Ny stor skandal i Sverigedemokraterna – Markus Wiechel registrerar meningsmotståndare åt Jimmie Åkesson

marcus-weichel

Vi har sagt det tidigare och kommer att säga det igen. Sverigedemokraterna är inte att lita på. (Se den här tråden om tidigare skandaler när Åkesson-falangen uteslöt Patrik Ehn med hjälp av lögner och påhitt.)

Det har tidigare visat sig att de Åkesson-trogna i partiet ägnar sig åt att lusläsa partivänners inlägg på Facebook och andra sociala medier. Sedan har partivännerna blivit uppläxade eller uteslutna för att de har lyssna på fel musik, gillar fel böcker eller haft åsikter som är ”ideologiskt avvikande”.

Åkesson-falangen har bedrivit kampanjer för att få bort SDU-ledaren Gustav Kasselstrand och ersätta honom med ultraliberalen Paula Bieler. Här har Åkessons blivande fru Louise Erixon spelat en ful roll då hon uppmanade folk i partiet att ensidigt stödja Bieler.

Något förenklat handlar det om att liberalerna i partiet bedriver en strid mot de konservativa nationalisterna. Jimmie Åkesson, Björn Söder och en rad andra i och utanför partistyrelsen har med hjälp av lögner och förtal fått flera kloka Sverigevänner uteslutna ur partiet.

Nu har tidningen Expressen avslöjat något som alla egentligen redan visste men som de Åkesson-lojala inte vill erkänna. SD använder sig av fula metoder för att spåra upp ”ideologiskt avvikande” i partiet. De registrerar vad partivännerna gör och säger och sedan används uppgifterna av partistyrelsen vid uteslutningsärenden eller för att hindra folk att göra karriär i partiet.

Den som uppenbarligen har fått i uppdrag att sköta kontrollen och registreringen samt lägga upp ett register på ”politiskt avvikande” är Marcus Weichel. Han är en ultraliberal som villigt ställt upp på dessa sjuka Stasi-metoder som SD använder sig av.

En del anser att det hela inte bara är otrevliga metoder som ledningen ägnar sig åt utan att det dessutom kan vara personer i partiledningen som har ett sjukligt kontrollbehov och inte tål minsta kritik. Jimmie Åkesson sägs vara en sådan person men det står helt klart att detta är organiserat av liberalerna i partitoppen som vill säkra sin makt genom att hindra duktiga konkurrenter att nå partitoppen. Björn Söder och Jimmie Åkesson vill ha personer som de kan kontrollera i sin närhet. De har hellre mediokra eller smådumma personer i partitoppen än intelligenta personer som vågar framföra saklig kritik mot partiledningen. Det stod helt klart efter Ehn-affären.

Expressen skriver:

Markus Wiechel i en Facebookchatt med en partikamrat skrivit bland annat ”satans jävla aphelveten” om människorna i en brutal Youtubefilm om en påstådd häxbränning i Afrika.

Wiechel fick trots Facebook-kommentarerna stanna kvar i partiet. Expressens källor förklarar det med att han är väldigt lojal mot Jimmie Åkesson.

Expressen kan nu avslöja en hemlig bandinspelning som visar hur Wiechel motarbetar Jimmie Åkessons fiender i partiet – genom att kartlägga och registrera dem i ett arkiv.

Det är bara ett av många bevis på att man kan uppföra sig illa och få vara kvar i partiet om man är lojal till Åkesson. Om man däremot sköter sig perfekt, men har vissa kritiska invändningar mot Åkesson så ska man uteslutas. Det är DDR-metoder som Åkesson ägnar sig åt.

Jimmie Åkesson och Björn Söder kan uppföra sig hur sjukt som helst och kommer aldrig någonsin att avgå hur mycket bevis som än kommer fram på deras fulspel. Det är tragiskt! De borde ha avgått för länge sedan.

När Wiechel sedan sedan konfronterades av Expressen med anledningen av listorna stod det klart att han ljuger när han försöker förklara varför listorna ens finns. Det framgår klart att de används för att motarbeta människor som någon gång kritiserat Åkesson och för att hindra sådana personer att göra karriär i partiet. Bland annat hade en lista med uppgifter om Gustav Kasselstrand upprättats med det uppenbara syftet att hitta något som kan användas mot Kasselstrand vid lämpligt tillfälle.

När pressansvarige Martin Kinnunen får frågor av Expressen är det uppenbart att han slingrar sig och inte svarar ärligt på frågorna. Det är med lögner och stasi-metoder som Åkesson-falangen vill säkra makten i partiet.

Läs mer på Expressen.

Annonser

Taggat:,

2 thoughts on “Ny stor skandal i Sverigedemokraterna – Markus Wiechel registrerar meningsmotståndare åt Jimmie Åkesson

  1. […] Ny skandal i SD – Marcus Weichel registrerar interna meningsmotståndare åt Jimmie Åkesson (… […]

  2. […] maj 2013 när det avslöjades att han med stasi-liknande metoder på uppdrag av partiledningen har registrerat partivänner som har framfört kritik mot Björn Söder, Jimmie Åkesson eller andra liberaler i […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: