Medias sällsynt fräcka lögner om ”nazistöverfallet” i Malmö

Efter att nationalister från Svenskarnas parti blev överfallna i Malmö i helgen så har svenska medier visat en fräckhet som är större än någonsin. Utan att ha minsta torrt på fötterna gick man ut och påstod att det var personer som demonstrerat på kvinnodagen som brutalt överfallits och knivskurits av nazister. Sanningen är dock att det var nationalisterna som blev överfallna av ett gäng kända huliganer på vänsterkanten. När nationalisterna sedan försvarade sig – uppenbarligen ganska effektivt – trots numerärt underläge så försöker media förvrida sanningen för att skydda sina vänsterextrema gunstlingar.

SvP:s partiledare har nu skrivit en krönika på Realisten som vi återger i sin helhet därför att den är så viktig.

svp

”Under hela dagen har det i stort sett varit fokus på vad man kallar ”nazistattacken i Malmö”. Allt från statsministern till övriga partiledare, tidningskrönikörer och mediepersonligheter har gjort vad man kunnat för att vinna politiska poäng på den tragiska händelse som utspelade sig natten till söndagen i Malmö.

Justitieutskottets ordförande fabricerar att det minsann kan finnas en svensk ”Breivik” bland nationalister, Stefan Lövfen bjuder in till blocköverskridande samtal om ”hotet mot demokratin”, Twittereliten klagar över att SVT varit för ”objektiva” i sin nyhetsrapportering – och så här fortsätter det. Spaltmeter efter spaltmeter. Ett desperat etablissemang som befinner sig i upplösningstillstånd.

Samtidigt kommer det fakta till nationalisternas fördel. Bland annat så har Kvällsposten fått tag på ett vittne som bor i området och som bekräftar det händelseförlopp som Svenskarnas parti offentliggjorde under gårdagskvällen:

Jag trodde först att det var några fulla människor, det är ju inte ovanligt. Men sedan hörde jag människor skrika ”nassesvin” och glas krossas. Jag tittade ut genom fönstret och såg en grupp på kanske 12-20 människor jaga en grupp nazister nedför gatan.”

Detta har dock till stor del ignorerats från övrig massmedia och istället för att ägna sig åt journalistisk verksamhet så fortsätter man med propagandan, någon sanning är man helt enkelt inte intresserad av. Istället försöker man nu, tillsammans med extremvänstern, piska upp en hatstämning mot nationalister. Man talar om förbud, om hotet mot demokratin, om att säkerhetspolisen måste ta i med hårdhandskarna mot det ”nazistiska våldet”. Varje kraftord man kan hitta i sitt ordförråd använder man flitigt.

Det spelar dock ingen roll. För förtroendet hos såväl politiker och i synnerhet massmedia är i botten. För vem litar egentligen på etablissemanget med deras täta kopplingar till extremvänstern, med deras uttalade anti-nationalistiska agendor, med deras historia av fabricera nyheter (som exemplet med Aftonbladet som låtit arrangera fotografier där påstådda ”nazister” poserade med vapen utanför hemmen hos Alexandra Pascalidou och polisens dåvarande informationschef Claes Cassel)? Skälen till tvivel är många.

Samtidigt som etablissemanget drar sig i det lilla hår de har kvar så fortsätter vi nationalister att vinna mark. Förtroendet för vår rörelse och riktigheten i våra ambitioner har aldrig varit högre. Nya människor söker sig dagligen till vårt parti, trötta på det förljugna etablissemanget. Somliga går in helhjärtat och engagerar sig, andra nöjer sig med att ge ekonomiskt stöd eller förmedla uppmuntrande ord.

När vi nu gått in i valrörelsen så undrar jag om detta bara är en försmak på vad som komma skall. Jag tror att det kommer att bli en smutsig valrörelse och att mycket energi kommer att ägnas åt att svartmåla den nationalistiska oppositionen. Men jag ser trots allt mycket positivt på framtiden, för jag vet att vi har en stabil och livskraftig organisation och de framgångar vi kämpar oss till leder oss till nya framgångar, att och att det kommer att krävas betydligt mer än ett desperat etablissemang för att stoppa den nationalistiska oppositionen.

När rötterna är djupa finns det ingen anledning att frukta vinden – okänd”

Stefan Jacobsson

Andra artiklar i ämnet:
25 vänsterextremister överföll nationalister
Vem är Showan Shattak?

Relaterat:
Artikel i Sydsvenskan om SvP.

 

Taggat:,

En tanke på “Medias sällsynt fräcka lögner om ”nazistöverfallet” i Malmö

  1. […] en blogg som bojkottar Aftonbladet, som jag snubblade över, inleddes bråket av vänsterextremister som dessutom verkar ha åkt på […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: