”Ungdomar” som kastar sten och eldar upp bilar har inte i Sverige att göra

De senaste dagarnas kravaller i Husby har väckt starka reaktioner bland såväl invandringskritiker som andra mera politiskt korrekta medborgare. Det är bara att studera kommentarer på Facebook eller twitter för att inse att många har försökt sig på att tolka varför bilar brinner och poliser får stenar kastade på sig. En inte ovanlig förklaring är att det är ”ungdomar som är arbetslösa” och att Husby är ett ”utanförskapsområde” med 85 % invandrare.

Men det är få områden i Sverige som erhållit så mycket extra ekonomiskt och annat stöd som just Husby. Det finns inga sociala orsaker bakom upploppen utan de orsakas av människor som kommit från länder och kulturer där man betett sig likadant. Nu tar de med sig sin mentalitet till Sverige. Att kasta stenar på poliser och andra människor är kriminellt. Att elda upp bilar och slå sönder fastigheter är kriminellt.

brand-i-husby
I 30 år har Sverige fyllts på med invandrare från fjärran länder utan att svenska folket fått någon som helst information om syftet med invandringen eller hur länge den ska pågå. Vi har fått in främmande etniska grupper som inte skulle ha fått tillträde till Sverige om vi hade haft ansvarsfulla politiker. Idag står det klart att om politikerna får fortsätta att bestämma så kommer invandringen att pågå tills den siste svensken är utrotad.

Om man inte ser att Sverige förändras demografiskt – och att det går snabbt – så är man blind. Om man accepterar förändringen så accepterar man att den svenska folkgruppen tynar bort eller blandas upp med afrikaner, araber, latinamerikaner och går under. De finns människor som vill att de etniska svenskarna ska försvinna från jordens yta.

Om man ser att vi går mot en demografisk katastrof och att svenskarna kommer att vara i minoritet om några generationer så är det en plikt att göra något åt det. Många som ser förfallet sätter sin tilltro till Sverigedemokraterna, de kommer att bli besvikna om de tror att SD vill göra något för att rädda de etniska svenskarna från att dö ut. SD medverkar i stället till att vi kommer att dö ut. Jimmie Åkesson och andra företrädare för SD har gång på gång förklarat att de inte vill ha ett etniskt svenskt Sverige (som Sverige alltid har varit). De vill ha ett mångetniskt Sverige.

Inte ens under upploppen i Husby, när SD fick många chanser att uttala sig i media, hade de några som helst invändningar mot att Sverige har förändrats demografiskt. SD talade mer om att sätta in fler poliser mot ”ungdomarna”, som varken SD eller media kallade vid sitt rätta namn. SD mest radikala önskemål var att ”minska invandringen”. De ville inte ens stoppa den utan de vill att den ska fortsätta fast i mindre skala.

Det minsta SD borde göra vore att kräva ett näst intill totalstopp av invandringen och införande av ett repatrieringsprogram. Men SD har inga sådana krav. Om SD skulle styra Sverige så skulle ingenting förbättras varken i Husby eller i andra invandrartäta områden. Däremot skulle SD slussa invandrare från dessa områden till svenska områden för att ”integrera” invandrarna och blanda in dem i fler svenska orter. SD:s politik utgår från att invandringen som skett de senaste 30 åren ska accepteras.

På bloggarna Avpixlat och Fria Tider framgår det ganska klart att SD:s egna väljare vill något helt annat. De vill ha hårdare tag mot invandringen och de ställer krav på repatriering. Att som SD acceptera fortsatt invandring och inte ens vilja ta medborgarskapet från kriminella invandrare är fegt och kommer bara att förvärra Sveriges problem. Varje gång Åkesson uttalar sig om något så låter han exakt som vilken folkpartist som helst. Det håller inte med SD-politik. Det krävs en annan politik, nämligen den som Svenskarnas Parti bedriver.

En kommentar på Avpixlat med anledning av att SD enbart vill sätta in fler poliser mot de kriminella invandrarna:

Låt oss föreställa oss ett scenario. Ni säger att alla kriminella invandrare ska utvisas. Ok. De andra ska då få stanna. Låt oss säga att vi har somalier som inte bryter mot lagen. De arbetar inte, inte i någon större utsträckningen iallafall. Däremot så har de många barn. De bildar parti (ett muslimiskt) och eftersom de har så många barn så får de fler och fler röster varje val. De bryter inte mot lagen, men arbetar inifrån för att ändra den (ej olagligt). Det är då en tidsfråga matematiskt innan de tar över Sverige befolkningsmässigt. Förstår ni nu hur dumt det är när ni säger att kriminella invandrare skall utvisas? Givetvis skall ALLA invandrare som kulturellt sätt ej hör hemma här utvisas. Den största faran är inte bankrånare, eller ficktjuvar, utan mammor som trycker 8-9 barn. Det är det verkliga hotet. Den tysta muslimen. Som aldrig bryter mot en lag. Som arbetar, som betalar skatt, men som VET, att Sverige snart är hans…DET ÄR HOTET.

Signaturen ”Odalmannen” skrev:

Varför kräver SD med sin ”öppen svenskhet”-politik bara ”en kraftigt minskad invandring”? Varför kräver inte SD i stället ett totalt och omedelbart stopp i massinvandringen? Har vi inte tillräckligt med invandrare i Sverige redan kanske utan att vi ska behöva fortsätta ta emot ännu fler invandrare än dem som redan är i Sverige? Varför kräver inte SD även en repatriering av de invandrare som har kommit till Sverige? Att SD tydligen vill ha kvar invandringen (om än minskad) och låta de invandrare som är i Sverige få stanna kvar och bli ”invandrade svenskar” (SD:s egen formulering) tycker jag är att föra en inkonsekvent och för väljarna otydlig politik. Bättre då med SvP:s politik där de migrationspolitiska kraven är helt tydliga (de tre första punkterna i SvP:s grundläggande 10-punktsprogram):

”1. Sverige skall även i framtiden vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.

2. Sverige skall styras av svenskarna: Icke-svenskar skall ej tillåtas ha maktpositioner inom det svenska samhället.

3. Sverige skall styras för svenskarna: Alla politiska beslut skall utgå från vad som är bäst för de etniska svenskarnas intressen.”

Gå med i Svenskarnas Parti!

Mer om bränderna kan man läsa på Fria Tider.

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: