svar på tal av riktiga journalister på den norska tidningen VG.

Idag läser vi på Fria Tider att upplagan för Aftonbladet rasar kraftigt. Det är goda nyheter. Aftonbladets vardagsupplaga sjönk med 15 procent och Sportbladet med 22 procent. Expressen tappade 12 procent av läsarna under 2012. Kampanjerna mot dessa skräptidningar måste fortsätta i all evighet. Bojkotta dem totalt!

Annonser

Taggat:

One thought on “Aftonbladet rasar kraftigt – allt fler bojkottar tidningen

  1. mullis februari 1, 2013 kl. 06:37 Reply

    väldigt bra artikel, den behövde jag på morgonen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: