Allan Jönsson bildar (eller nybildar) Framstegspartiet

Allan Jönsson lämnade nyligen Sverigedemokraterna efter att under flera år ha stått i riskzonen för att bli utesluten. Jönsson drev den största lokala organisationen i Sverige och var en av dem såg puffade för att Åkesson skulle bli partiledare 2005. Sedan dess har SD utvecklats åt fel håll i många avseenden. Partiet har liberaliserats trots att problemen i Sverige har förvärrats kraftigt och partiet har inför en ”nolltolerans” som gör att partiledningen efter eget behag kan kasta ut vilka de vill utan att ens uppge ifall det finns goda skäl för uteslutningar. Själva kan de göra och säga vad de vill också ändå sitta kvar.

allan-jc3b6nsson-framstegspartiet-2014

Uteslutningarna initieras formellt av Medlemsutskottet men i praktiken är det Jimmie Åkesson som anger vilka han vill ha bort ur partiet. När Gustav Kasselstrand nyligen inte fick en plats på det första utkastet till riksdagslista så var det Jimmie Åkesson personligen som låg bakom detta. Valberedningen är i praktiken underställd honom via Linus Bylund och andra underhuggare.

Att inte heller Thoralf Alfsson fick en riksdagsplats beror att Jimmie Åkesson inte vill ha den populäre partikollegan i riksdagen. Ingen får ju vara mer populär än Jimmie. Den som i kraft av populäritet hotar Åkessons ställning åker ut. Nu är varken Alfsson eller Kasselstrand uteslutna ur SD. Bägge har uppmanat sina anhängare att rösta på SD ändå, trots riksdagslistan. Innerst inne inser de kanske att de aldrig mer kommer att få några höga poster i partiet eftersom Jimmie Åkesson vilja är lag. SD är lika toppstyrt som vilket totalitärt parti som helst och nepotism är normen i partiet. Att Linus Bylund, som är Åkessons sekreterare och samtidigt sitter i Medlemsutskottet, placerade sig själv på riksdagslistan är bara ett av många skräckexempel på ett moraliskt, politiskt och intellektuellt förfall. Ett förfall som är direkt obehagligt att studera. Att en ultraliberal person som Paula Bieler kan få en sjätteplats på riksdagslistan bevisar att något inte står rätt till i partiet.

Allan Jönsson och många andra har tröttnat på nepotism och toppstyre. Nu värvar Jönsson medlemmar från SD och andra partier för att starta upp Framstegspartiet i Sverige. På sin Facebooksida skriver man ett meddelande till missnöjda Sverigedemokrater:

Bäste Sverigevän och Sverigedemokrat detta utskick vänder sig till dig så var god och läs det!

Har du tröttnat på toppstyrningen i SD?

Har du tröttnat på nepotismen i SD toppen?

Har du tröttnat på alla de i mångt om mycket bisarra uteslutningarna?

Har du tröttnat på att partitoppen distanserat sig från gräsrötterna?

Har du tröttnat på att SD blivit ett stödparti till Alliansen?

Har du tröttnat på att SD frångått sin nationalistiska ideologi?

Om svaret är JA på en eller flera av ovanstående frågor då finns det tvivel hos dig och då är frågan hur mycket mer orkar du med?

Misströsta inte det finns ett parti som tar emot dig med öppna armar ett parti som bygger på ideologi och starkt engagemang hos gräsrötterna. Ett parti som aldrig kommer att distansera sig från gräsrötterna, ett parti som lyssnar på sina gräsrötter och tar till sig av det gräsrötterna säger.

Tycker du att det låter bra? Då ska du gå med i Framstegspartiet ett Sverigevänligt parti uppbyggt av de som också svarade JA på ovan ställda frågor

På Framstegspartiets sida skrev man den 28 februari:

Idag presenterade sverigedemokraternas valberedning sin riksdagslista. 

Gustav Kasselstrand och William Hahne från SDU finns inte med och inga andra av SDUs förslag till riksdagkandidater.

Det står helt klart att partiledningen inte vill kasta ut Kasselstrand innan valet, det har Sd-Riks för mycket att förlora på.

Kasselstrand sparkades tidigare ut från Sd:s partistyrelse och han är en av duktigaste och mest handlingskraftiga företrädarna inom sverigedemokraterna.

Det tidigare nationalistiska Sverigedemokraterna har blivit en demokratisk illusion. Enligt den nationalistiska principen har varje folk rätt till en egen nation.

Samtidigt stödjer Sd-Riks Israel och dess folkrättsvidriga ockupation av mark i Palestina.

Gustav Kasselstrand och William Hahne SDU gick ut i AFTONBLADET och krävde att Sverigedemokraterna måste erkänna en palestinsk stat. Vårt partis pro-israeliska hållning rimmar illa med medlemmarnas åsikter. SDU och dess medlemmar har därför valt, precis som FN-majoriteten, att erkänna Palestina som stat.

Björn Söder och partiets internationelle sekreterare Kent Ekeroth, har tydligt visat sitt stöd för Israel och sverigedemokraternas riksdagsgrupp beslutade att inte erkänna en Palestinsk stat och inte heller godkänna att Palestina släpps in i FN.

Detta föranledde att Israelfalangen inom Sd-Riks försökte kuppa in en ny ordförande (Paula Bieler) för ungdomsförbundet. Men ungdomsförbundet SDU har gav Gustav Kasselstrand och William Hahne fortsatt förtroende.

Gustav Kasselstrand är stundtals konsekvent i sin kritik gentemot Sd-Riks. Kasselstrand har bland annat kritiserat Åkesson för att sverigedemokraterna blivit liberala i EU-frågan. Han vill hellre ersätta EU-medlemskapet med det Efta-avtal som Schweiz har i dag.

Han räds heller inte att stödja de sverigedemokrater som uteslutits ur partiet och han har en annan ton mot Expo än de övriga i Sd-Riks.

Kasselstrand

Hade det funnits minsta heder i partiet så hade Gustav Kasselstrand stått på valbar plats, men SD-Riks kommer att fortsätta utnyttja SDU för sina egna syften.

Till riksdagsvalet 2018 kommer inte Kasselstrand heller att vara med, men han hoppas säkerligen på att kunna komma in i värmen.

Det bästa hade varit om Gustav tog med sig SDU och tackade ja till Framstegspartiets inbjudan. Han skulle få mycket stort stöd från olika håll.

Det Sd vi ser idag, är ett liberalt politiskt korrekt parti som samarbetar med Expo och är inte vad svenskarna röstade på i valet 2010. Vi har tillräckligt av såna partier.

Sverige och svenskarna behöver en mer rättfram rörelse som inte är rädda för att framstå som inkorrekta.

Det nybildade Framstegspartiet med avhoppade, uteslutna och företrädare från andra partier kommer att utmana Sverigedemokraterna på bred front i Sverige inför valet 2014.

Att sedan den oerfarne Paula Bieler har plats nr 6 på listan är lika skrämmande som att Thoralf Alfsson har ratats av SD.

Att utan förklaring kasta ut Thoralf Alfsson, en man som lagt ner hela sin själ i kampen för ett nytt Sverige är otroligt motbjudande.

Thoralf skriver på sin blogg att han ”är mycket besviken! Inte minst för den förklaring jag fått av valberedningen”. 

Thoralf skriver också att han gärna sett Therese Borg och Gustav Kasselstrand på valbar plats.

Thomas

Den 8 mars kommer Framstegspartiet att hålls ett möte om partibildningen:

Följ Framstegspartiet på Facebook.

Efter mycken uppståndelse och medial uppmärksamhet, vänder vi blad och går vidare.

Partiet växer i medlemsantal för varje dag som går, och nya kommunföreningar bildas, det är ett sant nöje att se det finns ett stort uppdämt behov för ett parti som Framstegspartiet.

Många små helt oberoende kommunala partier har hört av sig, och vill på ett eller annat sätt ingå i vårt politiska arbete, dessa inviter skall i största mån tillmötesgås.

Som politiker har undertecknad erfarenhet av just samarbeten och olika koalitioner och då både på gott och på ont, mestadels har det varit till godo och ett sätt att nyttja röstmaximering.

Som parti sitter vi redan representerade i olika politiska församlingar genom de individer som blivit invalda för attan parti, på samma sätt som undertecknad sitter i fullmäktige i Bjuvs kommun.

Till alla medlemmar kan jag som ordförarande i FRAMSTEGSPARTIET meddela att vi planerar en stor sammankomst den 8 Mars plats och tid kommer att meddelas er genom annat nätverk.

Vi har nu ett digert arbete framför oss för att säkra våra valsedlar inför valet, vid förfrågan kontakta mig genom uppgifter här på hemsidan så hänvisar vi till era lokala företrädare.

Partiet har offentliggjort två stora huvudfrågor den ene är höjningen av pensionerna till en summa av 15 000 kr till alla pensionärer efter skatt

Den andra punkten är riktad på jordbruk och uppfödning, där Framstegspartiet vill förbjuda all form av import av grödor eller kött som enligt svensk lag inte får odlas eller produceras i Sverige.

Fler frågor som ligger under utredning är ett införande av ett genomtänkt lärlingssystem, då alla inte är läshuvuden utan klarar sig alldeles ypperligt med sina fysiska prestationer på den Svenska arbetsmarknaden.

En översyn av de negativa synergieffekterna som Fas 3 och andra ogenomtänkta projekt inneburit för den enskilde är på gång.

Den Svenska transportsektorn är hotad och skall utredas för att säkra många tusentals Svenska arbeten.

Framstegspartiet kommer att granska fackföreningarnas flata inställning rörande det enorma övertidsuttaget, bara genom att stävja detta ofog kan man utan tvekan skapa mellan 2500 och 3500 helt nya arbetstillfällen utan att det kostar en enda krona.

Flera av våra idéer och förslag kommer att stärka den svenska köpkraften och därmed sätta snurr på den svenska ekonomin.

Vi kommer att uppdatera så ofta som möjligt då Framstegspartiet anser att information är a och o, vid andra uppkomna frågor tveka inte ta kontakt, vårt motto är att ingen fråga är dum förutom den som aldrig blir ställd.

Allan Jönsson Ordf Framstegspartiet Sverige

SD-Riks sover med fienden:

I Dagens Nyheter Kultur kan man läsa om en anmärkningsvärd och bisarr relation.

”Linus Bylund och Soran Ismail har setts sammanlagt ett tjugotal gånger. Senast skulle de ha ätit middag hemma hos  SD-riksdagsmannen Richard Jomshof.”

Soran Ismail, född i Iran av Irak-kurdiska föräldrar där mamman jobbar som farmaceut och pappan inte helt oväntat är handläggare på Migrationsverket. Soran driver och raljerar över Sverigedemokraterna.

Han kallar Jimme Åkesson för riksmongo.

Men enligt journalisten Niklas Orrenius umgås han med både Linus Bylund och Richard Jomshof.

Dagens Nyheter Kultur ”När jag, efter sju timmars punktmarkering, ska ta avsked av Soran  Ismail så plingar det till i hans mobil. Sms:et är från Jimmie Åkessons  utåtriktade stabschef Linus Bylund, som föreslår att Soran och han ska  festa ihop.

Linus Bylund och Soran Ismail har setts sammanlagt ett tjugotal gånger.Senast skulle de ha ätit middag hemma hos  SD-riksdagsmannen Richard Jomshof. Soran hade tagit med sprit, men blev  tvungen att sticka tidigt.

Gillar du Linus Bylund?

Soran blir tyst några sekunder. Sen säger han att det är tudelat.

– Jag tycker verkligen inte om hans åsikter. Men jag ogillar honom inte. Vi kan ses och ha en trevlig lunch.”

Nu vet vi inte hur Framstegspartiets politik kommer att se ut och hur det kommer att ställa sig till de frågor som gjort att så många lämnat eller uteslutits ur SD. Men sannolikt blir luften lättare att andas i Framstegspartiet. Vi får säkert anledning att återkomma till dem senare.

Källa: Nationell yttrandefrihet

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: