Sverigedemokraterna vill registrera invandringskritiker både inom och utanför partiet.

Idag har Sverigedemokraternas rätta ansikte visat sig mer tydligt än på länge. Många som tidigare inte har förstått vilka svikare de är har nu fått upp ögonen för att partiet inte är att lita på i ett enda avseende.

Det som har hänt är att Expressen har kommit över namn på disqusanvändare som kommenterat på Avpixlat. Det har varit möjligt för att Avpixlat inte skött sin säkerhet på rätt sätt (eller för att någon inne på Avpixlat utfört ett arbete åt fienden, spekulationerna pågår för fullt).

Expressen hängde sedan ut ett antal medlemmar som skrivit anonyma kommentarer på Avpixlat. Några av kommentarerna var klara övertramp (om man är medlem i SD) medan andra kommentarer var återhållsamma och sakliga.

En förtroendevald SD-politiker skrev exempelvis att ”islam är en sjuk sekt”, men redan den kommentaren räckte för att SD skulle ta avstånd från personen. Den politikern tvingades att avgå. Björn Söder framträdde och menade att dessa Sverigedemokrater ska ut ur partiet och att deras medlemsärenden kommer att behandlas i januari såvida de inte avgått själva innan dess.

Linus Bylund framträdde i TV och menade att det kommer många idioter, bonnläppar och rasister till SD. Jimmy Ståhl, distriktssekreterare för SD i Göteborg blev riktigt glad över Expressens uthängningar av andra Sverigedemokrater. Till Göteborgs-Posten sade han:

”Ett stort tack till Expressen. Nu tappar vi vikt i ryggsäcken”.

Han menade att det är bra att få ut personer ur partiet som inte lever upp till ”nolltoleransen” och menar att Expressens kampanj mot invandringskriker kommer att hjälpa SD.

SD kommer att växa det vet alla. Men partiet har bytt skepnad och har inte för avsikt att rädda Sverige, de vill bara rädda sig kvar vid köttgrytorna. Det är därför de anpassar sig till makten.

SD har blivit ett parti som bekämpar nationalister istället för att värva dem. SD angriper ständigt vissa alternativa medier med billig och falsk retorik om att de är ”fascistiska” etc. En sådan kampanj orkestreras av Mattias Karlsson som smutskastat såväl Fria Tider som den uteslutne medlemmen Patrik Ehn för att han nio månader efter uteslutningen valde att bli medarbetare i tankesmedjan Motpol.

På Sverigedemokraternas tidning SD-Kuriren med Paula Bieler som chefredaktör bedriver man också kampanjer mot fria medier, särskilt mot Fria Tider som är den enda tidning som låtit uteslutna SD-medlemmar få komma till tals.

Ett av de värsta inläggen i debatten, men också typiskt för SD är Martin Kinnunens meddelande på twitter i går (den 10 december 2013). Kinnunen skrev:

”Ur vårt perspektiv är det faktiskt rätt ointressant att Expressen samarbetar med gamla Afa-ligister för att begå dataintrång. Utan för oss handlar det primärt om att företrädare aldrig får företräda extremism oavsett plattform”.

Dessutom tyckte Kinnunen uppenbarligen att det var onödigt att upplysa medborgarna om att Expressen ägs av familjen Bonnier:

”Men varför upprepa att Bonnier äger Expressen, vilket relevans har det?”

Kinnunen anser tydligen att det är onödigt att upplysa allmänheten om att Expressen ägs av Sveriges mest totalitära tidningskoncern. När han frågar vilken relevans det har så framgår det att han måste vara sällsynt okunnig om Bonnierkoncernens politiska agenda.

I den mån Kinnunen är SD:s ansikte utåt så är det ansiktet tomt och innehållslöst.

SD har dessutom en egen underrättelsetjänst som registrerar ”ideologiska avvikare” på samma sätt som Stasi en gång gjorde. Dessutom registreras alla som kritiserar Åkesson. De ska nämligen inte kunna få framträdande platser i partiet, de framträdande platserna reserveras för nollor som Linus Bylund och Martin Kinnunen m.fl.

martin-kinnunen-twitter1 martin-kinnunen-twitter2
Läs mer om förfallet i SD här.

Taggat:, ,

2 tankar om “Sverigedemokraterna vill registrera invandringskritiker både inom och utanför partiet.

  1. […] Sverigedemokraterna vill registrera invandringskritiker både inom och utanför partiet (11 december… […]

  2. […] Sverigedemokraterna vill registrera invandringskritiker både inom och utanför partiet […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: