Ytterligare en anledning att totalbojkotta Svenska Dagbladet.

Den ultraliberala Tove Lifvendahl som nu arbetar på den ultraliberala tankesmedjan Fores blir ny politisk redaktör på Svenska Dagbladet. Den som ännu inte har bojkottat tidningen bör kanske inse att det är dags nu. 

Foto_Tove_Lifvendahl

Lifvendahl adopterades från Sydkorea och växte upp i Arbrå i Hälsingland. År 1987 gick hon med i Moderata Ungdomsförbundet och år 2000 blev hon förbundsordförande. Redan tidigt började hon arbeta för en mer liberal invandringspolitik och det har sedan dess varit hennes viktigaste politiska uppgift. Hon har varit kommunikationschef på Svenskt Näringsliv (som arbetar för gloablisering och ökad invandring).

Att hon blir politisk redaktör på den globalistiska tidningen Svenska Dagbladet passar henne perfekt. Där kan hon fortsätta att propagera för ”öppenhet”, mer invandring och ökad globalisering. SvD (liksom Aftonbladet) ägs av mediekoncernen Schibsted som i sin tur ägs av banker på Wall Street.

Fria Tider skriver idag:

Tove Lifvendahl blev under sin tid i MUF känd för flera uppmärksammade utspel, bland annat sin kritik av Moderaternas flyktingpolitik där hon själv förespråkade en betydligt mer liberal politik än moderpartiet.

I april 2001 sände Lifvendahl ett ilsket uttalande till den dåvarande partiledaren Bo Lundgren, KU-ordföranden Per Unckel och Gustaf von Essen, som då främst var ansvarig för partiets flyktingpolitik. I uttalandet krävde hon att Moderaterna skulle stoppa utvisningen av ett stort antal kosovoalbaner och lägga om sin flyktingpolitik helt.

Bo Lundgren och Per Unckel ändrade inte Moderaternas flyktingpolitik enligt MUF:s krav. Istället blev det den nye moderatledaren Fredrik Reinfeldt som i egenskap av statsminister utsatte Sverige för den högsta invandringen i landets historia åren efter sitt tillträde 2006. Genom generösa bidragsreformer och särskilda förmåner för invandrare lyckades Reinfeldt locka främst somalier, araber och afrikaner att bosätta sig permanent i Sverige.

Här en är video från Fores där Tove Lifvendahl nu arbetar. Medverkar gör förutom Lifvedahl även Olle Wästberg som en av den politiker som mest frenetisk och under längst tid, minst 30 år, arbetat för att Sverige ska öppna sina gränser för massinvandring. Han har stor skuld i hur det ser ut i Sverige idag.

Annonser

Taggat:, ,

One thought on “Ytterligare en anledning att totalbojkotta Svenska Dagbladet.

  1. svensson maj 9, 2013 kl. 07:39 Reply

    Härmed en saga på temat:

    ”Det var en gång en liten, liten Lifvendahl. Som blev chef för en liten, liten ledarredaktion. Och denna redaktion hörde till en liten, liten tidning, som satt i ett litet, litet hörn i ett hus i Stockholms Klarakvarter.

    Tidningen hette Svenska Dagbladet. En gång var det en stolt, traditionsrik tidning som värnade Sverige, tro och tradition. Men vid denna tid, när Lifvendahl blivit chef, stod den bara för kulturmarxism. Hur kunde detta ske? Säg det den som vet.

    Lifvendahl blev i alla fall politisk redaktör på SvD. Och så gick det ett tag, och så minskade tidningen mer och mer, och fler och fler fick gå, och till slut var det inget kvar. Men Lifvendahl, och de få anställda som var kvar, de brydde sig inte ty de fick feta avgångsvederlag. Och snipp-snapp-snut, så var sagan slut.”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: