Invandrare tar över landet medan svenskarna sover

Jag studerade denna närbild från SCB om Göteborgs befolkning. Den visar framtiden. De som idag är 5-14 år är de som tar över landet.

Utrikes födda barn: 4 935. Inrikesfödda med två utlandsfödda föräldrar 11 711. Inrikes födda med en inrikes och en utlandsfödd förälder: 7 009.

Om vi lägger tillsammans de siffrorna blir det totala antalet utländska barn i åldern 5 – 14 år: 23 655. Sammanräknar man de med svensk bakgrund i samma ålder är siffran 25 720, en minskning med 5 000 på tio år. Det är i och för sig ingen nyhet att de ursprungliga svenskarna kommer att vara i minoritet i många kommuner bara inom några få år.

Indspilning-i-fuld-skærm-31-01-2013-155013

Här är 13 kommuner där svenskarna kommer att vara i minoritet i åldergrupperna under 54 år redan år 2029. Att Sverigedemokraterna vill minska den framtida invandringen med 90 procent kommer inte att ändra det faktum, att svenskarna blir i minoritet i Sverige, möjligen kan det ändra tidpunkten för när det sker.

Det är klart att om man utgår från en av de olika definitionerna kan kalla detta ett folkmord, men då skärper man retoriken en aning. Frågan kan bli aktuell när man år 2050 eller 2100 ser tillbaka på den nuvarande generationen av svenska politiker, om inte detta var första gången i historien som demokratiskt valda regeringar begick folkmord på sitt eget folk och dessutom lät folket betala för det. Det kan inte besvaras ännu, det beror på hur experimentet fortlöper, men tärningarna är kastade.

Resten av Europa befinner sig mitt i en demografisk flod, där de kan välja vilken väg de kan ta, det valet har inte Sverige längre, här går vi mot en oviss framtid.

Den svenska befolkningen är presenterad för fait accompli, ett fullbordat faktum.

Den politiska kampen som pågår nu handlar om beskrivning och äganderätten till resultatet. Ska svenskarna inte längre ha rätt till sitt eget land? Ska svenskarna frivilligt ge bort sitt land, eller ska vi kräva tillbaka det? Snart är det försent att välja. I huvudsak – demografin – borde vara frågan för Sverigedemokraterna. Dessutom att avslöja mediernas roll i vad som pågår.

fredrik_reinfeldt_128

Textens originalplats: Göteborgsexemplet

Relaterad läsning: While Sweden slept

Taggat:, , ,

2 tankar om “Invandrare tar över landet medan svenskarna sover

  1. mediakrig februari 1, 2013 kl. 09:55 Reply

    Jeg har stjålet noen bilder av deg, for å bruke som illustrasjoner på min ”nei til folkemord” blogg. Håper det går greit, og det er bare å stjele tilbake.

  2. Cathrin februari 1, 2013 kl. 11:27 Reply

    Jag sover inte, jag gråter.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: