Kampen om vilken politik UKIP ska bedriva har börjat

Det EU-kritiska United Kingdom Independent Party under ledning av den verbale Nigel Farage gick starkt framåt i lokalvalen i Storbritannien.

UKIP fick i genomsnitt 25 procent av rösterna och det var den största framgången för ett fjärde parti sedan andra världskriget. UKIP är på väg att förändra det politiska landskapet ordentligt. Skulle de vinna ännu större framgångar i EU-valet 2014 så kan det gå riktigt bra i parlamentsvalet 2015.

ukip
Partiet har profilerat sig på kritik mot EU och invandringen och framgångarna är till stor del en följd av partiledarens kaxiga framtoning i debatter i EU-parlamentet och på hemmaplan. Folk gillar tuffa och orädda partiledare. Det brittiska valsystemet med majoritetsval gör det svårt för mindre partier att få framgångar och det är därför som nationalistpartier inte har lyckats trots att deras politik har haft stort stöd. Dessutom har brittiska medier samma kontroll över opinionsbildningen som svenska medier har. Folkets ilska över massinvandringen och EU-politiken är så stor att den inte längre går att stoppa. Att just UKIP lyckades kanalisera väljarnas missnöje har flera orsaker. Media har precis som i Sverige försökt styra bort väljarna från nationalistiska partier och lockat dem till mera uddlösa invandringskritiska partier. Men UKIP:s främsta tillgång är Nigel Farage som är enormt populär över partigränserna.

Farage sade efter valframgången: ”Storbritannien är i en enda röra och vi behöver radikala reformer. Det finns nu en fast majoritet som vill att vi ska få vårt land tillbaka.” En besviken David Cameron sade att han skulle kämpa för att få tillbaka de förlorade rösterna. Media kommer säkert att göra vad de kan för att hjälpa honom.

Bakom kulisserna finns det också lobbygrupper som på olika sätt försöker att påverka UKIP att bedriva en viss politik för att gynna politiska, kulturella eller etniska särintressen. Partiet har antagit en hård profil mot etnonationalister och den som har varit medlem i British National Party får inte bli medlem i UKIP. Nyligen uteslöts av kvinna, Anna-Marie Crampton, för att hon sagt att andra världskriget startades av sionistiska judar som ett led i en större plan att skapa en egen judisk stat. Sådana åsikter är inte tillåtna vare sig de skulle kunna underbyggas med fakta eller inte.

Det judiska inflytandet i eller över UKIP är inte obefintligt. Inom UKIP finns en grupp som kallar sig UKIP Friends of Palestine. Det är en grupp medlemmar som vill använda UKIP för att lobba för palestinska intressen. Välorganiserade judiska lobbygruper har också en fot inne i UKIP. En sådan är UKIP Friends of Israel. De har lyckats etablera en israelvänlig politik som innebär att UKIP ska visa stöd och sympati för Israel som judisk stat. När israelvännerna i UKIP fick höra talas om att det fanns palestinavänner och att de hade åsikter om politiken i Mellanöstern så blev de rasande. Den pro-israeliska lobbygruppen menade att ”huvuden måste rulla i UKIP” för att få bort människor som förordar en palestinsk stat och attityder som är kritiska till den israeliska politiken.

Det ser ungefär likadant ut i hela västvärlden. Många stora partier har interna lobbygrupper som ägnar kraft åt att försvara ”den judiska staten och det judiska folket”. Att partier ens tillåter lobbyverksamhet av det är slaget är märkligt. Ingen av dessa lobbygrupper har något intresse av att försvara de europeiska folkens identitet, kultur eller etnicitet. Att partier, som exempelvis Republikanerna i USA, har en stark judisk lobbygrupp som arbetar för att driva partiet i en viss politisk riktning som innebär att de försvarar en viss stat och ett visst folk, men ingen annan stat och inget annat folk är helt absurt.

European Jewish Congress vill förbjuda alla partier och grupper som slåss för sin europeiska identitet eller etnicitet. Deras senaste utspel är förutom att rikta kritik mot Palestinavänner i UKIP att förorda ett förbud mot partiet Gyllene Gryning i Grekland. Samtidigt som många politiska partier delvis har kapats av judiska lobbygrupper som kräver lojalitet till det judiska folket så ägnar sig inte ett enda av dessa kapade partier åt att försvara det egna folkets identitet eller etnicitet.

De judiska lobbygrupperna har ganska bra kontroll och inflytande över UKIP och drar sig inte för att agera om det är något som inte passar dem. Skulle däremot UKIP tillämpa ungefär samma principer som de judiska lobbygrupperna gör, alltså förklara att Storbritannien tillhör de brittiska folken, ättlingar till kelter, nordbor och andra västeuropeiska folk så skulle de judiska lobbygrupperna gråta blod. Att verka för nationell identitet får man inte göra som vit europé, det får man bara göra om man är jude.

UKIP Friends of Israel har en sida på Facebook där de berättar att gruppen blev en auktoriserad del av UKIP 2005 för att ge stöd åt Israel och den politik som UKIP bedriver. Deras vision är:

– To ensure that UKIP has a fully informed, comprehensive foreign policy.
– To foster links between UKIP and the Jewish State by organising delegations to Israel.
– To provide UKIP’s elected representatives with information relevant to Britain and Israel’s mutual security concerns.
– To ensure that Israel gets a fair hearing in all forums in which UKIP is represented.
– To fight against taxpayer-funded EU interventionism in the Middle East.

De israeliska lobbygrupperna i europeiska politiska partier arbetar för det judiska folket och Israel i första, andra och tredje hand. De har inget intresse av att arbeta för de europeiska folkens väl och ve.

Hyckleriet blir väldigt tydligt när man granskar hur de judiska lobbygrupperna arbetar. Vad som däremot måste förtydligas är att alla judar inte ingår i sådan lobbyverksamhet och det är inte alla judar som bryr sig om vad den judiska lobbyn gör eller säger. Att judiska lobbygrupper har lyckats få så många partier i vita länder att arbeta för judiska intressen, samtidigt som samma partier ofta arbetar för mångkultur eller motarbetar det egna folkets identitet är ganska sensationellt. De viktigaste faktorerna för judisk lobbyframgång är deras etnocentricitet, deras relativa sammanhållning och deras satsning på akademiska utbildningar som ger dem en plattform i samhället där de kan marknadsföra sin agenda. Det finns ingen anledning att kritisera judiska lobbyister för att de lyckats väl med sitt opinionsarbete, däremot finns det anledning att kritisera människor som inte ens begriper att det finns judiska lobbygrupper som arbetar för att stärka judisk identitet. Den som legitimerar judisk identitet samtidigt som han eller hon överger sin egen är en hycklare. Det är okey att judar slåss för sin identitet och det är okey att sympatisera med tanken på att det judiska folket ska ha ett eget hemland. Men det är också okey att tycka att vi svenskar eller andra folk ska ha egna hemländer.

De judiska lobbygrupperna är för många ett okänt fenomen eftersom massmedia inte berättar om dem. Många tidningar undviker medvetet att berätta om deras existens eftersom de inte sällan har samma lojaliteter. Vanliga människors främsta informationskällor är TV och dagspress och där får de ingenting veta.

Framgången för UKIP i valet är ändå ett steg i rätt riktning och när vi kan frigöra oss från gammelmedia och främmande särintressen så kommer folk att vakna i ännu högre grad. De europeiska folken är på väg att ta tillbaka sina nationer.

Hela familjen Farage arbetar för UKIP.

Annonser

Taggat:, ,

2 thoughts on “Kampen om vilken politik UKIP ska bedriva har börjat

 1. Lennart Andersson maj 5, 2013 kl. 03:22 Reply

  Utmärkt inlägg av dig.

  Judiska lobbyn har ett mycket stort inflytande i Västvärlden, välutbildade, välfinansierade, välorganiserade och dominerande massmedia plattform. Judarna har alltid varit en liten minoritet i ett stort hav av kristna i Europa, de har blivit fördrivna ett 100-tal gånger, inte utan anledning, de senaste 2000 åren, senast i Tyskland 1933-1945. Vita etniska européer är deras ärkefiende som de försöker skydda sig mot på olika sätt, ex marxism, sionism och kulturmarxism.

  De har infiltrerat de flesta politiska partier i Västvärlden för att driva politiken till sin fördel. Det är främst judiska lobbygrupper som arbetat för liberala invandringslagar och särlagstiftning för minoriteter som är grunden för mångkultur och massinvandring. Syftet är att underminera och försvaga det homogena vita och kristna europeiska samhället med massinvandring så att européerna inte skall kunna resa sig upp mot judarna igen.

  Göran Rosenberg säger själv att judar farit illa i etniskt och religiöst homogena samhällen och blomstrat i mångkulturella samhällen. Det här förklarar varför politiker och journalister är helt överens om mångkultur och massinvandring annars blir politikerna kölhalade i media och journalisterna får sparken, trots att massinvandrings politiken inte har stöd av befolkningen. Det är Simon Vises Protokoll in action (spelar ingen roll om det dokumentet är sant eller falskt, det är vad som sker). Som sagt, vi är deras ärkefiender och vi måste försvara oss mot deras fientliga aktiviteter. Tyvärr har de störst inflytande i USA, Västerlandets ledande nation och därmed stor makt över Europa. Nästa pogrom tror jag kommer i USA. Kristna (troende och icke troende) kan inte leva under judisk makt, fråga ryssarna.

  Vill du veta vem som styr över dig? Fråga dig själv vem du inte får kritisera. Voltaire

 2. Lasse Wilhelmson maj 7, 2013 kl. 13:05 Reply

  Intressant och väl genomarbetad artikel, tillika kommentar. Jag har dock några synpunkter:

  Judarna hade redan fått ett ”land” av Stalin, innan de stal palestiniernas.

  http://www.birobidjan.co.uk/

  Palestina är inte en stat, det är ett geografiskt område som är ockuperat av judar från andra länder, främst i Väst. Alla som anser sig vara ett folk bör inte få det eftersom det skulle bli en gemensam agenda med dem som nu genom krig och massinvandring försöker upplösa alla nationalstater – utom den judiska – genom att bland annat skapa konflikter mellan olika religiösa och etniska grupper. Kanske någon form av autonomi i en bättre av alla nuvarande världar:)

  Den judiska makten består inte bara av lobbygrupper och försök att ta ledningen i alla organisationer som riskerar att hota den judiska gruppens intressen. Den består främst av ägande av produktionsmedlen för ideologi (media/Hollywood mm) och ekonomi (central banking mm).

  Det man kan undra är om UKIP är som SD, men vassare. Vill vi bli befriade av Trojanska hästar?

  Den som ser får leva …

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: