Manifestation mot svenskfientligheten i Lidköping 7 december

Den 7 december kallar Svenskarnas parti medlemmar och sympatisörer till manifestation mot svenskfientligheten.

I Lidköping samlas vi för att protestera mot svenskfientligheten och för att hedra mångkulturens offer.

Svenskfientligheten är inte något som tar sig uttryck i enstaka händelser under året. Det är något som sker dagligen runtom i Sverige. Det är inte längre bara storstäderna som drabbas utan börjar nu bli lika vanliga i småsamhällena och på landsbygden. I samma takt som mångkulturen och massinvandringen breder ut sig så ökar också svenskfientligheten.

Vi märker av det i politiska beslut som tas, vi känner av det i arbetsmarknaden, vi slås av det på gator och torg, vi läser om det i tidningarna. Vårt samhälle har förvandlats från ett svenskt folkhem till en mångkulturell smältdegel där att vara svensk är något fult, om det existerar överhuvudtaget.

Under förra året så spred Svenskarnas parti minnesplakat för att hedra mångkulturens offer runtom i hela landet. Från och med i år så utökar vi detta arbete till att även innefatta en manifestation mot svenskfientligheten.

7dec_manifestation

Med facklor i hand avser Svenskarnas parti att genomföra en värdig manifestation för att hedra mångkulturens offer och protestera mot svenskfientligheten. Avsikten är att manifestationen skall arrangeras årligen och skifta stad från år till år.

Svenskarnas parti hälsar därför medlemmar, sympatisörer, nationalister, Sverigevänner och andra som vill protestera mot svenskfientligheten och hedra mångkulturens offer, välkomna till Lidköping den 7 december, klockan 15.30 (samlingsplats offentliggörs när tillståndet är klart).

Genom att manifestera så visar vi att det finns svenska män och kvinnor som vägrar knäböja inför svenskfientligheten, vi visar att det finns hopp och ljus i en tid av mörker.

Väl mött!

Datum: lördag, 7 december 2013
Var: Lidköping
När: 15.30-19.00

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: