Sverigedemokraterna backar i SCB:s stora mätning

I november 2012 fick SD 7,9 procent i SCB:s halvårsmätning. Nu i juni 2013 backar partiet till 7,7 procent. SD själva fattar ingenting, men vi andra gör det.

scb-sd

I skuggan av den så kallade järnrörsdebatten gick SD upp starkt i opinionsmätningarna. Det skedde därför att allmänheten uppfattade partiet som radikalt efter att ha fått se och höra i media hur ”rasistiskt” partiet är. Men när Jimmie Åkesson införde nolltolerans då han lovade att utesluta alla politiskt avvikande och efter uteslutningarna av Patrik Ehn, Daniel Rondslätt, Mattias From med flera så har partiet förlorat förtroende bland många kärnväljare.

Jimmie Åkesson har också gjort en rad underliga uttalanden som tyder på att SD inte är så intresserade av att göra något radikalt åt den omfattande invandringen till Sverige. SD vill inte stoppa invandringen, de vill inte införa något som helst repatrieringsprogram och de vill inte ens utvisa kriminella invandrare som fått svenskt medborgarskap. SD har inga lösningar på problemet.

Trots att en tydlig majoritet av svenska folket vill minska invandringen så har SD inte nått högre siffror än 7,7 procent. Detta trots att Sverige kanske är det land i Europa som drabbats värst av invandringspolitikens följder och att vi svenskar riskerar att bli en minoritet i vårt eget land inom ett par decennier.

Varje gång som SD har fått chansen att medverka i debatter så är det mest floskler som har kommit ut ur Jimmie Åkessons mun. Han har fått debattera mot Erik Ullenhag i direktsändning, han har fått kommentera Husbykravallerna och han har fått medverka flera gånger i direktsända debatter. Inte ett enda vettigt ord har han haft att säga.

Under Husbyupploppen så reste delar av partiledningen till Israel (!) på semester istället för att vara hemma och skapa debatter om den vansinniga invandringspolitiken. Ett par Sverigedemokrater föreslog att man skulle kalla in fler poliser och använda vattenkanoner mot bråkmakarna.

Mattias Karlson var ute i Husby och fick i direktsänd web-TV framföra att invånarna i Husby inte borde göra upplopp eftersom de har det så bra. Området har fått stora ekonomiska resurser, har gott om fritidsgårdar och lärartätheten är hög. Men Karlsson hade inga lösningar på hur upploppen skulle hanteras. Inte heller hur vi ska kunna rädda Sverige från en annalkande demografisk katastrof.

Medan delar av partiledningen var på semester så var det tyst från Jimmie Åkesson. Han gjorde istället en video där han såg ut som en begravningsentreprenör och klagade på invandrarnas uppförande. Men han hade inga lösningar.

När SD sedan satte sig ned och pressade av media försökte komma med ett program för hur upploppen skulle hanteras så ledde det till ett sjupunktsprogram. Det var ett program som Folkpartiet lika gärna hade kunnat presentera. Här fanns ingenting av substans. För att lösa problem av det slag som finns i Husby ville SD skapa fler jobb för ungdomar och personer som står långt borta från arbetsmarknaden. SD ville trots en redan stor invandring fortsätta med arbetskraftsinvandringen, men göra den ”behovsprövad”. Detta istället för att tydligt deklarera att vi inte behöver någon arbetskraftsinvandring.

Därtill ville SD att de asylsökande som kommer till Sverige inte längre skulle få välja bostadsort. SD vill att de ska tvingas bo i områden som ännu inte blivit förstörda av mångkulturen. SD:s förslag innebär att asylinvandringen ska fortsätta och att asylsökande i högre grad ska få bo svenska områden. Att ens tala om fortsatt mottagande av asylsökande när Sverige är överfullt sedan länge är helt galet. Sverige måste säga STOPP. Ingen fler asylsökande ska kunna komma hit. Vi måste säga upp alla internationella avtal eller helt enkelt bara strunta i dem. SD gör naturligtvis helt fel som accepterar fortsatt flyktingmottagande i någon form.

Vidare ville SD att de som invandrar till Sverige ska läsa mer samhällsorientering och visa resultat från SFI. SD accepterar alltså även fortsatt invandring men vill att invandrarna ska läsa mer svenska.

SD:s förslag till åtgärder mot upploppen är att arbetskraftsinvandringen ska fortsätta, att asylinvandringen, att anhöriginvandringen ska fortsätta och att den generella invandringen från när och fjärran ska fortsätta.

Inte undra på om många inte vill rösta på SD när partiet sviker så fundamentala saker som den viktigaste frågan av alla, den om invandringen och den fråga som är partiets nyckelfråga.

SD borde ställa hårt mot hårt. SD borde säga nej till all fortsatt invandring oavsett vad den kallas. Enda undantagen bör gälla människor från vår egen kulturkrets om de har bra referenser. Likaså bör medborgarskapet tas ifrån kriminella invandrare så att de kan utvisas. I Sverige sitter mängder av invandrade grova brottslingar som lever på bidrag resten av livet efter avtjänat straff. De borde inte finnas i vårt land, men SD har inget emot att de lever gott här på skattebetalarnas pengar.

De enda som tycks bli förvånade över att SD sjunker eller står stilla i opinionsmätningarna är de som oreserverat stöder Jimmie Åkessons liberala hålning i invandringsfrågan. Det är människor som inte fattar att vi svenskar vill ha tillbaka vårt land och efterlyser en tuffare attityd. Jimmie Åkesson har inte ens erkänt att Sverige är svenskarnas land och han känner inte till att det finns etniska svenskar i Sverige, han har själv sagt att han inte vet vad en etnisk svensk är. Åkesson är fel man på fel plats, men det kommer SD själva aldrig att fatta.

Den här bloggen har sedan Patrik Ehn uteslöts granskat partiledningen i SD och kommit fram till att de utgörs av en samling okunniga figurer som har det gemensamt att de stöder Jimmie Åkesson. Alla de kloka människor som har kritik att framföra mot Åkessons liberalism registreras av partiets egen Stasi-enhet och kommer att hindras att göra karriär eller uteslutas.

Den som noga granskar vad Jimmie Åkesson har sagt det senaste året kommer snabbt fram till att han har framfört massa ord, men att inget vettigt går att tolka ur dessa ord. Inte ett enda förslag om hur Sverige ska räddas från massinvandrings har framförts. Inte heller har Åkesson framfört en enda åsikt om hur vi ska hindra svenskarna att utrotas som folk. Inte ett enda förslag för att vända den demografiska utförbacken har framförts varken av SD eller av Åkesson.

Istället har Jimmie Åkesson sedan 2010 profilerat sig på att göra Sverige mångetniskt. Invandringen ska fortsätta, men alla de afrikaner, asiater etc som kommer ska lära sig ”svensk kultur” och ”bli svenskar”. SD kallar det för ”öppen svenskhet”. Tommy Hansson från SD Södertälje skrev lyriskt om denna ”öppenhet” 2010 när han hörde Jimmie Åkesson försvara stor invandring av irakier.

Tommy Hansson:

”Jimmie Åkesson klargjorde, bland annat vid Stockholms valupptakt den 9 maj, att Sverigedemokraterna står för en öppen svenskhet där vem som helst som kommer till Sverige med giltiga skäl och har för avsikt att låta sig assimileras och inpassas i det svenska samhället också skall få chansen att göra det. Detta gäller själfallet också gruppen kaldéer, vilken till stor del består av välutbildade och språkkunniga individer.”

De etniska svenskarna ska med SD:s politik fortsätta att trängas undan. Invandringen från när och fjärran ska fortsätta, bara i lite mindre omfattning. Det finns ingen i partiet som vågar framföra någon kritik mot Åkesson längre. Alla som har gjort det har nämligen redan uteslutits eller registrerats av Marcus Weichel i SD:s hemliga Stasi-arkiv. Åkesson och den liberala falangen har säkrat sin makt genom en rad odemokratiska och fula metoder. Nu när de väl har fått makten över partiet så uppbär de orimligt höga arvoden. Med tanke på att de inte vill göra något radikalt åt den farliga invandringspolitiken så är de inte värda sin lön. De är snudd på förrädare mot den svenska saken.

* * *

Läs mer om SD sedan nolltoleransen infördes här.

Annonser

Taggat:, ,

One thought on “Sverigedemokraterna backar i SCB:s stora mätning

  1. […] Sverigedemokraterna backar i SCB:s stora undersökning (4 juni 2013) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: