SvP: Bollen är i rullning – valrörelsen är här

Det har gått en vecka sedan Svenskarnas parti offentliggjorde att man kandiderar i 30 kommuner. Idag kom nästa glädjande besked. Partiets medlemmar och sympatisörer har nu samlat in över en halv miljon kronor till valfonden och därmed uppnått ytterligare ett viktigt delmål. Dessa två saker visar med tydlighet att Svenskarnas parti är ett parti med vind i seglen och att bollen inför årets valrörelse nu är i rullning.

svenskarnas-parti

Gör vi en snabb återblick till valet 2010 kan vi konstatera att partiet ställde upp i åtta kommuner och lyckades samla in 100 000 kronor fram till valdagen. Nu snart fyra år senare så har vi flerdubblat såväl antal kommuner som insamlade pengar och då är det fortfarande sex månader kvar till valet.

Dessa sex månader kommer att innebära ett eldprov för partiet som har vuxit avsevärt de senaste åren. Det ställs hårda krav på att partiapparaten är trimmad, att rätt beslut fattas i rätt tid, att material finns tillhanda. Det innebär sex månader av intensiv marknadsföring. Partiets medlemmar och sympatisörer skall etsa in partinamnet i så många folkkamrater som möjligt. Partiet skall bli synonymt med ett svenskt Sverige, med avvecklandet av mångkulturen och våra medlemmar skall kännetecknas av att de har råg i ryggen och civilkurage.

Vi skall hela tiden vara på offensiven, vi skall ta initiativ, vara våghalsiga och följa devisen ”den som vågar vinner”. Detta år kommer att bli historiskt – tro mig. Jag minns fortfarande hur journalist- och politikerkåren förfärades över mandatet i Grästorp i valet 2010 och jag ser fram emot vad de kommer att säga och skriva den 15 september i år, när det väl går upp för dem att partiet tagit åtskilliga nya mandat och flyttat fram positionerna för nationalismen i Sverige.

Svenskarnas parti är den verkliga oppositionen mot dagens maktelit. Tack vare våra rakryggade medlemmar och sympatisörer så kan vi säga vad vi tycker, vi kan stå upp och kämpa för svenska intressen. Vi behöver inte och skall inte heller vika oss, vi skall inte kompromissa med våra grundläggande värderingar. Det svenska folket förtjänar ett rakryggat alternativ!

Vi ska heller inte be om ursäkt eller hamna på defensiven. Det är precis vad makteliten vill att vi skall göra och det är lätt att hamna i den fällan. Är det några som skall be om ursäkt så är det journalisterna för att de mörklägger sanningen om mångkulturen och ljuger det svenska folket rätt upp i ansiktet, politikerna för att de bit för bit monterat ner hela vårt förr så välfungerande samhälle och styrt vårt land mot avgrunden. Nej, vi har inget att be om ursäkt för, men de har desto mer att be om ursäkt för.

Vi måste ha självförtroende i det vi gör. Dessvärre har svensken blivit inmatade under så lång tid nu att nationalism är något fult, att det är något fel. Att alla våra naturliga, inneboende känslor är ”onaturliga”. Vi måste bryta det tankemönstret! Nationalismen är den enda vägen till ett tryggt och välfungerande samhälle och det är upp till oss att förmedla den visionen till våra folkkamrater.

Trots den konstanta antinationalistiska propagandan så ser vi hur allt fler svenskar sliter sig loss från sina mentala bojor. Det började med pratet runt fikaborden för att sedan gå vidare till kommentarsfälten på internet och nu närmar vi oss fasen där svensken i stora antal ger sig ut på gatorna för att göra sin röst hörd.

Bollen är i rullning. Avvecklingen av det mångkulturella samhället har redan påbörjats och arbetet med det framtida svenska Sverige är i sin linda. Genom gemensamma ansträngningar kan vi nå nya delmål, erövra fler segrar och till sist lägga den sista pusselbiten till ett svenskt Sverige.

Stefan Jacobsson
Svenskarnas parti

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: