Nu demonstrerar vi mot svenskfientligheten – kom med även du!

Lördag den 7 december kl 15.30 ses vi i Lidköping för att protestera mot de svenskfientliga krafterna i vårt land. Alla Sverigevänner välkomna!

manifestation_talare

Med facklor i hand avser Svenskarnas parti att genomföra en värdig manifestation för att hedra mångkulturens offer och protestera mot svenskfientligheten. Genom att manifestera så visar vi att det finns svenska män och kvinnor som vägrar knäböja inför svenskfientligheten, att det finns hopp och ljus i en tid av mörker.

Under manifestationen kommer det att hållas anföranden av flera nationalistiska företrädare. Årets talarlista är bred och innehåller såväl partiföreträdare som publicister och radiopratare.

Ta med dina vänner och slut upp i Lidköping den 7 december och delta i manifestationen.

Talarlista:

Stefan Jacobsson – Partiledare Svenskarnas parti
Stefan Jacobsson har varit engagerad nationalist i halva sitt liv och tillträdde så sent som i januari i år posten som partiledare för Svenskarnas parti. Under året har han hållit en rad anförande vid såväl Vision Europa som vid partiets första maj-demonstration samt under Almedalsveckan.

Curt Linusson – kommunfullmäktigeledamot i Lidköping
Med dunder och brak kom den 69-årige Curt Linusson in som politisk vilde i Lidköpings kommunfullmäktige. Sedan dess har han försvarat svenskarnas intresse i talarstolen i kommunfullmäktige. Den pensionerade hemvärnsmannen är sedan flera år tillbaka medlem i Svenskarnas parti.

Magnus Söderman – Redaktör och radiopratare
Vi hör honom i etern varje vecka i Radio Framåt. Magnus Söderman har ett långt nationalistiskt engagemang bakom sig. Han är uppskattad talare, publicist och författare. Det har gått snart två år sedan han stod i talarstolen på en demonstration, men nu är han tillbaka.

Saga Berlin – Gruppledare i Färgelanda och författare
Saga Berlin har varit engagerad i Svenskarnas parti i flera år. En kvinna med många järn i elden. Hon är medarbetare på Realisten.se, har nyligen författat barnboken Djuren i Yggdrasil som släpps av Logik förlag under december i år och hon ämnar kandidera i valet 2014 i sin hemort Färgelanda i Västra Götaland.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: