Sveriges äckligaste hamburgare finns på hamburgerkedjan Max

max_hamburgare_7

Sveriges i särklass äckligaste hamburgare finns på Max. Förra veckan startade hamburgerkedjan en kampanj mot Sverigedemokraterna. Med kampanjen vill Max visa att de minsann gillar ”mångfald”, dvs massinvandring av många olika etniska grupper som tränger undan svenskarna i sitt eget land.

De som gjort hamburgerkedjan Max större är alla de svenskar som i ren protest mot internationella hamburgerkedjor valt att äta på Max istället för att visa att de vill gynna svenskt näringsliv. Sverigevännerna har föredragit Max framför McDonalds. Nu är det slut med stödet till Max.

Max grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors. Namnet fick kedjan efter det smeknamn som Curt hade. Idag har Max 100 restauranger och sysselsätter 3 000 anställda.

Aktiebolagets verkställande direktör är Richard Bergfors och vice verkställande direktör är Christoffer Bergfors, vilka båda är söner till grundaren Curt Bergfors, som fortfarande arbetar i bolaget som styrelseordförande. Företaget ägs av familjen Bergfors och har sitt säte och huvudkontor i Luleå. Dock finns det ett filialkontor med marknadsavdelning, byggavdelning och verkställande direktörens kontor i Stockholm.

Under Almedalsveckan i juli 2013 gick företaget plötsligt ut med en politisk kampanj riktad mot Sverigedemokraterna. De hade tryckt upp en folder med rubriken ”Utan mångfald, ingen tillväxt”. Kampanjen var ett led i en anställningspolitik som syftade till att anställa invandrare i mycket högre utsträckning än tidigare och ändra företagets profil. Företaget vill inte längre förknippas med ”svenskhet” utan ville bli en del av det mångetniska Sverige. Kampanjen för ”mångfald” inleddes därför samma dag som Sverigedemokraterna hade sin dag då medarbetare från Max gick runt och delade ut sina mångfaldsblad till den Sverigevänliga publiken. Uppenbarligen ville Max bli av med sina kunder. Vi tänker nu hjälpa Max att bli av med så många kunder som möjligt.

Max mångfaldsprogram innebär inte bara att fler invandrare ska anställas utan minst 50 invandrare ska få jobb som chefer i företaget. Varför har då Max svikit så mycket? Förklaringen finns i att företaget har ändrat sin policy. Chefer som Pär Larshans är förblindade av samhällets propaganda för mångkultur och han springer på antirasistiska möten, kommunicerar med svenskfientliga medier (som nyheterna24) och uttalar sig så dumt som bara en idiot kan göra. Det är omöjligt att tro att han kan inneha en chefspost på Max. Han arbetar målmedvetet för att skrämma bort trogna Sverigevänliga kunder och kan jämföras med den fullkomligt stolliga Katarina Mazetti som var orsaken till en landsomfattande bojkott mot ICA.

Till vänstermedia vidhåller Larshans att han anser att ”mångfald är viktigt” och anser också att det är viktigt att ”ta ställning”. Som företagsledare får han tycka vad han vill. Men även vi vanliga medborgare får också tycka vad vi vill. Vi som inte gillar massinvandring och inte vill se ett mångetniskt Sverige växa fram som tar död på vår egen nationella identitet kommer nu att bojkotta Max.

Bojkotten mot Max startar i elfte timmen. Max har startat tre restauranger i Dubai där hamburgarna kommer från djur som slaktats utan bedövning. Halalburgare är det nya konceptet för Max som uppenbarligen varken tar hänsyn till djur eller människor om de är svenskar. Max har övergivit djuren och de har övergivit svenskarna. Max har gjort sig ett namn och blivit framgångsrika för att de noga påpekat att köttet i hamburgarna är svenskt.

Nu har deras förändrade policy upprört både djurvänner och Sverigevänner. Förhoppningsvis får de alla emot sig och förhoppningsvis leder det till omfattande bojkotter såväl av denne Pär Larshans som av hela kedjan.

Max ägnar sig falsk marknadsföring. Det finns inget som helst svenskt i att sälja kött från djur som slaktats under svårt lidande. Djuren i Dubai får ingen som helst bedövning när de under svåra plågor snittas i halsen. Att plåga djur är osvenskt. Det finns inte heller något svenskt i ett företag som föredrar att anställa invandrare istället för svenskar. Inte heller finns det något svenskt i ett företag som så tydligt har börjat bekämpa riksdagens enda invandringskritiska parti. Det är inte heller svenskt att arbeta för ”mångfald”, det är snarare ett bevis på total okunskap om vart en sådan politik leder. Att bojkotta Max framstår som mer viktigt ju mer man granskar företaget.

Max har en matsäkerhetsansvarig, Jonas Aspenfjäll, som struntar fullkomligt i hur djuren i Dubai mår när de slaktas för att bli hamburgare åt den numera svenskfientliga hamburgerkedjan. Kedjan tjänar pengar på djurplågeri och de tjänar pengar på att anställa invandrare i stället för svenskar. Uppenbarligen betalar arbetsförmedlingen delar av invandrarnas löner eftersom samhället prioriterar just invandrare. Kampanjen mot SD och för mångfald ska också ses i ett rent kommersiellt perspektiv. Kedjan räknar med att inkassera mer pengar när de anställer invandrare än när de anställer svenskar. Därför blev Max landsförrädare och spjutspets för mångkultur i stället för en hamburgerkedja.

http://max.se/sv/Om-Max/Kontakt/

max-hamburgare2 max-hamburgare6

max-hamburgare3hamburgare_max_restaurang
max_hamburgerkedja

Läs om andra bojkotter här.

Grupp på Facebook.

Taggat:,

10 tankar om “Sveriges äckligaste hamburgare finns på hamburgerkedjan Max

 1. […] Bojkotta Max hamburgare, äckliga hamburgare från Max […]

 2. Sveasrika juli 5, 2013 kl. 12:14 Reply

  Hej vill bara upplysa om att det du fått på pränt är mina tankar och det tackar jag för.
  Aldrig mera Max!

 3. Holohoaxx juli 5, 2013 kl. 13:00 Reply

  Aldrig mera Max! En bra slogan 🙂

  Lögnens och satans lakejer måste bekämpas med alla medel.
  Vår familj ommer aldrig mer besöka Max.

 4. Alfred juli 6, 2013 kl. 06:02 Reply

  Nya Brandos? Skall göra vad jag, min familj, släkt och vänner kan för att de skall gå samma öde till mötes som Brandos nu troligen gör. Aldrig mer, det är ett löfte-inget hot.
  Hejdå Max!

 5. Fredrik juli 11, 2013 kl. 16:19 Reply

  Fick en folder precis utanför SR när dom intervjuvade Jimmie i Almedalen, tittade lite snabbt o fick stora ögon, trodde det var vanlig reklam o ingen propaganda.
  Den åkte i soporna direkt o från o med nu blir det ingen mer Max för mig!

  Hamburgare o politik går inte ihop.

 6. totte juli 11, 2013 kl. 21:59 Reply

  Jag och min familj har handlat många hamburgare på Max för att vi ville gynna ett svenskt företag framför multinationella megakoncerner. Det är slut på detta nu. Hädanefter kommer vi att handla en smal grillad i stället. Tack för att ni visade upp er verkliga sida på Max.

 7. Peter juli 12, 2013 kl. 23:17 Reply

  Jag har alltid föredragit Max före tex MacDonalds eller dylikt, men nu är det slut med det!
  Jag och min familj kommer aldrig mer att besöka en Maxrestaurang!
  Vi hoppas verkligen att denna kampanj får ORDENTLIG spridning och att det kommer att svida ordentligt för dessa sverigehatande djurplågare!

 8. kenta juli 13, 2013 kl. 00:11 Reply

  Aldrig mer ska jag köpa en burgare från max,

  Som lulebo och kund mitt i ert centrum ska jag säga följande, dra åt helvete med era burgare, vi ska motarbeta er till döden..

  En quisling till gällivarebo, det är Curt och hans avfällingar till söner..

 9. Hendrik Verwoerd juli 21, 2013 kl. 15:33 Reply

  Karlskronas Max är det lätt att bojkotta…de har inte ens en meny….gästerna förväntas veta vad de olika rätterna kallas…,men det var å andra sidan bra…jag gick ut igen,- irriterad. !..hade faktiskt glömt att vi skall skippa Max !! Det var få gäster…bara 4-5 st…!!

  Nåt som skulle vara kul vore en T-skirt med Bojkotta Aftonbladet + någon bild som illustrerar tidningen…asgam?? och på andra sidan Bojkotta Expressen + en flugsmälla som smackar expressengetingen

 10. matspp juli 27, 2013 kl. 17:06 Reply

  Aldrig mer – Hej då Max!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: