Expo, SD och gammelmedia samarbetar

Sedan Patrik Ehn och Daniel Rondslätt uteslöts och sedan Jimmie Åkessons nolltolerans började praktiseras på allvar har SD stannat av i opinionsundersökningarna. I nästan alla opinionsundersökningar har partiet backat när de i själva verket borde ha närmat sig 25 procent. Sverige är ett av de länder som har drabbats hårdast av mångkulturen men likväl är SD ett av de minsta invandringskrititiska partierna i Europa. Radikala partier som Jobbik i Ungern är Gyllene Gryning i Grekland är betydligt större än SD. Jobbik fick 21 procent och Gyllene Gryning fick 15 procent i den senaste opinionsmätningen. Det betyder att något är fel i SD.

Felet med SD är att de aldrig förklarar vilka problem Sverige har, vad dessa problem kommer att leda till och hur man ska lösa dessa problem. SD smyger som tysta möss och gör allt för att undvika konfrontation med Expo och gammelmedia. I själva verket har de ett intimt samarbete som SD inte kan vill eller vågar bryta.

Journalisterna och Expo har tryckt på för att driva in SD i en återvändsgränd där de tar avstånd från allt som de borde stå upp för. Expo har nära kontakter med partiledningen som alltid står till Expos förfogande och låter sig intervjuas när som helst. Björn Söder, Linus Bylund och flera andra i partitoppen kommunicerar hellre med Expo än med alternativa medier. Det finns en uttalad policy inom SD där man rekommenderar förtroendevalda att inte länka till de alternativa medier som vill avbryta mångkulturen utan hellre länka till de etablerade medier som vill öka massinvandringen.

Gammelmedia har SD i sitt grepp och SD vågar inte längre göra något som kan väcka kritik. Det är delvis därför som SD under Jimmie Åkesson och Björn Söders ledning har blivit mer och mer politiskt korrekta istället för att stå självständiga och inte bry sig om media. För Expo och gammelmedia är det viktigt att försöka kontrollera opinionsbildningen så att SD fortsätter sin vandring mot liberalism. SD skulle kunna ha en stor potential om de hade skött korten rätt, men SD har valt att kliva bort från en politik som syftar till att rädda Sverige och svenskarna från en hotande demografisk katastrof. SD har valt att införa idén om ”öppen svenskhet” och försvarar nu ett mångetniskt Sverige istället för det traditionellt etniskt homogena Sverige som alltid varit landets styrka.

Expo och gammelmedia vet att SD nu är inne på samma pk-spår som de övriga partierna i riksdagen och gör vad de kan för att fortsätta att leda in SD på den linjen. När Patrik Ehn m.fl. uteslöts så väckte det stark kritik mot SD och avsky mot både Jimmie Åkesson och Björn Söder som var huvudansvariga för uteslutningarna. På olika bloggar spekulerades det i att SD skulle riskera att gå tillbaka i opinionen en tid efteråt och det var precis vad som hände. SD backade eller stod stilla. När Björn Söder fick frågor i media om orsaken till att SD backande så påstod han att ”vi ser ju att vi har inte haft samma fokus på Sverigedemokraterna den senaste månaden utan andra partier har stått i centrum och det gör ju också att det blir naturligt med en viss tillbakagång”. Ingenstans framgick det att tillbakagången har med ett stort missnöje med partiledningen att göra. Björn Söder låtsades som ingenting och gammelmedia ställde inga kritiska frågor, inte heller klarade de av att göra några analyser. Det värsta som skulle kunna hände vore ju om ännu ett ”rasistiskt” parti skulle börja växa i styrka. Ur gammelmedias perspektiv vore det också skrämmande om det vore ett parti som fullkomligt struntade i alla larviga anklagelser om ”rasism” och istället helt fokuserade på att både stoppa invandringen och skapa ett verkningsfullt repatrieringsprogram för att rädda Sverige. Ett nytt parti som består av orädda människor som inte bryr sig om att vara politiskt korrekta och som vågar be både Expo och gammelmedia att fara åt h-e vore det värsta som skulle kunna hända. Så gammelmedia vill inte knysta om att Svenskarnas Parti har fått ta emot avhoppare från SD och att partiet på grund av SD:s liberalisering har fått en skjuts framåt.

Gammelmedia har nu tvingats hålla SD om ryggen och undvika att publicera sanningar om den starka kritiken mot Jimmie Åkesson, mot liberaliseringar och mot nolltoleransen. Gammelmedia är nämligen hoppfulla om att SD snart är en del av samma politiska anda som redan omfattar de övriga sju riksdagspartierna.

Vi andra vet att SD redan är där och det är därför som många av oss helt har slutat att stödja SD. Partiet är nämligen helt impotent efter att ha ändrat sin politik så mycket. Det finns inte ett spår av möjlighet för SD att kunna rädda Sverige. Det finns inte ens en vilja att göra det. I partiets vårbudget 2013 framgår det klart och tydligt att SD vill ha samma politik som globalisterna. De vill ha arbetskraftsinvandring, de vill ha asyl- och anhöriginvandring och de vill ha gästarbetare från tredje världen etc.

Sverigedemokraterna är ett svenskfientligt parti. De försvarar inte längre de etniska svenskarna utan vill utesluta alla som försvarar de etniska svenskarna. För många har det kommit som en chock att SD har havererat och vilsenheten är därför ganska utbredd. Vi vill gärna hjälpa alla vilsna Sverigevänner att hitta tillbaka till sina svenska rötter igen. Av den orsaken uppmanar vi alla att söka sig till Svenskarnas Parti oavsett om partiet har en del fel och brister. Partiet är ungt och bristerna kan de rätta till. SD:s brister är mycket större och vad värre är, de har ökat.

Så vad väntar ni på. Ni har äkta Sverigevänner som kommer att ta emot er med öppna armar och ni kommer aldrig behöva vara rädda för att läsa fel bok, lyssna på fel musik eller länka till fel hemsida. I Svenskarnas Parti finns det yttrandefrihet vilket det inte finns i SD.

svenskarnas-parti-svp3

Annonser

Taggat:,

2 thoughts on “Expo, SD och gammelmedia samarbetar

  1. […] Expo, SD och gammelmedia samarbetar (3 maj 2013) […]

  2. PK-frossa | Jan Millds blogg maj 3, 2013 kl. 15:13 Reply

    […] Alltihop i nära kontakt med Expo. Ur bloggen ”Bojkotta Aftonbladet”: […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: