Motgift.nu om Sverigedemokraterna: ”Ett genomkorrupt jävla skurkgäng”

Kommentarerna från den nationalistiska radiostationen motgift.nu (den 2 mars) om utvecklingen inom SD är inte nådiga. De tre medarbetarna i radion är Jonas De Geer, Dan Eriksson och Magnus Söderman.

• Petningen av Thoralf Alfsson har lett till enorma hatkänslor mot SD

• Diskrimineringen av Gustav Kasselstrand och William Hahne beror på Åkessons peniskomplex

• SD-ledningen är ett litet skurkgäng

jimmie-akesson

Dan Eriksson: För några dagar sedan kom Sverigedemokraternas förslag på riksdagslista. Den blev uppmärksammad med all rätta. Dels så saknades ju både Kasselstrand och William Hahne från ungdomsförbundet som är två av dess absolut mest populära personer. Detta förklarades då med att det skulle finnas en konflikt eller risk för konflikt med att sitta i riksdagen och att leda ungdomsförbundet. Det är tydligen bara i SD det finns en risk för konflikter. Sedan Thoralf Alfsson som sitter i riksdagen nu och har ställt sig till förfogande för Sverigedemokraterna, han finns inte ens med på den här listan med 60 namn, där istället stjärnskott som Paula Bieler finns med.

Jonas vad är det som händer med Sverigedemokraterna?

Jonas De Geer: Det är väl samma sak som har hänt de senaste tio åren. Jag vet inte om vi har formulerat oss här förut, men det är någon annan som formulerade om moderaterna när dom växte från ett tio-procents parti till ett tjugoprocentsparti. Det var ett litet parti med det lilla partiets interna kultur som plötsligt blev ett stort parti. Det kunde inte hantera det riktigt och det gäller ju exponentiellt, i alla avseenden, mer då för Sverigedemokraterna och det gäller verkligen för den här ledningen som inte har gjort något annat sedan dom var ett litet marginaliserat skitparti, så har de gått in för att – då pratar jag alltså om Jimmie Åkesson, Mattias Karlsson, Richard Jomshof, och Björn Söder framförallt, och deras entourage har inte gjort något annat än att kicka ut folk som de uppfattar som potentiella konkurrenter. Det betyder alla som är lite mer kvalificerade än dom själva, vilket är dom flesta. Det är tyvärr så det ser ut och det är den unkna interna partikultur man har.

Vi har sett precis samma sak inom Nationaldemokraterna som idag totalt har gått åt helvete, men man ska inte glömma att det är så länge sedan som Jimmie Åkesson och Marc Abramsson var kompisar på samma partimöten. Det är fruktansvärt tragiskt att se att det här inte tar slut. En sådan som Thoralf Alfsson, han hör till de få som inte har börjat sitt vuxenliv genom att vara med i Sverigedemokraterna och dessutom har en lite annan plattform och har en annan karriär etc, men då måste han bort för då upplevs han som ett hot. Och det är samma sak som har hänt med Johan Rinderheim, Janne Milld och med så jävla många andra nu att det måste bli ett slut på detta, även Patrik Ehn absolut.

Dan Eriksson: Men vi ser det är igen och igen. Jag förstår ju att man från SDU och Thoralf Alfsson vill hålla god min utåt, till skillnad från vissa andra som gillar att dra all smuts i offentligheten.

Jonas De Geer: Man vill inte framstå som en dålig förlorare, men faktum är att, vi som inte är medlemmar i SD och vi som har lite distans till hela skiten och vi som dessutom under hela tiden, det är två år nu som vi har hållit på med det här radioprojektet, vi har aldrig egentligen varit kritiska till SD. Det har varit i några lägen t.ex. när dom slängde ut Patrik Ehn.

Dan Eriksson: Ja när det har varit ordentligt påkallat, men inte i onödan.

Jonas De Geer: Jag måste säga för min del, jag avskyr det där lilla skitgänget i ledningen, för jag tycker att dom har kidnappat det högst legitima invandringsmotståndet i Sverige för sin egen snöda vinnings skull. Det är ett litet jävla skurkgäng. Jag kan inte formulera det på något annat sätt även om jag skulle vilja. Jag tycker att dom är värsta typen av förrädare faktiskt.

Magnus Söderman: Jag håller med vad ni säger. Det är inte konstigt och det är inget man borde bli förvånad över, att de fyras gäng konsoliderar sin makt. Det visar bara så tydligt att våra antaganden visar sig stämma och att det är någon form av nepotism där med Åkessons svärmor på tionde plats.

Jonas De Geer: Det är inte klokt alltså, bara det faktum att det är hans svärmor, sedan är ju hon en inkompetent kärring av allt att döma, ursäkta, men i ärlighetens namn, bara det faktum att hon är det borde ju vara tillräckligt för att hon inte skulle vara aktuell.

Magnus Söderman: Man ska alltid akta sig när man säger att människor med kompetens inom vissa områden, som Kasselstrand, om en sådan människa petas, eller Thoralf t.ex., då ska man bli väldigt väldigt försiktig och man skulle bli väldigt orolig. För då ser man direkt att det här handlar inte om att man vill han kompetenta människor, man vill ha rätt människor. Ser man det i en organisation då ska man omedelbart dra öron åt sig. Ser man att de börjar tullas på dom sakerna, ser man att människor med kompetens utestängs till förmån för sämre personer…

Jonas De Geer: Sämre personer som är lojala för att det är säkrare för ledningen. Det är klassiskt, det är väldigt primitivt, det är väldigt vanligt tyvärr.

Grejen är, jag hörde redan för 12 år sedan att folk i SD:s ledning sade att ’vår tid kommer, för det här är en ledig nish i svensk politik’, det var så man såg det. Inte att nu ska vi ändra på någonting, utan vi har de här preferenserna och har vi tur så kanske vi kan åka in på en räkmacka så småningom.

Det har blivit så jävla tydligt vad gäller den här genomkorrupta ledningen i SD, som består av dåliga människor från landet som tycker att de har blivit någonting och gärna vistas på Stureplan, vilket är pinsamt.

Dan Eriksson: För några veckor sedan släppte ju också Sverigedemokraterna sina toppkandidater till Europaparlamentet, där man förmodligen kommer att få två mandat, och den toppades då av Kristina Winberg från Jönköping och Peter Lundgren från Gnosjö, för mig helt okända personer. Vi vet nästan ingenting om dom och vad de ska göra i Strasbourg och Bryssel. Det som är konstigt är att dom är på valbarplats på riksdagslistan också.

Jonas De Geer: Det är också konstigt, i ärlighetens namn, säg vad du vill om, jag är ingen snobb det vet alla som känner mig, men jag tycker det är väldigt märkligt att man då vill skicka ner en undersköterska och en lastbilschaufför, som inte har utmärkt sig i några andra avseenden, till Bryssel när man är ett så stort parti som ligger runt 10 procent.

Dan Eriksson: Vad ska de göra därnere?

Jonas De Geer: Vilka språk pratar dom? Det finns ju folk inom partiet som pratar franska t.ex., vilket inte är oväsentligt.

Dan Eriksson: Nu för man diskussioner då om vilken partigrupp man ska tillhöra och man har fortfarande inte helt vänt bort…

Jonas De Geer: Man har ju ingen aning, det otäcka är att det här är ett mönster i Sverigedemokraternas utnämningspolitik. Man kängar ut alla som är lite mer kompetenta, eller man utlämnar dom från viktiga positioner. Istället så sätter man dit sina svärmödrar och gamla ligg. Det är så vidrigt.

Dan Eriksson: Det är den här sekt- och bunkermentaliteten som har levt vidare i partiet. Men det jag undrar är, det finns en teori på nätet om att man har kohandlat med Kasselstrand och Hahne om att dom ska få ta toppkandidat platserna till Europaparlamentet.

Jonas De Geer: Faktum är att bägge dom två är representativa, yngre akademiker, Hahne är fallskärmsjägare etc, det borde ha legat i partiets intresse, men det gör inte det, därför att Jimmie Åkesson har ett peniskomplex gentemot dom. … Så fort det dyker upp en kvalificerad person, så upplever man det som ett hot.

Dan Eriksson: Tre stycken ur valberedningen är också på valbar plats. Plats 9, 11 och 31.

Jonas De Geer: Det är ju pinsamt. Utan att vara för konspirationsteoretisk, det är klart att man undrar om det inte är så att etablissemanget låter dem hållas för att dom är så…

Magnus Söderman: Problemet är att dom kommer undan med det för att den som röstar på Sverigedemokraterna skiter fullkomligt i den här mera intrikata frågorna. Dom skiter i valbar plats och listor och internt tjafs, dom röstar på vad dom tror är ett etnonationalistiskt parti.

Dan Eriksson: Samtidigt har det sagts här att petningen av Thoralf Alfsson har rört upp ordentliga känslor i södra Sverige för han har varit en av de absolut populäraste politikerna där. Och södra Sverige är ett viktigt fäste för Sverigedemokraterna.

Jonas De Geer: Det var samma sak när Patrik Ehn petades. Västsverige har också varit ett fäste för SD.

Magnus Söderman: Folk bli sura, men när ska dom göra något åt det då? Dom petade Ehn och kom undan med det. Nu gör dom det här, dom kommer att komma undan med det för att många i SD-strukturen sitter där och tänker ’jag vill ju ha min kommunala plats i alla fall, det är inte lönt att bråka med dom här’. I det lilla som det stora, det här går igen i analyserna av storpolitiken.

Dan Eriksson: En person skriver i chatten: ”väldigt många av gräsrötterna här nere har funderat på att lämna partiet pga Alfssons petning, det ser man bara på Avpixlat, vilka enorma hatkänslor mot SD:s ledning detta har lett till. Sällan har man sett så många som är allmänt upprörda.”

Jonas De Geer: Men gör då det för fan. Gör det! Det är dags. Valår eller inte men sitt för fan inte med tummen i röven vad gäller detta nu, för dom här människorna vill inte Sverige väl, dom tänker bara på sig själva, dom är värsta sortens förrädare.

Dan Eriksson: Att Paula Bieler är på sjätte plats. Är hon det sjätte bästa Sverigedemokraten kan skaka fram?

Jonas De Geer: Sjätte bästa nationalisten i Sverige?

Magnus Söderman: Konstigt att inte Ferenc Gönder är med på listan, eller Barbara Spectre.

Jonas De Geer: Det är bara en tidsfråga förmodligen. Det är hemskt, det är förjävligt.

Källa: Motgift.nu

Läs mer om utvecklingen i SD här.

Taggat:,

En tanke på “Motgift.nu om Sverigedemokraterna: ”Ett genomkorrupt jävla skurkgäng”

  1. […] Motgift.nu om Sverigedemokraterna: ”Ett genomkorrupt jävla skurkgäng” (4 mars 2014) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: