Mona Sahlin ”förföljd” och gråter ut i media

Idag gråter Mona Sahlin ut i Expressen. Hon blev nämligen kallad vid sitt rätta namn av någon i Visby. Mona Sahlin är en av de personer i Sverige som mest har förknippats med svenskfientlighet och hon är känd för en rad genomkorkade uttalanden som tyder på ett stort förakt för det svenska Sverige. Socialdemokraten Mona Sahlin arbetar i dag för underrättelseorganisationen Expo som registrerar invandringskritiker och sedan stigmatiserar dem.

mona_sahlin2

Mona Sahlin har under hela sitt vuxna liv ägnat sig åt att smutskasta det svenska folket och arbetat för att byta ut svenskarna mot andra folk. Mona Sahlin har genom sina handlingar och uttalanden visat att hon är en av Sveriges värsta extremister genom tiderna. Hon har av många blivit kallad landsförrädare och det är nog en bra beskrivning av henne. En människa som så systematiskt har arbetat för att förstöra Sverige kan man knappast kalla något annat.

Nu får vi i Expressen veta att hon blev kallad landsförrädare av tre män från Svenskarnas Parti. Hon tyckte det var mycket obehagligt så hon kontaktade media och ringde polisen. Det visade sig dock att den som var skulden till meningsutbytet var Mona Sahlin själv. Hon hade dagen innan ställt sig med arslet i vädret riktad mot ett tal som SvP:s partiledare Stefan Jacobsson höll i Visby. För att visa hur mycket hon hatar andra människors åsikter samlade hon ihop ett antal vänsterdrägg som ställde sig arm i arm med arslena mot Jacobsson och SvP. Hon ville inte lyssna, hon ville bara skapat hat.

Vem som helst fattar att det inte är så kul att tvingas se Mona Sahlins illaluktande häck under en hel timme. Vad väntade sig Sahlin? Att någon skulle uppskatta hennes sjuka handling? Vilken normal Sverigevän som helst kan må illa av hennes närvaro och det var precis vad hon ville uppnå. Hon ville sprida hat och olust.

När Sahlin var på väg till sitt hotell påstår hon att tre män ”stirrade” på henne och kallade henne landsförrädare. Hon påstod att hon kände igen männen som medlemmar i Svenskarnas Parti. Oavsett vilka det var som ”stirrade” på henne och kallade henne för landsförrädare så borde de ha medalj. Det är på tiden att hon får höra sanningen om vad många tycker om henne.

Mona Sahlin tror tydligen att hon kan sprida hat och olust överallt utan att någon ska reagera. Hon är ju van vid att få sista ordet i vänsterpressen och i TV, men det är nya tider nu. De trötta gamla landsförrädarna som tror att de har monopol på att sprida hat blir numera motsagda.

För att skrämma folk från att kalla Sahlin vid sitt rätta namn försökte Expressen reda ut om det var ett brott och i så fall vilket. Enligt ”flera experter” som Expressen talat med kan brottet vara olaga hot eller försök till misshandel. Sanningen är att det inte är ett brott att kalla Sahlin för landsförrädare eftersom det är precis vad hon är.

Expressen ansåg också att Svenskarnas Parti är ett ”extremt” parti och att de är ”mer radikala än Sverigedemokraterna”. Expressen anlitade ”historikern” Anders Bergman som är ”expert på högerextrema grupper” för att reda ut hur extrema SvP är. Han säger att ”om de fick styra Sverige skulle personer från Afrika inte vara välkomna och homosexuella skulle inte få ingå partnerskap.” Det lät ju väldigt ”extremt”. Det måste betyda att Sverige alltid har varit ett ”extremt” land i alla tider eftersom vi varken tagit emot personer från Afrika eller låtit homosexuella få ingå partnerskap förrän i modern tid.

I själva verket är det ju så att om Svenskarnas Parti skulle styra Sverige så skulle vi bli ett normalt land igen. Det är Mona Sahlin och Expressen som är extrema, inte de som vill hindra befolkningsutbytet.

–  –  –  –  –

mona-Sahlin4
Läs mer om Mona Sahlin här. Citat av Mona Sahlin här.

Taggat:,

En tanke på “Mona Sahlin ”förföljd” och gråter ut i media

  1. Rauken juli 30, 2013 kl. 09:59 Reply

    Detta är bara en liten del av det Mona Sahlin förtjänar. Med hennes åsikt får man finna sig i att bli behandlad som en förrädare. Det var precis det Fredrik Reinfeldt menade när han sa att det fick Sverigedemokraterna fick finna sig i när de drev upp ett; vi och dom tänkande. Men när de nu drabbas själva blir det en förfärlig tandagnisslan.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: