Kent Ekeroth utslängd från mångkulturell krog

Tillsammans med några privata vänner och två vakter från SÄPO besökte riksdagsmannen Kent Ekeroth den mångkulturella krogen Nosh and Chow i Stockholm. Krogen är känd för att servera mat ”från hela världen” och besöks frekvent av stadens liberaler och vänsterorienterade multikulturalister. Varför Ekeroth besökte just den krogen är oklart, men det var inte ett helt lyckat besök.

Av samtal med krogvärden att döma så var det ett antal gäster som hade klagat till krogen på att Ekeroth befann sig i lokalen. Restaurangchefen Daniel Pramberg gick då fram till Ekeroth och bad honom att tillsammans med sitt sällskap lämna restaurangen. Efter en ordväxling lämnade Ekeroth stället och i en ljudupptagning hörs att en del gäster buar åt Ekeroth när han går ut. Det var väl bevis nog för ett Ekeroth valt fel ställe.

När media fick nys om händelsen så kommer krogen med nya uppgifter om vad som ska ha hänt. Enligt krogens vd Yvonne Sörensen Björud har Ekeroth kallat en kvinna för ”jävla hora”. Ekeroth förnekar detta helt och hållet. För en utomstående är det svårt att veta vad som är sant. Många minns ”järnrörsincidenten” där en av de tre medverkade sverigedemokraterna kallade en kvinna för ”hora” så risken finns att många reflexmässigt nu tror på Björuds version. Ekeroth hade fem personer i sitt sällskap som vittnen och de kanske kan styrka Ekeroths version. Skulle däremot Ekeroth verkligen ha kallat en kvinna för ”hora” så borde han tid som riksdagsman vara över.

Medias hantering av händelsen är ändå intressant. Man kan fundera över hur media hade agerat om det hade varit svart politiker som kastats ut och hånats av buande gäster. Då hade krogen anmälts för diskriminering och anklagats för rasism i veckor där media krävt krogen på skadestånd till den drabbade gästen. Att diskriminera Sverigedemokrater är fritt fram i dagens samhälle och det leder varken till reflexioner eller kritik.

Ekeroths omdöme är kanske inte helt perfekt. Det var Ekeroth som filmade hela förloppet under ”järnrörsincidenten” och lät filmen ligga på SD:s kontor tillgänglig för andra. När en person sparkades från partiet tog han med sig filmen och överlämnade den till media för att hämnas partiets beslut. Ekeroths skuld till att filmen blev offentlig är mycket stor. Det var hans eget slarv som ledde till att den blev offentlig. Att Ekeroth väljer att besöka en mångkulturell krog där massa vänsterliberaler springer var inte heller så lyckat. Oavsett vad som är sant i varje detalj kring krogbesöket så är det ju tragiskt att SD:s riksdagsmän inte har bättre omdöme än att de besöker mångkulturella skitkrogar.

Enligt ett twitter från Richard Jomshof på söndagen har Ekeroths SÄPO-vakter lämnat in en anmälan mot krogen. Det kan tyda på att Ekeroths version är riktig.

stureplansgruppen

Krogen Nosh & Chow ägs av Berns i Stockholm som ägs av Stureplansgruppen.

Hur organisationen ser ut kan du läsa här.

Stureplansgruppen, som bland annat driver kaféer, restauranger och nattklubbar, har köpt Ballakaninen (Baldakinengruppen). Tillsammans omsätter gruppen 600 miljoner kronor, näst störst i Sverige
. Med köpet tar bolaget över Baldakinens restauranger och fastigheter samt de konferens- och cateringavtal som drivits i krogrörelsens regi, enligt ett pressmeddelande.

”Stureplansgruppen har tidigare främst fokuserat på nattklubbar och nöjesrestauranger men nu skapas i ett slag en koncern med starka affärsområden som kompletterar varandra: restauranger, catering, kongress- och konferensverksamhet blir fokusområden vid sidan av nattklubbarna”, skriver Vimal Kovac, vd för Stureplansgruppen.

Stureplansgruppen dominerar i Stockholms nattliv och förra året omsatte företaget 191 Mkr.

Baldakinen driver bland annat nattklubbarna Ambassadeur och Le Bon Palais, men den största delen av verksamheten består av konferenser och event i gamla Folkets Hus vid Norra Bantorget i Stockholm som nu heter Stockholm City Conference Center och all serveringsverksamhet i Globen, skriver Dagens Industri.
 Nästa steg blir att sköta restaurangerna i den nya kongresshallen Stockholm Waterfront vid Klarabergsviadukten.

Baldakinengruppen äger också fastigheter i Göteborg, Karlstad och Västerås.

Den nya koncernen får en sammanlagd omsättning på 600 Mkr. Det innebär att Vimal Kovacs restaurangimperium är näst störst i Sverige.

Stureplansgruppen växer. 
Köper restaurang på Kungsgatan.
 Det senaste är övertagandet den 50-talinspirerade bowlingrestaurangen Marion’s Diner på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Stureplansgruppen äger följande nattklubbar:

Ambassadeur, Stockholm
Berns, Stockholm
Blue Moon Bar, Västerås
Burmeister, Visby
Gutekällaren, Visby
Hell’s kitchen, Stockholm
Laroy, Stockholm
Le Bon Palais, Stockholm
Magenta, Stockholm
Push, Göteborg
Sturecompagniet, Stockholm
Suite, Stockholm
The Lab, Stockholm
The Spy Bar, Stockholm
The White Room, Stockholm
Utecompagniet, Stockholm
V*****/The Wall, Stockholm

Stureplansgruppen äger följande restauranger:

Berns asiatiska
Berns Bistro
Broken Sthlm
Corman Lounge
Ekstedt
Grand Escalier
Griffins
Gropen
Humlan
Marion’s Gastro
Niklas/Kåken
Nosh and chow
Stora
Sturepassagen
Supper Stockholm
Supper Visby
Utecompagniet
Wagamma

Ägaren Vimal Kovac är född på Sri Lanka med adopterades som barn till en bosnisk familj. Därav namnet.

Bojkotta alla hans företag. De lanserar mångkultur, de uppmuntrar till en dekadent livsstil och de bidrar till marknadsmonopol inom nöjesvärlden. Att besöka Stureplansgruppens krogar är att skänka pengar till svenskfientlig verksamhet.

Relaterat: Portad på livstid

Ljudfil på Exponerat.

Taggat:, ,

2 tankar om “Kent Ekeroth utslängd från mångkulturell krog

  1. […] Det är känt att kokain snortas flitigt på Stockholms innekrogar, varför ett besök av SD:s kriminalpolitiske talesman och Säpo kan upplevas som besvärande. Nosh & Chow, som ingår i Stureplansgruppen, ägs av krogkungen Vimal Kovac (Läs mer). […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: