Realisten avslöjar tårtkastaren

”Det är nu klarlagt att det var den 60-åriga judinnan Irene Matkowitzc som genomförde tårtattacken mot Jimmie Åkesson. Hon har själv gått ut med bild och namn iExpressen och tagit på sig dådet.

Hon har på sin blogg uttryckt kärlek till våldsnätverket AFA (Antifascistisk Aktion) och hyllat terroristgruppen Rote Arme Fraktion (mer känt som Baader-Meinhof-ligan) som låg bakom flera politiskt motiverade mord i Tyskland. På Facebook gillar hon ”Revolutionära fronten” som för bara några dagar sedan hyllade morden på två grekiska nationalister.

På Youtube har hon lagt upp när hon sjunger en hyllningslåt till Kubas kommunistledare Fidel Castro (se filmen ovan).

Den tårtkastande Matkowitzc förekommer under 14 avsnitt i belastningsregistret, varav flera olovliga körningar och narkotikbrott. Hon är också innehavare av den enskilda firman MIM Bygg & Maskin.

Hon har drivit flera bloggar på nätet, bland annat en där många inlägg är på engelska. Där uppmanar hon alla ”radikala anarkistiska, syndikalistiska och socialistiska judar” att skaffa en adress i Israel så att de kan rösta där. Via sitt twitterkonto har hon också haft kontakt med kvinnomisshandlaren Kim Fredriksson.”

Läs hela artikeln på Realisten.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: