Den svenska vansinnespolitiken måste stoppas

Invandringspolitiken som förs i Sverige är en ren folkmordspolitik som kommer att död på det svenska Sverige och den kommer att utrota det svenska folket. Att ens tänka i termer om fortsatt invandring oavsett storlek är helt oacceptabelt. Att som SD försvara asyl-, anhörig och arbetskraftsinvandring av något slag är helt oacceptabelt. I stort sett all invandring till Sverige bör stoppas nästan helt. Enda undantagen bör vara invandrare med samma etniska bakgrund under förutsättning att de har goda referenser. Annars bör det vara totalstopp.

svenskarnasparti

Sverige har ingen framtid om vi inte lyckas vända utvecklingen mycket snabbt. För att Sverige ska komma i balans krävs en rad viktiga åtgärder.

1. Totalstopp för all invandring. Enda undantagen kan vara ett mindre antal människor med samma etniska bakgrund under förutsättning att de har goda referenser.
2. Införande av ett repatrieringsprogram som fungerar lika effektivt som invandringen till Sverige har gjort, men nu går strömmen åt andra hållet. Den massinvandring som pågår är att likna vid en kolonisation där Sveriges rättmätiga invånare blir bestulet på sitt land. Syftet med repatriering är att ge landet tillbaka till de etniska svenskarna.
3. Kraftigt öka de svenska födelsetalen inom medelklassen för att höja befolkningens kvalitet och säkra en god framtid för kommande generationer svenskar.
4. Stoppa storstädernas tillväxt och återflytta uppemot en miljon människor till småstäder och landsbygden. Det ska ske parallellt med ett utträde ur EU och ett återskapande av småindustrier, småföretag, hantverk, jordbruk, djurhållning och mycket annat som kan få landbygden att leva igen.
5. Ett nationellt ombyggnadsprojekt som går ut på att riva alla byggnader från miljonprogrammets tid och återskapa de miljöer som fanns där innan. Satsningar på fler människovänliga villa- och småhusområden med fler näraliggande grönområden där det också finns plats för jordbruk och mindre industrier.
6. Samtliga moskéer och synagogor bör rivas och ge plats för parker eller annat som kommer svenska folket tillgodo. Både moskéer och synagogor fungerar som samlingsplatser för människor vars idéer strider mot svenska intressen.

Det enda parti som är i närheten av en sådan politik är Svenskarnas Parti och att stödja dem är en förutsättning för att kunna rädda Sverige.

Läs även dessa intressanta texter:
http://janmilld.wordpress.com/2013/05/12/sagopartiet-trolleristerna/
https://www.realisten.se/2013/05/12/vi-har-de-svar-som-kravs-for-en-battre-varld/

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: