Raskriget mot vita i USA kallas för ”knockout game”

Det pågår ett lågintensivt raskrig i USA. Det har många dimensioner, men en av de allvarliga ingredienserna är när svarta gäng helt oprovocerat överfaller, misshandlar och dödar vita. Det kallas ”knockout game” i liberala medier och består i att man helt sonika slår en vit person så hårt att han eller hon faller ihop medvetslös eller dör.

Den amerikanska allmänheten har en ganska god uppfattning om vilka som utför brotten och vilka som är offer. Media försöker visserligen att lägga locket på, men brotten är så allvarliga och så omfattande att en majoritet av de vita känner till gärningsmännens rastillhörighet trots att media inte är tydliga med det. Gärningsmännen är nästan alltid svarta och i stort sett alltid icke-vita, men offren nästan alltid är vita.

På många alternativa medier uppmanas nu vita som ser ett svart gäng komma emot dem att genast vända eller på annat sätt lämna platsen. En polis säger att ”alla han känner” går över gatan för att slippa möta svarta gäng och riskerna sitt liv.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: