Sverigedemokraterna tog emot judaspengar från Aftonbladet

Sverigedemokraterna anlitade ett produktionsbolag för att filma Jimmie Åkesson när han skulle signera sin bok på Södermalm i Stockholm. Bolaget hade givit ett löfte om att låta Avpixlat och SD få ta del av innehållet. Avpixlat fick inget material och skrev därför en kritisk artikel om produktionsbolagets brutna löften.

SD fick istället filmen och tyckte av någon anledning att det var en bra idé att sälja den till den absolut värsta dagstidning vi har i Sverige – Aftonbladet. Efter försäljningen tyckte många som sympatiserar med SD att det var en klok affär som SD hade gjort. Aftonbladet betalade genom köpet ca 30 000 till SD:s partikassa. I själva verket var det Aftonbladet som gjorde den ovivelaktigt största vinsten på köpet. De har kunnat utnyttja filmen och med hjälp av den dragit hundratusentals läsare extra som genererat stora pengar till tidningen och till tidningens annonsörer. Om man på allvar anser att det var ett klokt drag av SD att sälja filmen till Sveriges mest avskyvärda tidning så måste man vara något av en idiot. Att ens göra affärer med fienden vittnar om låg moral som i slutänden har med judaspengar att göra.

Om produktionsbolaget hade varit seriöst Sverigevänligt och inte bara ekonomiskt parasitärt så hade man SKÄNKT filmen till Avpixlat, Fria Tider och Exponerat och låtit dessa medier få sprida filmen så mycket de ville för att generera läsare till alternativa medier istället för till Aftonbladet.

Till dem som alltid håller med SD vilka dumheter de än gör vill jag säga: VAKNA! Tänk efter! Vilka handlingar är bra eller dåliga för Sverige? Är det bra att SD gynnar Aftonbladet? Vore det inte bättre om de gynnade alternativa medier?

Det är mycket dålig stil av SD att stötta Aftonbladet och andra PK-medier när det faktiskt är väldigt enkelt att stötta alternativa medier.

Källor:

http://www.friatider.se/sd-salde-egen-tartfilm-till-aftonbladet

http://avpixlat.info/2013/11/06/avpixlats-film-saldes-till-aftonbladet/

2 tankar om “Sverigedemokraterna tog emot judaspengar från Aftonbladet

  1. gandalfgra november 6, 2013 kl. 17:29 Reply

    Ska SD vinna val då måste vi vinna sympatier även hos gamla socialdemokrater, gamla socialdemokrater gillar INTE sådant beteende och jag anser det är bra att dessa får veta hur SD behandlas därför är det klokt av SD att sälja filmen till AB. Dessutom många av deras läsare skulle inte komma på tanken att titta in på AP eftersom det ju är en ”rasistsajt/hatblogg” alltså når SD nu väljare som i vanliga fall aldrig skulle lärt sig om hur SD behandlas av vänsterextremister..vissa kommer naturligtvis att gotta sig åt detta också men jag tror ändå att sossarna kommer att förlora väljare p.g.a detta till SD. Och partikassan stärks dessutom..upplagan kanske stärks måttligt för AB efter denna försäljning men knappast så att det gör någon större skillnad.

  2. Holohoaxx november 7, 2013 kl. 00:44 Reply

    Kan inte annat än hålla med. Precis så tänkte jag också när jag fick veta att filmen sålts till fienden för Judaspengar. Må alla vakna upp och förstå vilka farliga förrädare detta lögnens lakejparti är. Endast Sanningen – Veritas, det goda som grund stoppar lögnens folk och dess lakejer.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: