Den andra vågen – en viktig film av Folke Rydén.

Mänskligheten är på väg åt fel håll. Globalisering, överbefolkning i stora delar av världen, gifter som sprider sig i naturen och i våra vattendrag, luften som knappt går att andas utan att man blir sjuk i exempelvis Kina.

Den andra vågen är en film av Folke Rydén som inte bara är sevärd, den borde vara en varningssignal till oss om att vi riskerar att föda nya generationer av människor som bär på så många gifter i sina kroppar att kanske inte kan leva värdiga liv. De som växer upp idag kommer att bli sjukare än sina föräldrar och deras barnbarn kommer att bli ännu sjukare.

Politikerna är tysta. I sina program har de vackra fraser om att minska miljöförstöringen, men det är bara falsk varudeklaration. Deras politik skadar naturen och människan. Nu måsta vi höja våra röster mot förgiftningen av vår värld. Se filmen och sprid den till sina vänner och andra. Alla behöver se den.

Under 1970-talet var kampen mot miljöförstöring både viktig och omfattande. Sedan hände något. Politikerna satsade på gloablisering och kommersialisering. Överbefolkningen och förgiftningen av naturen tystades ned. I stället accepterade alla partier, även så kallade Miljöpartier, urbanisering, storskalig industrialisering som förgiftar världen och ökad invandring som förvärrar alla miljöproblem (och dessutom orsakar en rad andra problem). Man tror att det är dårar som styr världen – och kanske är det så.

Annonser

Taggat:, , , ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: