En demonstration i det tysta

Den 29 september demonstrerade ett antal svenskar för Sverige. Det var Värmlandsgruppen och Victoria Wärmler som hade kallat till demonstration i Stockholm.

På bloggen folkrörelsen.org uppmanades folk att ansluta sig för att protestera mot den politik som förs i Sverige. Parollen för demonstrationen var ”Svenskar, res er upp”.

Tjugo personer anslöt sig till demonstrationen. Under den tid som det tog att genomföra demonstrationen så hade 50 nya asylanter kommit till Sverige. Det kommer ungefär 300 om dagen just nu. De flesta är islamister från Mellanöstern. Som en följd av att Sverige som enda EU-land har utlovat permanent uppehållstillstånd och livstids försörjning av svenska skattebetalare så snart de satt sin fot här, så fullkomligt väller de in i landet nu.

Många enskilda individer försöker protestera mot politiken så gott det går. Men det blir mest kritiska inlägg på bloggar och alternativa medier.

I den mån det finns ett motstånd mot invandringspolitiken så är det både svagt och litet. Man undrar var alla män är. I demonstrationen som folkrörelsen anordnade fanns en kvinna som nyligen hade brutit bägge benen. Hon kom dit i rullstol och höll dessutom tal. Det behövs inga stora ord, inga stora muskler, det behövs inte heller några hårda ord för att delta i en manifestation för sitt land. Bara en gnutta mod.

Två veckor innan demonstrerade Svenskarnas Parti i Stockholm. De var ca 250 personer, mest unga män men även en hel del kvinnor och några lite äldre personer.

Under den dagen kom det ca 200-300 asylsökande till Sverige. Sedan SvP höll sin demonstration den 14 september så har ca 15 000 personer kommit hit från Mellanöstern, många från Syrien.

Smaka på siffrorna. Sammanlagt har kanske 300 personer demonstrerat på gatorna mot den förda politiken som håller på att föra Sverige rakt över en avgrund. Motståndet är alltså svagt.

Samtidigt har Sverigedemokraterna klättrat i opinionsundersökningar och nådde över 14 procent för några dagar sedan. Det betyder att ca 85 procent fortfarande röstar på sjuklövern. Det är alarmerande. Än mer alarmerande är det faktum att SD liksom sjuklövern vill ha ett mångetniskt Sverige. Trots att Sverige har varit etniskt homogent i tusentals år fram till massinvandringen började på 1970-talet och att den politiken genomfördes med hot och tvång så vill inte SD ha tillbaka det etniskt homogena Sverige. De har alltså accepterat att politikerna har svikit svenskarna och vill inte göra något åt det. De vill inte ha tillbaka det svenska Sverige utan SD vill liksom sjuklövern ha ett mångetniskt Sverige. De vill bara se en minskning av antalet invandrare som kommer till Sverige varje år. Inget annat. De har alltså övergivit de etniska svenskarna, men denna sanning är obekant för nästan alla väljare eftersom media framställer SD som ett parti som slåss för svenskarna. Det är inte sant. Det finns hur många citat som helst att plocka av för att bevisa vad vi just sagt.

Jimmie Åkesson:

Nationell identitet sitter inte i hudfärgen eller någon annan del av kroppen. Svenskheten sitter i beteende och värderingar. Kan man inte ställa upp på denna enkla, grundläggande princip saknar man anledning att vara kvar i vårt parti. Då ska man söka sig någon annanstans.

Jimmie Åkesson har flera gånger visat sig vara totalt okunnig om vår historia. Den nationella identiteten sitter i vår etnicitet. Det är etniciteten som är vår värdegrund och det sträcker sig många tusen år bakåt i tiden. Åkesson känner inte till att det finns etniska svenskar.

Jimmie Åkesson:

Det finns en grupp människor som har bott här väldigt länge som man skulle kunna betrakta som etniska svenskar alldeles säkert, men det är nog ganska få nu levande människor med svensk nationell identitet, som kan betraktas som det.

Det är självklart att en politiker som inte känner till att Sverige varit nästan 100 procent etniskt homogent i alla tider fram till 1970-talet inte kan representera svenskarna. Han vet ju inte ens vilka som är svenskar.

Så var finns då motståndet mot den mångetniska politiken som förgiftar Sverige? Svaret är att det finns i Svenskarnas Parti. Svenskarnas Parti är inte perfekt på något sätt, men det är bara SvP som med kraft kämpar för de etniska svenskarna. Inget annat parti gör det.

Någon ”öppen svenskhet” finns det inte plats för i SvP utan partiet kommer att försvara svenskarna. Det kan man lita på.

svp-200x35

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: