Stefan Löfven demonstrerade tillsammans med vänsterextremister som vill ”slakta grisen Jimmie Åkesson”

stefan_lofven
Stefan Löfven demonstrerade den 22 december 2013 tillsammans med kriminella vänsterextremister som vill slakta sverigedemokrater

Avpixlat:

På söndagen höll en brokig samling vänstergrupper en manifestation i Stockholmsförorten Kärrtorp som sades vara mot politiskt våld, mot nazism och mot rasism. Tillställningen urartade visserligen inte i rena våldsamheter som förra helgens evenemang på samma plats men förföll i stället till något av en hatkampanj mot Sverigedemokrater och andra Sverigevänner både från scenen och publiken.

På plats fanns också, med arrangörernas goda minne, representanter för våldsbejakande vänstergrupper som AFA och RF. Några av dem, bl.a. AFA-grundaren Mathias Wåg, hade t o m betrotts med att vara funktionärer. Många människor valde på grund av manifestationens extrema vänsterprägel att inte delta i den, trots att de är starkt emot såväl nazism som rasism.

Sverigedemokraterna valde som enda riksdagsparti att inte närvara vid manifestationen, bl.a. med hänvisning till ovanstående och att det inte tydligt aviserats från arrangörerna att man tar avstånd från allt politiskt våld, såväl från vänster som höger. Från scenen hetsades det också friskt i såväl ord som musik mot SD, som kallades för rasister och grisar som man borde slakta med kniv.”

*

Deulf:

Svenska mediernas lögner gjorde att tusentals gick ut för att demonstrera mot politiskt våld och nazism. Demonstrationen visade sig vara för någonting helt annat. De möttes av synen av mångtaliga kommunistiska röda och rödsvarta fanor. Det skanderades slagord om att krossa ”rasismen”, underförstått med våld. Under demonstrationen höll Petri Myllykoski från det kommunistiska Rättvisepartiet socialisterna tal. Arrangörerna lurade i publiken att han var en vanlig busschaufför.

När det på scenen sjöngs om att slakta Jimmie Åkesson och sverigedemokrater som grisar gick det även upp för många både blinda och döva att demonstrationens budskap var eskalering av det politiska vänstervåldet.

En som inte var blind och döv utan hela tiden visste vilka som var låg bakom arrangemanget var Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven. I en intervju sade han att ”Vi är många här som är emot politiskt våld”. Han visste alltså om att våldsvänstern låg bakom demonstrationen.

Den blivande ärkebiskopen Antje Jackelén, med valspråket ”Gud är större” (på arabiska Allahu akbar), hoppades att demonstrationen var startpunkten på mer förmodat vänstervåld. Så här skrev hon på twitter: ”Varit i #kärrtorp med tankar och via twitter. Mycket ljus och hopp! Den efterlängtade vändpunkten?”

*

Fria Tider:

Idag tågade några av Sveriges viktigaste makthavare sida vid sida med våldsbejakande vänsterextremister i en manifestation för ”mångfald”. En av låtarna som framfördes i Kärrtorp gick ut på att sverigedemokrater ska ”slaktas” som ”svin”. 

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven försvarade sin närvaro med att ”många här är emot våld” i ett videoreportage av journalisten och bloggaren Chang Frick.

En av de artister som uppträdde och drog ner stora applåder från demonstranterna var Silvana Imam.

”Vet vad du tänker nu men du vet hur det går för dom
Som kommer hit och låter som Jimmie Åkesson
Dom som skiter i blatten, vill ha svinen vid makten
Så gå och slipa kniven och skicka grisen till slakten”, rappade Silvana Imam enligt Expressen.

SD-ledaren Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund är kritisk till den typ av budskap som framfördes i Kärrtorp.

– Jag tycker inte att det är jag som ska kommentera det utan det ska Stefan Löfven, riksdagens talman och ett gäng andra personer som legitimerar den här typen av fullständigt vedervärdiga åsikter, säger Bylund till Expressen.

Förutom Stefan Löfven deltog bland annat Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt, Miljöpartiets språkrör Åsa Romson, försvarsminister Karin Enström, integrationsminister Erik Ullenhag samt riksdagens talman Per Westerberg i dagens demonstration, tillsammans med terrorgrupperna AFA och Revolutionära Fronten.

*

Silvana Imam rappade: ”Vet vad du tänker nu men du vet hur det går för som som kommer hit och låter som Jimmie Åkesson dom som skiter i blatten vill ha svinen vid makten så gå och slipa kniven och skicka grisen till slakten.”

Ayman Osman från Expressens samarbetspartner Researchgruppen skrev i samma veva:

”Om jag ska vara ärlig, så är djuren som slaktas i slakterierna mer värda än SDare”.

ayman-osman

Språkbruket är inte bara vidrigt, det är vanligt förekommande i den kultur som dessa importerade figurer kommer från. Nu sprider de sitt hat i vårt land och bidrar till att förstöra Sverige.

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: