Sverigedemokraterna: In med iranier som försvarar judisk etnonationalism, ut med svenskar som försvarar svensk etnonationalism

Nyligen blev den iraniern och socialdemokraten Nima Gholam Ali Pour medlem i Sverigedemokraterna. Han välkomnades av massor av lyckliga medlemmar i SD som hurrade och gratulerade både honom och SD för beslutet.

För inte så länge sedan framförde Nima åsikten att SD och Breivik har samma världsbild, men nu är allt förlåtet. Nima är djupt involverad i försvaret av judisk etnonationalism. Nu har han blivit medlem i SD som är ett parti som också försvarar judisk etnonationalism. SD är ett extremt pro-judiskt parti som samtidigt anser att svensk etnonationalism är ”nazism”, trots att Sverige har varit etniskt homogent i tusentals år. SD vägrar att erkänna de etniska svenskarnas rätt till sitt eget land och Jimmie Åkesson har uttryckligen sagt att han inte vet om det finns några etniska svenskar.

Samtidigt som Nima välkomnades till SD av partiets fotfolk, som gissningsvis inte visste något om Nimas åsikter, så driver SD en inre kampanj för att bli av med nationalister. De slängs ut på löpande band och en som riskerar att frysas ut ytterligare ur partiet är Gustav Kasselstrand. Det ligger ett förslag om att han ska sparkas ut ur partistyrelsen och ersättas av Paula Bieler. Tidigare har Jimmie Åkesson och andra ledande Sverigedemokrater inklusive Åkessons flickvän Louise Erixon försökt ersätta Kasselstrand med den ultraliberala Paula Bieler som starkt förordar ett mångetniskt Sverige.

Nu är Paula Bieler chefredaktör för Sverigedemokraternas tidning SD-Kuriren. Hon har fått en position i partiet, medan Kasselstrand sopas undan mer och mer. I SD-Kuriren intervjuar Bieler iraniern Nima Gholam Ali Pour och välkomnar honom till SD. Detta samtidigt som hon både direkt och indirekt motarbetar den genomsympatiske nationalisten Gustav Kasselstrand. Paula Bieler är en ny spelare som kommer att ingå i den alltmer extremliberala, pro-judiska och svenskförnekande partitoppen. Liberalerna har tagit över SD och sedan våren 2010 har det ideologiska förfallet i SD gått fort. Det är en ytterst medveten politik att göra SD till ett parti som försvarar judisk etnonationalism men förnekar svensk etnonationalism. Vilka som vinner respektive förlorar på det är inte så svårt att förstå. De etniska svenskarna är de stora förlorarna på SD:s nya politik. Redan tidigare har SD deklarerat att man förespråkar ”öppen svenskhet” vilket innebär att vem som helst kan bli ”svensk”. En somalisk tiobarnsfamilj kan bli svenskar enlig SD. SD försvarar liksom sjuklövern ett mångetniskt Sverige. Detta trots att Sverige har varit etniskt homogent i tusentals år och trots att den svenska etniciteten är den värdegrund som vårt folk vilar på.

Frågan man kan ställa sig är om andra nyblivna medlemmar kan få en helsida i SD-Kuriren eller om det bara gäller iranier som försvarar judisk etnonationalism. Skulle en svensk nybliven medlem som försvarar svensk etnonationalism få samma positiva uppmärksamhet i SD-Kurien. Sannolikt skulle en sådan person snarare vara föremål för ett uteslutninsgärende vilket säger allt om SD av idag.

På Avpixlat hurrar läsarna över varje iranier eller pro-judisk person som kommer in i partiet. Men de som försvarar svensk etnonationalism eller försvarar nationalister som Gustav Kasselstrand stängs av i kommentarsfälten. Nyligen togs en hel artikel bort efter att många kritiserade partiledningen för beslutet att ersätta Kasselstrand med Bieler. Avpixlat stödde helt och fullt partiledningens linje om att motarbeta svensk etnicitet till förmån för judisk etnonationalism.

Bortsett från hurra-ropen från de SD-lojala liberalerna på Avpixlat så förekommer kritik i kommentarfälten på andra håll. Några exempel:

”Det är intressant att SD-Kuriren som tidigare hade den liberale extremisten Tommy Hansson som chefredaktör som chef nu har den nästa lika liberala Paula Bieler som chefredaktör. Man välkomnar Nima Gholam Ali Pour i SD, men samma parti fryser ut en rad personer och nu är det tydligen Gustav Kasselstrands tur att tvingas ut ur partistyrelsen. Han ska enligt förslaget ersättas av just Paula Bieler. Om man inte ser vart SD är på väg så är man nog halvblind.”                       

”SD håller på att ta över rollen som det nya sionistiska judepartiet efter Folkpartiet – sverigedemokrater som vågar andas om att det finns svenskar och svenskhet fasas ut och ersätts med judezigenare som Paula Bieler och zigenarjudar som Chang Frick, judiska iranier som Ali Pour får ersätta Kasselstrand, som bott här i Sverige något längre än Kent Ekeroth som fått pris i Israel som årets sionist och umgås med judiska nazister som anser att alla araber ska utrotas och att alla andra folks uppgift är att vara tjänare åt den judiska rasen och Björn Söder hänger glatt på, som den underdånige goyim han är, en klapp på huvudet av juden verkar vara belöning nog.”

”Enligt SD kan alla bli svenskar – även somaliska tiobarnsfamiljer som får sig en 4-miljonersvilla till skänks av soc och 70 000 kronor netto i månaden, samtidigt som två personer ”som bott här något längre” och heter Andersson och Pettersson får dela på ett kokt ägg på äldreboendet och hoppa över 11-kaffet – eller det halva ägget – och dela på en kopp kaffe istället.”

”Paula Bieler är chefredaktör för SD-Kuriren. Det säger allt. Hon vill ha bort nationalisterna ur SD och vill ha in folk med annan etnicitet. Hon vill göra SD till ett mångetniskt parti, hon vill också göra Sverige till ett mångetniskt land. Fattar inte folk det?”

”Ali Pour är en sionist som skiter högaktningsfullt i allt vad svenskt heter så länge som hans kära Israel tillsammans med vår egen gudomliga Stridshingst, som kan få småfåglarna att gråta krokodiltårar när han har förstoppning eller fjärilarna att blekna och falla som skrumpna höstlöv till marken när han fått förnyade krav på TV-licensen, får bomba och slakta alla som inte går i Zions koppel. Är det en sån som han som ska föra våra svenskars talan?”

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: