Ehsan Fadakar på Aftonbladet visar hat mot vita svenskar

Som det flesta vet är Aftonbladet en mycket sjuk tidning på precis alla sätt. Tidningens chefredaktör propagerar ständigt för mångkultur men bor i en helvit villaförort i västra Stockholm. Tidningens redaktion är i stort sett helvit, men vill att Sverige ska bli mer eller mindre helsvart.

I ett försök att bli mångkulturella har man släppt in en figur vid namn Ehsan Fadakar. Han spyr i Aftonbladet ut sitt hat mot det vita Sverige. Han har varit i Almedalen och konstaterar att det är väldigt få invandrare där. Uppenbarligen är det första gången denne figur hamnar i ett landskap som fortfarande är relativt oförstört av mångkulturen och det upprör honom väldigt mycket. Hans hat mot det vita, svenska Sverige tycks vara fullständigt oresonligt och i grunden rasistiskt.

ehsan-fadakarEhsan Fadakar. Foto: Thoralf Alfsson

”Knappt timmen kvar till Åkessons tal. Den där jävla intolerante människan Åkesson, den där rasisten, äcklig”, skriver Ehsan Fadakar.

Undrar hur han skulle reagera om vi bytte ut Åkessons namn. ”Den där jävla intolerante människan Ehsan Fadakar, den där rasisten, äcklig…den äcklige Ehsan Fadakar”.

Fadakar tycks ha kommit till Almedalen för att spy ut sitt hat mot det svenska Sverige. Han har kommit hit med ett ockupantbeteende och vill att fler invandrare ska komma till Almedalen, att fler invandrare ska dominera debatter, synas i TV, höras i radio och medverka i politiska debatter. Han vill se färre vita överallt i landet eftersom han tycks hata vita människor. Han vill att svenskarna ska trängas undan i sitt eget land och han vill sparka ut svenskarna från det land som han vill ta ifrån oss. Men han fattar inte att Sverige är svenskarnas land. Att han befinner sig här beror på landsförrädiska politiker som har släppt in honom. Om folket skulle ha fått bestämma skulle han gå omkring på något torg i Mellanöstern och sälja grönsaker till högstbjudande. Hit skulle han aldrig ha fått komma.

Trots att det var relativt få invandrare i Almedalen så lyckades tre med ungefär samma bakgrund som Fadakar har med konststycket att bli polisanmälda för gruppvåldtäkt. Ju vitare det är i Almedalen, ju tryggare kommer det att vara. Samma sak gäller Sverige. Ehsan Fadakar har inget i Sverige att göra. Han skulle må bättre av att åka hem.

Annonser

Taggat:

One thought on “Ehsan Fadakar på Aftonbladet visar hat mot vita svenskar

  1. ÅMÅL juli 4, 2013 kl. 21:46 Reply

    Framför allt skulle vi svenskar må bättre om han åkte hem till sitt land.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: