Ny moderator på Avpixlat raderar kommentarer i parti och minut

Många klagar på att de har blivit avstängda från Avpixlat trots att de varit sakliga och hållit god ton i sina kommentarer.

Det har uppenbarligen tillkommit en del moderatorer som helt enkelt vägrar att låta sakliga kommentarer få ligga kvar om de är kritiska till vad som publicerats på Avpixlat eller vill korrigera felaktigheter.

Det ser nästan komiskt ut när rad efter rad i flera trådar innehåller raderade kommentarer och avslutas med en kommentar som helt saknar sammanhang.

En av moderatorerna som raderar friskt och utan minsta hänsyn till debatter är Funtaren. Han tycks vara mycket ivrig att radera kommentarer och utnyttja sin position till att sprida villfarelser.

Vi skulle ge ett exempel på en person som fått flera sakliga kommentarer raderade, men upptäckte att allt som personen skrivit verkar vara bort nu.

Så här ser det ut. Påminner starkt om censuren i gamla DDR, Sovjet eller i svensk pk-media.

Moderatorn Funtaren hade dessutom den dåliga smaken att ”varna” för den Sverigevänliga tidningen Nya Tider som håller hög kvalitet och är föremål för försök till bojkott från kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth. Funtaren tycks inte heller gilla fria medier och vad han gör på Avpixlat är en gåta lika svår att förstå som varför han ens får vara kvar där. Kanske är han renhållningsarbetare för den liberalism som så ofta sticker fram där.

funtaren2 funtaren1 funatern3

Annonser

Taggat:

3 thoughts on “Ny moderator på Avpixlat raderar kommentarer i parti och minut

 1. Per-Albin Hansson september 28, 2013 kl. 15:44 Reply

  Eftersom kommentarerna inte ens finns med är det ju väldigt svårt att avgöra om Funtaren gör rätt eller inte. Alltså är artikeln i sig rätt meningslös…

 2. Peter september 29, 2013 kl. 17:12 Reply

  Jag har själv fått en del kommentarer borttagna. Man behöver inte ens nämna det där folket som man inte får nämna … Det kan räcka att man använder ord som ”ras”, utan att för den skulle skriva att någon ras skulle vara mer intelligent än andra raser.

  Tyvärr lider Avpixlat av en hel del trovärdighetsproblem.

 3. Daniel september 29, 2013 kl. 23:15 Reply

  En annan ökänd moderator på Avpixlat signaturen ”Mittlandet.
  Kommer så väl ihåg ett inlägg som en annan kommentator gjorde samtidigt som jag gjorde min sista kommentar på Avpixlat för några månader sedan. Personens kommentar var följande:

  ”Men herregud. Vad pysslar ni med? Jag kommenterade,hade en åsikt. Sanslöst. Inse att ni är pinsamma Avpixlat med moderatorer som ”mittlandet”. Nu är måttet rågat även för mig. Du ska inte behöva ha besväret att radera mig något mer. Lovar att inte ett ord kommer på pränt mer och inte en krona till verksamheten heller.”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: