Realisten: Sverigedemokraterna lanserar sig som invandrarparti

Från Realisten idag:

Stenkil Eriksson går här till attack mot Sverigedemokraternas nya kampanj där man lanserar sig själva som ett parti för invandrare. Han menar att radikal och kompromisslös nationalism är vad svenskarna behöver – inte en ständig anpassning efter etablissemanget.

Den trettonde maj lanserade Sverigedemokraterna den nya kampanjen ”Hela Sveriges parti”. Anledningen till kampanjen påstås vara att ta bort stämpeln som enfrågeparti och lyfta fram åtta olika politiska områden. Läser man i beskrivningen är det dock lätt att som nationalist hålla sig för skratt, Sverigedemokraterna skriver nämligen att man är ett parti för såväl infödda som invandrade svenskar. Vad är en invandrad svensk för någonting? Antingen är man väl svensk eller så är man det inte. Invandrare är invandrare och svenskar är svenskar punkt. En somalier kommer aldrig någonsin att bli svensk, helt oavsett om det var 30 år sedan denne invandrade.

Tvärtom är invandrade svenskar precis den typen av orwellskt nyspråk som de etablerade partierna brukar ägna sig åt, där blir inflyttade somalier invandrade svenskar eller nysvenskar så fort de har fått en papperslapp i handen, och det är djupt tragiskt och problematiskt att Sverigedemokraterna nu så tydligt tar efter de etablerade partiernas svenskfientliga och svenskförnekande linje istället för att ställa sig i opposition till de samma. Sverigedemokraternas ständiga anpassning till systemet är tydlig att beskåda för den som vill och orkar, man utesluter nationalistiska och radikala företrädare som varit med i partiet i många år, inför nolltoleranser mot ”rasism och extremism”, kallar sig socialkonservativa istället för nationalister, samtidigt som man blir allt mer uddlösa och beigea i sin egen kritik mot systemet och den nuvarande politik som förs. Det ligger inte långt borta att misstänka att Sverigedemokraternas mål är att bli en del av etablissemanget – snarare än att ersätta det samma.

William Luther Pierce skrev bra om varför konservativa aldrig kommer att kunna vinna mot den fiende vi står inför idag:

Konservativa kan inte vinna eftersom den fiende de har mot sig är en revolutionär fiende – en fiende med revolutionära mål och vägledd av ett revolutionärt levnadssätt. Fördelen i varje strid har alltid legat – och kommer alltid att ligga – hos den part som är beredd att gå på offensiven, snarare än att vara inställd på en ensidigt defensiv strategi. Och den evolutionära naturen hos den konservative respektive den revolutionäre bestämmer redan från början vilken part som ska spela den defensiva respektive den offensiva rollen.

Och visst ligger det allt för mycket i detta, SD har inte fått något tillbaka för att de gång på gång har liberaliserat och sålt ut sin politik i ett fåfängt hopp att bli välkomnade in i etablissemangets värme, etablissemanget är precis lika multikulti-vurmande, etnomasochistiska, rasrelativistiska och massinvandringsförespråkande som de alltid har varit. Det enda som har hänt är att Sverigedemokraterna har gått från att vara en tydlig opposition till systemet till att bli ett menlöst stödparti åt den borgerliga alliansen i de flesta frågor.

Vill vi få till de förändringar som är nödvändiga så måste vi vara såväl radikala som revolutionära och inte anpassa oss efter allehanda folkförrädare och andra avskum som bevisligen vill vårt folk illa. Svenskarnas överlevnad, bevarande och exklusiva rätt till Sverige är en alldeles för viktig fråga för att kompromissa bort, kompromissar man bort den frågan och börjar öppet och högljutt att vurma för främlingar istället, ja då har man med all önskvärd tydlighet visat att man inte har förstått någonting. Det går inte att rädda Sverige om man inte ens har viljan att göra det.

Jag var själv en av de som länge hoppades på Sverigedemokraterna innan jag gick in i Svenskarnas parti, jag hoppades att deras liberalisering och imbecilla kulturnationalism och öppna svenskhet mest var ett spel för gallerierna och att SD när de kom in i riksdagen på allvar skulle ställa krav och ultimatum på de sittande partierna och röra om i grytan ordentligt. Så har verkligen inte skett, Sverigedemokraterna för en menlös tillvaro i riksdagen, de hörs inte, syns inte och de verkar mer intresserade av att bli en del av makten än att ersätta den samma – samtidigt som de lyfter feta riksdagsarvoden naturligtvis. Det är inte vad Sverige och svenskarna behöver, lösningen på våra problem stavas radikal nationalism och ett parti som inte ber om ursäkt för att de arbetar för svenskarnas intressen, rättigheter och utveckling. Nästa år hoppas jag att så många nationalister som möjligt tar sitt förstånd till fånga och röstar på Svenskarnas parti, primärt naturligtvis för att vi ska växa och etablera oss, men också för att sända en tydlig signal och markering att vi inte accepterar Sverigedemokraternas nya väg, deras öppna svenskhet och deras totala likgiltighet angående huruvida Sverige bebos av svenskar eller av afrikaner och kineser.

Hur ställer ni som röstade på Sverigedemokraterna förra valet er till detta utspel? Röstade ni på Sverigedemokraterna för att de skulle bli ett parti för ”invandrade svenskar” eller för att ni var trötta på massinvandringen, mångkulturen och ville ha tillbaka ett svenskt Sverige? Posta gärna en kommentar här nedan.

Stenkil Eriksson

 

Annonser

Taggat:, ,

One thought on “Realisten: Sverigedemokraterna lanserar sig som invandrarparti

  1. […] Realisten: Sverigedemokraterna lanserar sig som invandrarparti (16 maj 2013) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: