Gustav Kasselstrand ännu mer utfryst ur SD – Sverigedemokraternas inre förfall och liberalisering fortsätter

Sedan 2011 har Sverigedemokraterna befunnit sig i en liberaliseringsprocess utan dess like. Liberaler och infiltratörer ser ut att flockas i SD som nu driver bort samtliga nationalister ur partiet. Uteslutningsvågen inleddes när Patrik Ehn uteslöts med hjälp av mygel, lögner, påhittade ”bevis” och förtal och fortsatte med uteslutningar och utfrysningar av en rad andra duktiga medlemmar. I vissa fall var uteslutningarna befogade, men i många fall var de en del av en maktkamp där liberalerna som har makten i SD vill säkra sin makt genom att sparka ut personer som är duktiga, populära och äkta nationalister.

En av de mest populära personerna i SD är SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand. Han har ständigt motarbetats av partiledningen och Jimmie Åkesson. Åkessons flickvän Louise Erixon har personligen försökt få bort Kasselstrand ur SDU men inte lyckats. De ville ersätta honom med ultraliberalen Paula Bieler som inte har någon som helst känsla för svensk kultur, svensk historia eller för det svenska folket.

Det är en ful maktkamp som i det tysta har pågått inom SD och fortfarande pågår. Många som tror att SD är ett parti som värnar om svenska folket inbillar sig att SD kommer att rädda Sverige ”när de blir tillräckligt stora”. Men SD kommer aldrig att rädda Sverige. De vill inte ens rädda Sverige. År 2011 liberaliserades partiprogrammet så mycket att även viljan att rädda Sverige är borta.

Partiets politik går ut på att liksom sjuklövern försvara ett mångetniskt Sverige och SD:s politik om ”öppen svenskhet” syftar till att precis vem som helst kan bli ”svensk” oavsett ursprung och bakgrund.

SD befolkas idag av karriärpolitiker där många är verksamma enbart för egen vinning. De bevakar sina positioner och vägrar att ge plats åt nytänkare eller idealistiska Sverigevänner som blivit sverigedemokrater av kärlek till Sverige. Sådana trängs istället undan för att ge plats åt liberaler och andra som förnekar svenska folkets rätt till sitt eget land.

När Patrik Ehn uteslöts tog den här bloggen parti för honom mot SD. Sedan han uteslöts har ingenting förbättrats i partiet. Istället fortsätter liberaliseringsprocessen och numera består SD av personer som anser att det är ”nazistiskt” att försvara ett etniskt homogent Sverige trots att vårt territorium varit etniskt homogent i tusentals år fram till massinvandringen inleddes på 1970-talet.

Så sent som på 1960-talet var det självklart att försvara den etniska homogeniteten i Sverige. Alla politiker var stolta över den. SD har övergivit tanken på att Sverige är de etniska svenskarnas land och numera är de bara Svenskarnas Parti som försvarar svenska folket. SD däremot försvarar liksom sjuklövern ett mångetniskt Sverige.

Idag kom nyheten att Gustav Kasselstrand inte kommer att få sitta i partistyrelsen efter landsdagarna i slutet av november. Den likriktade liberala partiledningen vill få bort nationalisten Kasselstrand ur partiet. De kommer sannolikt att lyckas vilket också kan innebära att Kasselstrand inte kommer att få plats i riksdagen efter nästa val, vilket är mer än en skandal. Kasselstrand är mer kunnig än hela den nuvarande partistyrelsen tillsammans. Flera av personerna i partitoppen är narcissister som sitter där av rent egenintresse. De hyser personlig ovilja mot att släppa fram personer som är både kunniga och populära. Dessutom vill man mota bort folk som inte uppskattar partiledningens ultraliberala politik. Gillar man inte ”öppen svenskhet” då ska man lämna partiet har såväl Åkesson som flera andra i partiledningen sagt flera gånger. Det är alltså förbjudet att motsätta sig det mångetniska samhälle som sjuklövern har skapat. SD vill istället permanenta det samhället.

SD har nu föreslagit en ny partistyrelse som kommer att bli ännu mer liberal än den tidigare. Den skulle lika gärna kunna företräda folkpartiets politik. Som ersättare för Kasselstrand föreslår man Paula Bieler.

akesson_kasselstrand-560x320
Foto: Realisten.se

Den nationalistiska nättidningen Realisten skriver idag:

SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand finns inte med i förslaget till ny styrelse för Sverigedemokraterna. Därmed försvinner en person som beskrivits som en framtida utmanare om ordförandeposten.

I dag presenterade Sverigedemokraternas valberedning sitt förslag till ny partistyrelse för Sverigedemokraterna. Till stor del föreslår man omval av tidigare ledamöter men vissa förändringar föreslås och väntas bli klubbade.

Man tar bort regeln att ungdomsförbundets ordförande ska ha en automatisk plats i styrelsen. SDU:s ordförande Gustav Kasselstrand finns därmed inte med i förslaget till ny styrelse. Kasselstrand tillhör en falang som kritiserat flera av partiets beslut och nu tycks han belönas genom att sparkas från styrelsen. Kasselstrand har tidigare beskrivits som en framtida utmanare till Åkesson men nu tvingas han ta ett steg bort från maktens kärna i partiet.

Flera ledande medlemmar i Sverigedemokraterna försökte förra året få Kasselstrand avsatt som ordförande för Sverigedemokratisk ungdom genom att ta ställning för Paula Bieler, en liberal politiker med blandad etnisk härkomst. Detta lyckades inte och nu föreslås hon istället få en plats i partistyrelsen för moderpartiet. Hon är även med i styrelsen för SD-Kvinnor och chefredaktör för SD-Kuriren.

Ett namn som går från att vara suppleant till ordinarie ledamot i styrelsen är Mattias Bäckström-Johansson från Oskarshamn. Namnet låter kanske inte så bekant men han gjorde SD-Oskarshamn välkänt i hela landet 2006 då han och de andra SD:arna röstade ja till att ta emot 40 flyktingar i den lilla kommunen.

– Slutsatsen att det är lämpligt att Oskarshamn tar emot 40 flyktingar verkar helt korrekt, förklarade han då.

I dag är han suppleant i Sverigedemokraternas styrelse och inom kort sannolikt ordinarie ledamot.

Även riksdagsledamoten Julia Kronlid föreslås bli ordinarie ledamot. Försvinner från styrelsen gör förutom Kasselstrand också Marie Edenhager. Partistyrelsen går från 14 till 15 personer. Liksom tidigare kommer man ha sju suppleanter.

Förslaget till ny partistyrelse lyder i sin helhet:

Jimmie Åkesson, partiordförande
Jonas Åkerlund, Vice partiordförande
Carina Herrstedt, Andra vice partiordförande

Ordinarie ledamöter
Björn Söder
Mattias Karlsson
Richard Jomshof
Sven-Olof Sällström
Johnny Skalin
David Lång
Tony Wiklander
Therese Borg
Hanna Wigh
Mattias Bäckström-Johansson
Julia Kronlid
Paula Bieler

Suppleanter

Mikael Jansson
Roger Hedlund
Magnus Olsson
Pavel Gamov
Markus Wiechel
Marie Stensby
Peter Lundgren

Sverigedemokraterna blir mer och mer liberalt för varje år som går. De slänger ut nationalist efter nationalist och SD påminner mer om Folkpartiet än ett Sverigevänligt parti. För varje nationalist de sparkar ut så tar de in en ultraliberal, så partiet idag är inget att ha om man vill hindra det mångetniska samhällets utbredning. SD försvarar det mångetniska samhället och den ”siste nationalisten” i SD (i alla fall den siste tongivande) är Gustav Kasselstrand. Han är skärpt, sympatisk och populär bland gräsrötterna. När landsdagarna genomförs i slutet av november är Kasselstrand ersatt av ultraliberalen Paula Bieler och den som tror att det finns någon ”nationalism” kvar i SD är en idiot. Då består partiet huvudsakligen av mediokra eller underbegåvade nollor som sitter där för att de enats om att mota bort alla kloka och goda nationalister.

Läs mer:

Samlingstråd om SD:s förfall.

Annonser

4 thoughts on “Gustav Kasselstrand ännu mer utfryst ur SD – Sverigedemokraternas inre förfall och liberalisering fortsätter

 1. John Malone Liberty Media inc november 6, 2013 kl. 21:03 Reply

  Det som händer SD är exakt vad som hände ny demokrati.
  Söndra och härska. Något som näsorna är experter på.

  Jag själv är SD kandidat. Det är 6 sidiga kontrakt man måste skriva på inkl polis register/skatt utdrag + svära trohet mot partiet. Detta är Stasi metoder.

  Det som kommer hända SD är att det kommer att splitras, precis som ND.

  Sedan försvinner det..

  Första hotet mot etablissemanget på 20 år söndras enklast genom att göra palatsrevolution och döda partiet inifrån.

  Bara att sparka ut ungdomsförbundet från styrelsen visar vilken extrem vänster/sosse/liberal inställning partiet har idag. Tyvärr är partiet övertaget av Näsor. Samma näsor som införde massinvadring till Sverige och de andra vita länderna. Samma näsor som äger media och driver siter som Avpixlat.

  De är inte dumma näsorna. Jag beundrar dem och önskar mitt folk hade samma etniska medvetenhet som näsorna har där allt handlar om sin egen grupp först.

  • Holohoaxx november 7, 2013 kl. 00:14 Reply

   Bra analys, 100 procent träffsäkerhet, exakt så ligger det till.
   Ljugarna har lyckats lura nästan allt och alla med sina lögner och infiltrerat varje viktig institution antingen med sina stamfränder eller lojala förrädare och lakejer. Nyttiga idioter som tror på ondskans lögner och därmed på fullt allvar tror att de företräder de goda när det förhåller sig precis tvärtom. De är i Satans tjänst, som SD.

 2. Beprövad partimodell | Jan Millds blogg november 7, 2013 kl. 07:25 Reply

  […] Utfrysningar och uteselutningar […]

 3. oldman94 november 7, 2013 kl. 11:10 Reply

  Trist om verkligt…mång fald säges ju vara berikande….borde vara så i riksdag osså…..

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: