KAMPANJ mot Börje Salmings kalsonger

Vi köper inte dina gamla kalsonger Börje.

Redan innan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen 2010 fick Sverige uppleva något som kan kallas för moralisk panik. Aftonbladet, Expressen och flera andra tidningar ägnade sig åt att uppvigla diverse kända och okända människor mot partiet och mot människor som tycker att invandringen gått på tok för långt.

Den moraliska paniken övergick i hysteri när kända idrottsmän skrev på listor för att uppmana folk att inte rösta på ”ett främlingsfientligt parti”. Några dagar innan valet undertecknade Börje Salming och en rad andra kända idrottsmän ett upprop där vi kunde läsa:

”Vi ber dig, för Sveriges skull, rösta inte på ett främlingsfientligt parti i valet på söndag så att de kommer in i Sveriges riksdag.”

Uppropet undertecknades av Peter Forsberg, Börje Salming, Markus Näslund, Carolina Klüft, Pontus Werbloom, Staffan Olsson, Pär Mårts, Björn Ferry, Heidi Andersson, Helena Ekholm, Anette Norberg, Eva Lund, Anna Svärd, Stefan Lund, Gustav Larsson, Jonas Claesson, Per Svartvadet, Niklas Sundström. Mattias Timander, Jimmie Ölvestad, Christoffer Edlund, Stefan Schwartz och Jörgen Kruth.

För ”Sveriges” skull ville de hindra människor från att rösta på ett invandringskritiskt parti.

De nämnda idrottarna är lyckligt lottade människor som lever gott på sina talanger och dessutom lever lugnt och tryggt i vita reservat. De har det bra och många av dem är mångmiljonärer som valt att bo inte bara i lyxiga villor i överklasområden utan dessutom bor områden där varken mångkultur eller sociala problem existerar. De här miljonärerna har fjärmat sig det egna folket och de problem som tornar upp i Sverige. Om folk vill rösta på Sverigedemokraterna eller andra partier så är det deras ensak. Varför Börje Salming och andra idrottare väljer att utnyttja sin privilegierade ställning som känd personlighet för att angripa ett visst politisk parti kan tyckas vara märkligt. Men i Sverige där varken yttrandefrihet eller demokrati fungerar särskilt bra är det fullt möjligt med sådana kampanjer. Att överheten visar öppet förakt för andra människors politiska val hör till vardagen i Sverige.

Börje Salming var en av dem som valde att ta strid mot hundratusentals svenskar. Han förklarade för dem att de inte borde rösta på ett invandringskritiskt parti. Ville Salming att massinvandringen skulle fortsätta i all evighet? Ville han att svenska åldringar ska rånas och mördas, att svenska kvinnor ska våldtas och mördas, att ungdomar ska rånas och misshandlas i all evighet? Vad hade Salming för lösning på alla accelererande samhällsproblem? Har han någonsin brytt sig om alla offer för mångkulturellt våld? Nej det har han inte. Han vill att sådana problem ska sopas under mattan så att brottsligheten och de sociala problem ska fortsätta att växa.

Samtidigt bosatte sig Salming i en jättelik grindad lyxvilla i ett helvitt område i den lyxiga skärgårdsidyllen Vaxholm öster om Stockholm.

Börje har visat dubbelt förakt mot människor i det samhälle han lever i. Han visar förakt för väljarkåren genom att försöka hindra dem från att rösta enligt egen övertygelse. Han visar förakt för demokratin genom att utnyttja sitt kändisskap i tveksamma kampanjer mot svenskar som har åsikter om olika samhällsproblem.

När Börje Salming tog strid mot invandringskritiker och sedan flyttade ut till det vita reservatet så blev han en symbol för alla de individer som gnäller på invandringskriker, men själv inte vill bo mångkulturellt. Precis som många politiker och journalister som propagerar för fortsatt eller ökad massinvandring, något som på sikt slår sönder Sverige, så väljer Salming att bo bland etniska svenskar i lugna och trygga överklassområden. Men när han talar till andra svenskar kräver han av dem att de ska acceptera ett liv i ghetton, som de aldrig kan ta sig ur.

Börje Salming har tjänat många miljoner på sin idrott. Han försöker att få oss att bära kalsonger, strumpor och badkläder från det egna klädmärket. Men om man bär hans kläder ska man veta att pengarna inte bara går till Salmings egna fickor utan också till propaganda för mångkultur.

En person som så aktivt motarbetar människor med vissa politiska åsikter förtjänar bara att själv bli motarbetad. Om Salming skulle få bestämma så skulle Sverige se ut om Rosengård och ingen röst på ett invandringskritiskt parti skulle accepteras. Salming skulle omedelbart resa sig och skriva upprop och fördöma sådana väljare. Salming är på det sättet ett hot mot både demokrati och yttrandefrihet. Och därför ska alla produkter från hans företag bojkottas. Uppmana alla du känner att bojkotta klädmärket helt och hållet. Total köpbojkott av Salmings produkter har nu aviserats.

Kontakta gärna företaget och meddela att ni deltar i en bojkott mot alla produkter som Salming säljer.

Salming Underwear
Box 646
503 15 Borås

Telefon: 033-23 76 00
Besöksadress: Herrljungagatan 17
E-post: info@salmingunderwear.com

Taggat:

16 tankar om “KAMPANJ mot Börje Salmings kalsonger

 1. Jonas november 19, 2012 kl. 14:24 Reply

  Jag håller med fullt ut!
  Dock så måste jag påpeka att Börje Salming inte längre äger Salming underwear.
  Vet inte om han får några pengar därifrån. Men vet att han sålde det för ett par år sedan.
  Hell Seger

 2. Sara november 19, 2012 kl. 14:59 Reply

  Peter Forsberg? Bra, då kan vi propsa för bojkott av foppa-tofflor också. Inte nog att det görs för en bra sak, utan ju mer otyg till tofflor som vi slipper se på stan, desto bättre för vår själaro.

 3. Jonas Karp november 19, 2012 kl. 16:12 Reply

  Börje är en stor skandal. Han är en bluff utan dess like.

 4. Bohemund november 19, 2012 kl. 18:19 Reply

  Börje Salming lär lyssna ännu mer om han får påtryckningar från företaget Salming underwear, dvs. dem som Salming känner, än om han endast får det ifrån okända personer på nätet 🙂 Eftersom styrelsen för Salming underwear endast bryr sig om vinsten, kommer de bli arga över Börje Salmings politiska utspel äventyrar vinsten för företaget, vilket äventyrar styrelsens jobb och deras löjligt höga arvoden (styrelsen kommer att bli utbytt av aktieägarna, om vinsterna blir lägre.). Detta gör att kampanjen blir ännu mer effektiv! Kör på!

 5. Markus november 19, 2012 kl. 18:26 Reply

  Den här bloggen är verkligen perfekt. Nu vet man vilka näringsidkare man ska gynna.

 6. Bohemund november 19, 2012 kl. 18:38 Reply

  Jag har letat runt om Salming underwear och det drivs enligt Eniro av ett aktiebolag med följande organisationsnummer: 556095-8026
  http://www.118100.se/foretag/104791879/salming-underwear

  Tittar man på allabolag.se så ser man att aktiebolaget heter Abecita AB och drivs av VD:n Anita Strandberg Alpsjö:
  http://www.allabolag.se/5560958026/Abecita_AB

  Jag har tyvärr inte hittat någon kontaktinfo direkt till henne. Vi får leta vidare.

 7. […] Bojkotta Salming […]

 8. tröttsåtrött november 19, 2012 kl. 21:40 Reply

  Forsberg och Salming är gamla idoler, nu med betoning på var! Rätt att bojkotta ett sådant demokratiföraktande beteende.

 9. Anders D november 19, 2012 kl. 22:33 Reply

  När jag växte upp då var det idrottsstjärnor emot rökning och sådant. Nu lägger de sig i politiken alltså :O och uppmanar till åsiktsreglering och förtryck. Skämmigt Salming!

 10. Smurfasmurf november 20, 2012 kl. 08:31 Reply

  Salming for dictator!
  Nej men allvarligt, vilken antidemokratisk kapitalist och hycklare. Bojkotta!

 11. Markus november 20, 2012 kl. 12:42 Reply

  Vänta nu, hur fungerar det där med demokrati egentligen. Jo just det, det går bland annat ut på rätten att uttrycka politiska åsikter. Då kan det faktiskt inte vara odemokratiskt att uttrycka sig om vilka partier man vill att andra ska rösta på.

  • Smurfasmurf november 20, 2012 kl. 17:38 Reply

   Hehe, helt riktigt där 😉 Nåväl han har drivit sin kampanj. Jag kan deltaga i en annan kampanj 😛

  • elefantter november 21, 2012 kl. 06:14 Reply

   Helt riktigt. Fast i det här fallet uttalade han sig om vilket parti han ville att andra INTE skulle rösta på.
   Det är samma mentalitet som
   ”Vem ska bli vår nye VD?”
   ”Ja, ingen neger i alla fall.”
   Salming uttrycker sig på samma mentala nivå.
   Salming har rätt att uttrycka sig på den mentala nivån, eftersom SD inte omfattas av Lagen om hets mot folkgrupp.

   Det kan vara en god idé att försöka att undvika att vara så låg själv.
   Därför bedömer vi nu Salming som olämplig idol och föredöme.
   Inte sant?
   Vem vill köpa kalsonger som heter Kuk Lux Klan?

 12. helkoll november 20, 2012 kl. 21:38 Reply

  Tänk att Börje varit min idol. Nu ligger han bredvid Ex-pressens bild av en mosad SD röstsedel i regnet jämte en kloak..Fan vad deppigt! Skit i honom!

 13. Jens Möller november 21, 2012 kl. 13:16 Reply

  Börje Salming är gay.

  • Lasse i Vaxholm juli 22, 2013 kl. 06:27 Reply

   nä…gay är det sista han är….har bott granne med honom så jag vet….däremot är det så att hade det inte varit för kändisskapet/pengarna skulle det aldrig varit sån trafik av unga snygga tjejer hos honom….

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: