Pappa efterlyser fem somalier som misshandlade dottern

Pappan, Roland Carlsson, till den misshandlade dottern skriver följande vädjan på sin Facebook, efter att hans 19-åriga dotter blivit misshandlad, rånad och spottad på av fem somalier.

”Hjälp oss att ta fast de 5st Somalier i 25-års åldern som rått och mycket brutalt misshandlade min 19-åriga dotter med flera knytnävsslag både i ansiktet och emot kroppen. Hon fick även ta emot en hel del sparkar och slag i magen och benen då hon låg hjälplös på marken. De rånade henne på de pengar hon just tagit ut ifrån en automat samt hennes bankomatkort. Som avslutning spottade de på henne där hon låg svårt chockad på marken.

Detta utspelade sig på Onsdagen den 7/8 på Drottninggatan strax intill Arkaden i Göteborg omkring 14.00-tiden.

Har Du/Ni sett eller hört något så snälla Ni kontakta POLISEN I GÖTEBORG. Alla tips/information är av stort intresse!

Varma hälsningar Julia, hennes Mamma och Pappa samt hennes chockade och ledsna syskon. OBS!!! Vi vill absolut inte hänga ut en viss folkgrupp pga deras ursprung, men detta var faktiskt Somalier. Så här ser hon ut efteråt på utsidan, insidan vill ni inte veta!!”

2013-08-10-01-55-49_efterlysning_facebook_privat_somalier_misshandel

Annonser

2 thoughts on “Pappa efterlyser fem somalier som misshandlade dottern

  1. Ladulås augusti 10, 2013 kl. 08:19 Reply

    Fruktansvärt! Jag saknar ord. Stackars flicka.
    Det är detta jag fasar för, när det gäller mina egna 2 döttrar. Då jag inte bor i Göteborg kan jag tyvärr inte hjälpa er att få fast odjuren. Vad gör polisen? Det borde gå att inventera flyktingbefolkningen i Gbg – även om de är många. Om de grips blir nog straffen ett hån: Ett svenskt liv är inte mycket värt i Sverige längre.
    Var det detta som Reinfeldt menade, med det nya, spännande Sverige?

  2. Joel Nilsson augusti 16, 2013 kl. 22:52 Reply

    Jag vill inte på något sätt vara respektlös mot Julia eller hennes familj, men jag måste ändå fråga, hur vet hon att det är somalier som misshandlat henne? Att de är utländska är ju lätt att se, men exakt nationalitet? Om hon aldrig träffat gärningsmännen kan hon ju omöjligt veta det. Det enda sättet man exakt kan säga var i från nån kommer är ju om man känner förövaren, och i så fall kan väl Julia gå ut med namn, eller i alla fall närmare beskrivning? Tacksam om nån kan förtydliga.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: