Generaldirektör Dan Eliasson kräks när han tittar på TV

Dan Eliasson är generaldirektör för Försäkringskassan. I går kväll satt han och tittade på TV där Jimmie Åkesson bemötte påhopp i samband med att han tidigare berättat om sin uppväxt. Åkesson var saklig och konstaterade att de som kommenterat hans barndom är vänstermänniskor som inte visste så mycket om den eller ens bodde i det område som Åkesson växte upp i.

En som reagerade våldsamt på att se Åkesson i TV var Dan Eliasson. Eliasson lyssnade inte på vad Åkesson sade utan det räckte med åsynen av hon för att Eliasson skulle ”kräkas”.

Eliasson twittrade: ”Normalt håller jag mig till socialförsäkringen. Men J Åkesson i debatt gör att jag kräks”.

dan-eliasson

Eliassons twitter är bara ett symtom på hur Sverige fungerar. För att få höga poster i samhället måste man ogilla invandringskritiska organisationer och helst ska man hata varje person som ger uttryck för någon invandringskritik. För att få vara med i underhållningsprogram i TV och program som inte har med politik att göra ska man ändå helst ha politiska korrekta åsikter. Efter att Måns Zelmerlöw uttalade sig i direktsänd TV mot SD blev han belönad med jobbet som ledare för Allsång på Skansen.

Sverige är i det här avseendet ett genomkorrumperat land där partiboken eller åsikter om invandringspolitiken kan ge karriärlyft om man ”hatar rasism”. Dan Eliasson är ett av massor av exempel på personer som fått sitt jobb för att han har politiskt korrekta åsikter, inte för att han är kompetent, för det är han inte.

Det var personer som Eliasson som ledde fram till revolutionen i Ukraina. Folket ville göra upp med de makthavare som fått sina positioner av tvivelaktiga politiska skäl. I Sverige skulle vi ha minst lika goda skäl att göra upp med den styrande eliten.

Precis som i Ukraina borde de korrupta tjänstemännen uppsökas på sina arbetsplatser och ställas till svars på platsen i en folkdomstol. Hade Dan Eliasson verkar i Ukraina så hade han fått besök på sitt kontor av människor som släpat ut honom på gatan och berättat för allmänheten vilket kräk han är.

I Sverige twittar man mest för att få ut sin frustration över något, men i fallet med Dan Eliasson borde någon mer handfast göras. En tydlig protest skulle vara på sin plats. Om han kräks när han tittar på TV är det minsta man kan begära att han ska avgå. Han är förmodligen sjuk!

dan-eliasson-gd

Annonser

Taggat:

One thought on “Generaldirektör Dan Eliasson kräks när han tittar på TV

  1. Ulla Hjerling mars 1, 2014 kl. 19:11 Reply

    Det finns en oskriven regel att politiker inte kritiserar offentliganställda tjänstemän. Samma regel säger att tjänstemän inte kritiserar politiker. Följer man inte spelreglerna blir man utvisad.Dan Eliasson får väl söka förlåtelse eller politisk asyl. Rätt vore matchstraff.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: