Moderaten Bo Frank visar stort förakt för vanliga människor

Moderaten Bo Frank representerar ett parti som har bidragit till att förstöra Sverige mer än något annat parti. På 8 år har moderaterna fyllt upp Sverige med över 700 000 invandrare. De människor som röstar på moderaterna är i stort sett bara massa hjärndött pack och en del naiva idioter som inte upptäckt vad de röstar på.

Den gravt förvirrade moderaten Bo Frank har ungefär samma människosyn som andra moderater. De ser ned på alla människor som inte lyckats komma upp i en årslön på en miljon. Människor behandlar de som lort och de föraktar människor som har det svårt ekonomiskt eller på andra sätt lever under svåra omständigheter. Moderater är hänsynslösa. De drar sig inte för att använda utländsk arbetskraft för att städa deras hem, passa deras barn, eller snickra på deras hus. Men dessa moderater vill inte betala rimliga löner, så de utnyttjar gärna svaga människors situation för att betala så lite som möjligt.

bo-frank

Moderaterna hyser också ett stort förakt för svenska folket vilket genomsyrar hela partiet från Fredrik Reinfeldt till Bo Frank. I sin bok ”det sovande folket” betraktade Reinfeldt svenskarna som idioter. Han skrev:

– Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.

Reinfeldt betraktar en genomsnittlig svensk som mental handikappad. Att Fredrik Reinfeldt inte är riktigt klok framgår av mängder av uttalanden som han har gjort. Reinfeldts mål är att ta död på det svenska Sverige. Han vill ta död på etniska svenskar och förvandla landet till en mänsklig sopstation uppfylld av black trash.

En partibroder till honom verifierade den moderata synen på svenskar. Den partibrodern är Bo Frank och han är inte vilken politiker som helst. Han är kommunstyrelsens ordförande i Växjö.

Den 2 januari skrev han en post på sin blogg. Det var ett generalangrepp på människor som av någon anledning röstar på Sverigedemokraterna. Franks text var dock så uselt skriven, med massor av stavfel och syftningsfel, att det är omöjligt att tro att en vuxen människa har skrivit den, ännu mindre en kommunpolitiker.

Bo Frank hade lyssnat på radio. Det var ett propagandaprogram på P1 om vilka som sympatiserar med SD. Frank ansåg att det som programmet kom fram till stämde bra överens med de åsikter som han själv hade.

Bo Frank:

Få politiker i Sverige som träffar så mycket folk som vad jag gör. Hög som låg. Står man utanför Ica i Braås eller Lammhul hör man samma sak. I USA kallas de för white trash av kulturradikaler. Lågutbildade, dåligt självförtroenede och på gränsen till det asociala. Många förtidspensionerade. I ett gränsland till att stå utanför samhället.

Man kan höra vanligt s k hederligt folk tycka att Sverige har för extrem invandringspolitik. Allt ifrån präster, företagare till  humanistiska lärare och vanligt folk. De skulle aldrig i ett skarpt läge, i ett val rösta på sd. Men de tycker. Därför är sd:s siffror uppblåsta. Liksoms sossarnas och v:s. Det är inget skarp läge. Det är det den 14 september.

Texten, som är ett angrepp på SD:s väljare, hade lika gärna kunnat vara skriven av en högstadieelev. Han angriper människor som är lågutbildade, kallar dem white trash och menar att de är näst intill asociala. Bo Frank tycks vara förvånad över att ha upptäckt att det finns människor som är lågutbildade och att förtidspensionerade människor som nästan står utanför samhället röstar på SD. Frank visar upp ett sällsynt grovt människoförakt för vissa grupper av människor som han vill fördöma för att de röstar på SD.

Han spottar på människor som är svaga och som på grund av andra politikers svek röstar på SD. Men när samma människor i förra eller förförra valet röstade på andra partier så struntade både moderaterna och andra partier i att lyssna på dem. De ville bara utnyttja dem som valboskap. När dessa ”lågutbildade” väljare, som uppenbarligen är många gånger klokare än dumskallen Bo Frank, lägger sina röster på SD (eller andra invandringskritiska partier) så lägger de sin röst där för att de är bekymrade över vad som händer i samhället. De är bekymrade över att politiker som Fredrik Reinfeldt och Bo Frank håller på att förstöra Sverige. De är bekymrade över att moderaterna gynnar de rika och missgynnar de fattiga, att moderaterna säljer ut nationella tillgångar och försvårar tillvaron för de fattiga. De är också bekymrade över att moderaterna massimporterar etniska främlingar, skapar ett mångetniskt Sverige och tränger undan svenskarna i sitt eget land. Dessutom med hjälp av totalitära metoder.

Detta white trash, de lågutbildade, de asociala som Frank talar så nedlåtande om, skulle förmodligen kunna skriva ihop en bättre text än vad han lyckades prestera, de skulle kunna verbalisera sin oro över utvecklingen på att bra sätt och de skulle kunna väcka ännu fler till insikt om hur sjukt Sverige har blivit när politiker som Fredrik Reinfeldt och Bo Frank får bestämma. Om dessa lågutbildade bara fick vara med i debatten. Med det får de inte.

Bo Frank skriver:

Jag försöker lyssna på alla. Även de vars åsikter jag inte gillar. Jag anser att sd exploaterar vilsna människor. De flesta av deras anhängare är inte onda människor. Flertalet skulle stanna i fall nån fått en punktering. Fast inte om det är en utlänning eller en akademiker i en Merca. De är människor som inte klarar av globalisering, förändring, Pridefestivaler och nya intryck. Lite av de man ser i Änglagård.

Bo Frank säger att han försöker lyssna på alla. Det är ju precis det han inte gör. Bo Frank är en politikerparasit som sitter med en bra lön och föraktar andra människor. Han vill dricka sitt dyra vin till helgen och köra sin fina bil, medan förort efter förort förfaller utan att han bryr sig. Det är personer som Bo Frank som har gjort att vi har områden som Rosengård, Rinkeby och Bergsjön.

Han visar verkligen hur mycket han avskyr vanliga hederliga svenskar. Han tror att de bara duger till att hjälpa någon som fått punktering. Frank tror inte att någon SD-anhängare skulle stanna om det är en utlänning som fått punktering. Där har han rätt fast han själv inte förstår orsaken eftersom han inte begriper vad som händer i samhället utanför den bubbla han själv lever i. Hur många svenskar har inte blivit rånade av vägrånare som stått längs vägarna? Vad tror Frank? Upplysningsvis så har i stort sett samtliga vägrånare utländsk bakgrund. Att var försiktig när man ser några längs vägkanten som ”vill ha hjälp” är klokt och då kan det löna sig att titta på etniciteten innan man stannar. Frank säger att SD-väljare inte klarar av globaliseringen. Om SD-väljare är oroade över globaliseringen så är det ett sundhetstecken. Varför ska man acceptera den hur som helst? Det är väl snarare Frank själv som bevisar att han okritiskt eller medvetet ger sig in ett globaliseringsprojekt som raderar ut vår identitet, en identitet som han fullkomligt struntar i. Han är moderat, hans enda intresse är kapital, prylar och dyra vanor. Han är liksom många andra moderater materialistiska skitstövlar bara intresserad av sin egen välfärd. Om samhället i övrigt faller samman, det bryr han sig inte om.

Bo Frank skriver:

Flyktingmottagande är bra. Och arbetskraftsinvandring. Men folk behöver också höra att Sverige skall vara ett föredöme men kan inte ensamma lösa alla problem. Vare sig det gäller klimatfrågor eller flyktingmottagande. Kanske är det så att Sverige behöver en poltik för de vilsna? Så att de kan känna sig lika inkluderade som våra invandrare. Jag vet hur detta kan ordnas. Men det låter sig inte göras i ett nafs. En samtalshelg med de vilsna och några av våra flyktingar skulle göra susen.

Frank kunde ju ha sagt att han tycker att flyktingmottagande och arbetskraftsinvandring är bra. Det finns inget som säger att det verkligen är bra. Flyktingmottagande är ju en följd av flyktingrelaterade problem och sådana problem är aldrig bra. De är problem. Frank tycks utgå från att alla människor vill komma till Sverige. Riktiga flyktingar är ju tvingade att fly och skulle gissningsvis helst av allt vilja bo kvar i sitt land eller i närområdet. Men det begriper inte Frank. Han ser flyktingar som handelsvaror som man kan tjäna pengar på. Som flyktingprofitören Bert Karlsson, som ser flyktingar som något man kan tjäna stora pengar på.

Att som SD hävda att flyktingar ska hjälpas på plats är mycket klokare eller som Jan Milld föreslå ett Safe Haven någonstans.

Arbetskraftsinvandringen speglar den moderata synen på människan. Människor är handelsvaror som man kan köpa, hämta eller flytta hur som helst. Förmodligen behövs de som Frank vill hämta hit bättre i sina hemländer i andra länder som behöver utvecklas. Sverige klarar det mesta själv och om vi inte gör det så kan vi låna arbetskraft av våra grannländer. Det har vi gjort i alla tider och det har fungerat bra.

Frank visar ytterligare förakt för människor när han säger att Sverige kanske behöver en politik för vilsna. Är det någon som är vilsen så är det Frank själv. Däremot behöver hela det svenska samhället lyssna mer på vanligt folk och vad de har att säga. Men moderaterna lyssnar inte, de bara föraktar andra. I hela den moderata partistrukturen från partiledaren till gräsrotsmoderaten finns ett förakt för såväl etniska svenskar, som svenskar med låga inkomster och värst av allt, ett förakt mot sjuka eller svaga.

Bo Frank skriver:

Jag tror att 98,5 % delar min uppfattning att vi skall ha en generös flyktingpolitik. Men då skrämmer allt tal om fri invandring och helt öppna gränser. 

I Nordkorea tycker nog 99,9 procent av befolkningen om den politik som landet bedriver. Sverige är nästan som Nordkorea när det gäller propaganda för invandring, flyktingmottagande, arbetskraftsinvandring från främmande kulturer och internationella adoptioner.

Om vi hade haft fri opinionsbildning och offentliga debatter om invandringen och dess följder hade opinionsläget sett ut på ett annat sätt. Det är inte normalt att ett folk vill bedriva en politik som leder till folkets utrotning.

Det är först med hjälp av alternativa medier som delar av befolkningen börjar inse att massinvandringspolitiken är rena folkmordet. Bo Frank är en av många politiker som arbetar för att Sverige ska avsvenskas och ersättas med andra folk.

Vi måste sätta stopp för politiker som Bo Frank och det moderata patrasket han tillhör och rösta på Sverigevänliga politiker.

Annonser

Taggat:,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: