Stefan Jacobsson: Svenskarnas parti behöver din hjälp!

Nästa riksdagsval är inte så långt borta som det kanske kan kännas just nu. Mängder av förberedelser krävs. Stefan Jacobsson vädjar här till alla Sverigevänner att hjälpa till med att finansiera den kostsamma valrörelsen.

Låt mig ta det från början…

Hösten 2008 bildades Svenskarnas parti med ambitionen att bli det parti som företräder det svenska folkets intressen. Genom långsiktigt arbete skall Svenskarnas parti förändra svensk politik och bryta den inslagna kursen mot den mångkulturella avgrund som vi är på väg emot.

På förhand fanns det många som tvivlade på partiet, man menade att det var en för rak och ärlig (läs radikal) politik man förde, medan andra fortfarande satte sitt hopp till Sverigedemokraterna och dess ledning. Valet 2010 kom och Svenskarnas parti gjorde det som ingen trodde var möjligt, man tog ett mandat i Grästorp. Detta mandat var principiellt viktigt då det bevisade att det går att driva en rak nationalistisk linje och röna parlamentariska framgångar. Samtidigt gjorde Sverigedemokraterna ett kanonval och kom in i riksdagen. Vad har då hänt efter det?

Om vi börjar med Sverigedemokraternas utveckling med Jimmie Åkesson vid rodret: Man har skuffat undan begreppet nationalism till förmån för socialkonservatism, man menar att ”svensk är en fråga om värderingar” och lanserade begreppet ”öppen svenskhet”. På senare tid har man också infört ”nolltolerans” och påbörjat en uteslutningshysteri utan dess like. Det hela är mycket tragiskt, från att en gång i tiden ha stått upp för det svenska folket och kämpat för att Sverige åter ska bli svenskt, så ser vi nu ett urvattnat, ljummet parti som har kastat sina gräsrötter till vargarna, samtidigt som man sällar sig till etablissemangets sida.

Vad har då hänt i Svenskarnas parti sedan valet 2010? Partiet har fortsatt den inslagna linjen med att förespråka en rak och ärlig politik, vilket har gett resultat. Många namnkunniga nationalister har anslutit sig till partiet, samtidigt som även nya förmågor har anslutit sig och byggt upp en stark stomme som inte bara bygger upp ett parti utan också grunden till en folkrörelse. Vi har en levande folkgemenskap inom partiet, som bland annat tar sig uttryck i familjelägret Nordisk Vision. Vi ämnar samarbeta med nationalister runtom i Europa, vilket tagit sig uttryck i den internationella konferensen Vision Europa. Vi har en groende gräsrotsaktivism som tar sig uttryck i den dagliga verksamheten, men också i våra demonstrationer. Vi arbetar med folkbildning som tar sig uttryck i Logik förlag och Arminius.se. Vi bygger upp en egen alternativ media som tar sig uttryck i Realisten.se, tidningen Framåt och Radio Framåt. Detta är bara ett axplock av det som partiet har tagit sin an sedan valet 2010.

Det är med stolthet jag kan skriva att partiets utveckling har gått betydligt snabbare än vad vi hade räknat med för bara ett par år sedan. En allt mer accelererande samhällsutveckling och Sverigedemokraternas tydliga kursändringar är delvis svaret till det, men också att vi lyckats knyta till oss fler personer som vill vara med och arbeta aktivt för en bättre framtid för vårt folk.

Nu står vi dock inför en av våra största utmaningar hittills. Nästa år är det val och vi har satt upp ambitiösa mål dit; att nå 10 000 riksdagsröster och erövra 10 kommunala mandat, detta redan i vårt andra val! Detta kommer att placera oss på den politiska kartan som ett nationalistiskt parti med vind i seglen och som på sikt kan bryta den negativa utvecklingen i landet. Även om man inte enbart skall stirra sig blind på valresultat, så är det viktigt att vi flyttar fram våra positioner ytterligare. Jag vet att det fortfarande finns en del skeptiker där ute, som fortfarande inte tror att det går att nå framgångar med en rak linje, utan att man måste böja sig, att man måste anpassa sig. Ett bra valresultat skulle motbevisa det och bana vägen för den nationalistiska folkrörelsen. Vi behöver dock din hjälp för att erövra denna utmaning.

Det bär mig emot, jag har blivit uppfostrad till att en ”riktig karl reder sig själv”, men nu är det inte mig själv detta gäller, och detta är så väldigt viktigt att jag känner mig nödgad att göra det. Jag vill be om ekonomiska bidrag, överväg att investera pengar i Svenskarnas parti, hjälp till att bygga upp vår valfond. Tyvärr räcker bara offervilja, idealism och hårt arbete till en viss gräns. För att ge det bränslet som behövs är en god ekonomi som möjliggör alla våra satsningar A och O.

Vår förhoppning är att samla ihop 500 000 kronor som skall öronmärkas till valrörelsen 2014. I skrivande stund börjar vi närma oss 150 000 kronor, vilket inte är fy skam. Men med stora ambitioner och betydligt högre potential så hoppas jag kunna vädja till er läsares generositet.

Jag hoppas att ni förstår min framfusighet och att ni inte tar illa vid er för att jag frågar. Att ändra utvecklingen i Sverige och vända på denna vansinnespolitik som vart rådande de senaste decennierna är så viktigt − vi har inget annat val än att lyckas, och därför känner jag mig nödgad att skriva dessa rader.

Stöd svenskarnas röst – Stöd Svenskarnas parti!

Information
För att bidra ekonomiskt till Svenskarnas parti kan du välja bland flera alternativ. Det går både att skicka pengar på traditionellt vis till partiets plusgiro: 111 68 97-8 eller bankgiro: 421-1298. Ange ”Valfonden 2014” som meddelande vid inbetalningen om bidraget avser valfonden.
Du kan även enkelt ge ett bidrag genom kortbetalning via Paypal eller via Arminius.se.

* * *
Läs mer här.
Annonser

Taggat:,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: