Terroristen Nelson Mandela som ville utrota alla vita är död

Han kommer nu att hyllas av globalister, kulturmarxister, liberaler och anti-vita i allmänhet. De flesta som sörjer honom har ingen aning vad han ville åstadkomma i Sydafrika utan hyllar hans gärningar och sörjer honom för att media driver kampanjer för att han ska hyllas.

De vita i Sydafrika gjorde flera allvarliga misstag som ledde fram till att svarta terrorister kunde ta makten i landet. Det största misstaget var att de vita litade på sina vita ledare. De vita ledarna var under stark press från USA som mer eller mindre tvingade den vita regimen att överlämna makten till de svarta. Efter en folkomröstning där en majoritet av de vita röstade för att alla skulle få rösträtt var Sydafrikas öde beseglat. När vita människor som skapade en stor civilisation förlorade den politiska makten till afrikaner så visste alla kloka människor vad som skulle hända. Korruptionen ökade, brottsligheten ökade, ekonomin försämrades. En klappjakt på vita inleddes och tusentals vita farmare mördades utan att exemplevis svenska medier upplyste oss om vad som pågick. Massmorden på vita fortsätter och trots att de är beväpnade till tänderna i sina hem så mördas så många vita att morden kan klassas som folkmord. Bakom morden finns människor som tillhör samma politiska parti som Mandela och som sjunger samma hatsånger mot vita som Mandela har gjort. Varken Mandela eller andra svarta politiker har gjort något för att få slut på massmördandet av vita. Istället kommer signaler som visar att de svarta vill ta död på ännu fler vita, ta bort alla deras rättigheter, tvinga dem att överlämna sina företag eller farmer till svarta.

När man överlämnar ett samhälle till primitiva element så yttrar det sig snabbt i politiska resultat. Det mest synliga exemplet på det svarta styret är de otroligt brutala morden på vita farmare. Ett gäng svarta åker hem till farmaren, bakbinder och torterar honom. Sedan sätter lägger de honom på någon bänk och tvingar honom att se på medan de våldtar frun och dottern och sedan mördar dem. Till sist mördas farmaren brutalt. Sådana mord är vanliga, de är utstuderat grymma och trots både omfattning och grymhet så har inte en enda svensk politiker fördömt dessa dåd. Inte heller har svenska globalistemedier, som ofta ojar sig över om någon vit person kallar en svart för neger, med ett enda reportage eller artikel upplyst oss om vad som pågår.

Nu står globalisterna på rad för att sörja den man vars politiska parti varit tydligt med att de vill utrota vita, kasta ut dem från Sydafrika (trots att de vita var först på plats och att det är vita som skapade civilisationen, rättsordningen och välståndet i landet) och bedriva en tydlig antivit politik i alla avseenden.

Fredrik Reinfeldt och andra jublade när de svarta tog över makten, de var tysta när vita mördades på löpande band, och nu sörjer han och de andra Mandela som inte uträttat någonting annat än att försämra det mesta i landet främst för de vita, men även för de flesta andra. Däremot har Mandela och andra ledande svarta skott sig bra på politiken och skapat sig förmögenheter och levt som kejsare.

Demokrati är för viktigt för att överlämna åt primitiva element. Professor Helmuth Nyborg har var tydlig med att folk med lågt IQ inte kan hantera demokrati, det är för krångligt för dem. Det är därför som västländer anordnar särskild utbildning för afrikaner så att de lär sig att respektera andras åsikter och valresultat etc. Men det hjälper inte. Afrikaner och demokrati går inte ihop. Inte heller demografisk obalans och demokrati. I ett stort svart land där vita är i minoritet så spelar det ingen roll hur de vita röstar. Den svarta majoriteten kan ändå göra som den vill. Det är huvudskälen till att demokrati och rösträtt för alla i Sydafrika är ren galenskap. Den enda rätta vägen att gå hade varit att ge de vita ett stort landområde, exemplen en tredjedel av ytan i Sydafrika för att odla sin livsstil och leva i fred från afrikaner.

Men globalisterna som låg bakom att införa demokrati i ett land där demokrati inte kan fungera ville helt enkelt att de vita skulle bli förtryckta. Alla kloka bedömare visste redan i förväg vad som skulle hända när afrikaner bestämmer över vita. Det blir problem av gigantiskt art.

När globalister och andra nu sörjer Mandela så borde vi andra skänka en tanke på de tiotusentals vita som mördats av svarta och på de ca 4 000 framgångsrika storfarmare som mördats och torterats av svarta gäng som inte nöjt sig med att mörda utan dessutom har våldtagit de vita farmarnas fruar och döttrar.

Låt oss tänka på alla vita offer för det svarta våldet i Sydafrika!

 

En tanke på “Terroristen Nelson Mandela som ville utrota alla vita är död

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: