Hanna Wigh och Paula Bieler startar fjortisblogg

Istället för att satsa på kompetenta politiker som Gustav Kasselstrand och Thoralf Alfsson i höstens val satsar på SD på att starta fjortsibloggen ”Högklackat & Gummistövlar” med de homovänliga liberalerna Hanna Wigh och Paula Bieler. Videon lades ut på Avpixlat i går som ett led i kampanjen för SD.

Reaktionerna blev dock inte vad Avpixlat hade tänkt sig. Kritiken mot ”fjortisvideon” blev mycket omfattande då en absolut majoritet av de som kommenterade den ogillade konceptet och efterlyste  Gustav Kassesltrand och andra politiker med lite mer stadga och seriös framtoning.

Moderatorn ”Mittlandet” hade fullt upp med att radera kritiska kommentarer och det såg nästan komiskt ut när de hade raderats. Att kritisera Paula Bielers liberalism är näst intill förbjudet på AP, detta trots att Bieler uttryckt ett starkt ogillande för alternativa medier inklusive Avpixlat.

avpixlats-raderade-kommenatarer
Hundratals kommentarer som var kritiska till videon, till Bieler och till riksdagslistan raderades. Många användare blev också permanent avstängda efter att har kritiserat Bieler. Alla som länkade till den här bloggen blev avstängda direkt.

Några av de kommentarer som moderatorn av någon anledning lät står kvar:

”Vad i hela friden är detta????
 Man blir otroligt besviken.”

”Jag tycker inte att politiska företrädare ska fläka ut sitt privatliv särskilt inte innan de profilerat sig, risken är nämligen att deras profil blir två soffmysande unga kvinnor tramsflamsor (eg politiska broilers av Mona Sahlin typ) som ingen någonsin kommer att ta på allvar.”

”Splittringen vi sett efter presentationen av riksdagslistan är helt självförvållad.
 Antagligen sitter nu ovan nämnda och gnuggar händerna och slipar sina styckningsknivar inför det slutgiltiga kadaverkalaset. 
Tror inte SD kommer att hämta sig faktiskt.”

”Och så får vi se detta spektakel av två SD-kvinnor som ska väljas in i riksdagen, men beter sig som…, mellanstadietjejer. Ni verkar inte mogna nog för ett så allvarligt uppdrag.”

”För min del lutar det en blankröst eller röst på ett Sverigevänligt parti.”

”SD har gått för långt i sin iver att bli kompis med 7-klövern. Nu börjar det mer och mer likna en 8-klöver. 
Det är alltså SD som förändrar ideologin. Inte vi.”

”Den absolut största paradoxen här för en tänkande varelse måste vara att Alfsson blev petad för att han ”inte kommunicerade SD’s politik på rätt sätt”, man måste faktiskt få ta sig lite för pannan med det i åtanke.”

”Kvinnor är aldrig av samma kaliber som män, stryk samtliga kvinnor ur riksdagslistan. Alla är antingen totalt inkompetenta eller inkvoterade pga släktskap.”

”Kloka, vuxna, erfarna politiska rävar som Svensson har inte lyckats vända på utvecklingen, så hur i hela världen ska då ni lyckas, som inte verkar veta om ni är feminister eller inte? Och homoadoptioner i ett konservativt parti med kristen grundsyn? Det blir nog till att tänka om för oss. Tur att vi fick veta detta före valen.”

”Nä vet ni vad. Hade inte namnen stått ute hade jag trott att filmen på de rosafärgade marshmellows brudarna var ett klipp från någon såpa som Paradishotellet, Big Brother o.dyl. Så oseriöst har jag aldrig sett någon politiker framställa sig själv, inte ens i Sverige.”

”De gör sig nog bäst i högklackat och/eller gummistövlar. Det här är INTE bra reklam för SD. Mitt förslag är att AP omedelbart tar bort filmen!”

”Detta soffmys kunde SD vara utan och speciellt så nära valet. Är det viktigt för SD att förlöjliga sig själva. Man häpnar.”

”Är det ämbetsmän som ska representera Konungariket Sveriges tredje största parti och deras miljontals VUXNA väljare i rikets parlament och lagstiftande församling? Eller är det två fnittriga tonårstöser som har tullat på pappas vinflaska och skvallrar lite i väntan på att Bolibompa ska börja på TV? Kan vi vuxna SD-sympatisörer få slippa mer sådant i fortsättningen?”

”Med Thoralf på sophögen, andra tunga SD-avhoppp och så dessa flamsiga kärringar in i partiets finrum… nej nej. SD har denna gång sågat av den gren de sitter på.”

”Dom skiter väl fullkomligt i Sverige när det doftar så gott från köttgrytorna i Rosenbad.”

”Ser helt oseriöst ut att ligga i säng tillsammans, inga besked om hur de tänker och tycker heller. Och de lesbiska kyssen ovanpå detta, försöker de efterapa Fi?”

”Jag vill att människor skall få ett seriöst intryck av SD. Videon är kontraproduktiv och pinsam. Badwill för SD!”

”Bieler är definitivt en broiler. Hon kom upp sig väldigt snabbt i partiet som Björn Söders gunstling.”

”Detta är toppen på isberget angående SD:s nya liberala framtoning och färdriktning. Det vi ser är två personer med varsin topp placering på riksdagslistan.”

”Det bästa vore naturligtvis om Sverigedemokraternas gamla kärna kunde bryta sig loss och bilda ett eget parti – gärna med Gustav Kasselstrand som ledare. Jag ställer mig inte tveksam till att ett sådant parti skulle komma in i riksdagen”

”De här två damerna vill omvandla SD till ett liberalt feministiskt HBTQ-parti.”

”Toppnamn i Sveriges tredje största parti?”

”Slängde min skäms-kudde tillsammans med medlemskortet häromdan.”

”Har varit övertygad om att jag ska rösta på SD, men efter Eu-kvinnan (tyvärr glömt namnet) på topplatsen och hennes tv-insats och nu de här två stolpskotten så vete tusan.”

”Hon må vara bra i debatter, men ska man sitta i riksdagen så måste man vara seriös och inte lägga ut fjortisbloggar.”

”Wigh är knappt en medelmåtta och Bieler är under all kritik när gäller retorik och föra debatt. Inga lysande stjärnor precis. Åldern tar ut sin rätt i detta sammanhang 25 och 27 år.”

”Plocka bort Paula från listan. Det bara sänker partiet med blöjbarn!!!!”

”Sd slår nya bottenrekord dag för dag numer. Hur ska SD vinna fler och nya väljare på dylikt dravel om får jag fråga?”

”Patetiskt, barnsligt och definitivt inte värdigt det gamla SD! Ytterligare en anledning att fundera på om jag ska lägga min röst på SD eller inte. Och att rösta in Bieler med sina svarta Lucior, multikultivurmande och välkomnande av olika folkslag från alla jordens hörn är det sista jag har lust med…”

”VILL SD tappa röster?”

”SD kan snart flyga och fara. För mig framstår det mer och mer som ett oseriöst parti. Och det spelar en stor roll om de nu skall PK certifiera partiet med sin nyliberalism och vänsterförskjutning.”

”Att dessa två liberala ”lollor” har blivit nominerade säger en hel del om vart SD är på väg!”

”Den nya liberala och mjuka SD linjen ? Kontraproduktivt och på gränsen till pinsamt skulle jag säga. På vilket sätt skulle denna egenkära ”videoblogg” bidra till ett ökat förtroende för SD.”

”Detta är bland det mest självgoda kräkframkallande dynga jag någonsin sett.”

”Förfaller som ung ålder och liten erfarenhet är en merit inom SD nuförtiden.”

”Det var alltså det här man fick för sitt röstande sen 2002? Usch! Aldrig mer! Stoppa liberaliseringen av SD!”

”Klockren bild av ”nya” SD som återspeglar kvotering, liberalisering, skrotning av nationalismen och annan PK-anpassning.”

Vi var många sympatisörer som ropade högt av glädje när SD kom in i riksdagen 2010. Vi hade hoppats på en förändring en längre tid i det destruktiva politiska landskapet där tillståndet med Moder Svea då precis som idag, bara blev sämre och sämre. Idag 2014 har jag och flera andra mer nationalistiska väljare fått nog av allt skumrask som SD håller på med och insett att partiet har spårat ur helt.

Goda krafter som Patrik Ehn, Daniel Rondslätt, Mattias From kickas ut. Trogna och duktiga personligheter som Thoralf Alfsson, Gustav Kasselstrand och Anna Hagwall manövreras ut, samtidigt som liberaler likt Paula Bieler och Hanna Wigh bara tar mer och mer plats i partiet. När man tar i beaktande att Thoralf Alfsson och Gustav Kasselstrand hålls utanför riksdagslistan så blir det verkligen plågsamt att se denna videoblogg där SD:s ”toppkandidater” sitter och fjantar sig. När man dessutom märker att ”toppkandidaten” Paula Bieler sitter i podcasten Synfält Framåt och försvarar homoadoptioner så inser man att SD blivit ett socialliberalt parti på riktigt och det är inget parti som jag tänker stödja.

I brist på alternativ så kommer det bli en proteströst till hösten för mig och jag hoppas att alla mer nationalistiska SD:are som kickas ut, bildar ett nytt parti som kan fånga upp alla missnöjda kärnväljare som insett att SD inte längre är ett alternativ. Talar här om nationalkonservativa, paleokonservativa och liknande grupperingar.”

Taggat:,

En tanke på “Hanna Wigh och Paula Bieler startar fjortisblogg

  1. Siv Rochat mars 24, 2014 kl. 17:37 Reply

    Efter att ha lyssnat på de båda damerna en stund blev jag så chockad att jag tänkte
    ”detta måste vara ett skämt”. Den blonda sitter och säger att hon är maktgalen. Ta bort
    denna video genast annars kommer SD förlora ännu fler röstare.
    Elisabeth

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: