Sverigedemokraternas vårbudget och landsbygdssatsning är en bluff

Sverigedemokraterna presenterade nyligen sin vårbudget för 2013. Där säger partiet att de lanserar en ”gedigen satsning på den svenska landsbygden där 1,4 miljoner svenskar bor och verkar”. Partiet säger sig vilja ”skapa förutsättningar för näringar som drar nytta av de fördelar som landsbygden erbjuder inom exempelvis skog, jordbruk, vattenbruk, besöksnäring, gruvor och mineraler samt natur- och kulturmiljöer.”

I texten skriver SD att de ”presenterar kraftfulla satsningar för att landsbygden ska kunna leva, växa och frodas. Tillsammans skapar vi förutsättningar för 25 000 nya jobb på landsbygden.”

sverigedemokraterna-sd

Det är väl ungefär så många som flyttar från småorter till centralorter eller större städer varje år. Om SD skulle lyckas genomföra en sådan politik om ett år så har redan 25 000 människor hunnit lämna landsbygden. Varför SD talar om en ”större landsbygdssatsning” när de endast erbjuder 25 000 nya jobb är en gåta. En landsbygdssatsning handlar om att hejda Stockholms och andra storstäders ohämmade tillväxt och satsa stort på en återbefolkning av landsbygden. Det handlar om att få hundratusentals människor att kunna flytta tillbaka till mindre orter och kunna ge dem jobb där. Ett utträde ur EU och ett stopp för frihandel samt en satsning på att återflytta utlokaliserade företag till Sverige och till landsbygden är ett måste liksom att göra det möjligt att nysatsa på fler lantbruk, mindre industrier och andra småföretag. Vi skulle kunna återskapa hela näringsgrenar som nästan upphört efter att globalisternas frihandelspolitik har fått genomslag. Den satsning som SD säger sig vilja göra på landsbygden är så ynklig att man kan kalla den för en bluff. Men ingen kommer att syna den bluffen för de flesta orkar inte ens läsa vad SD skriver i sin vårbudget och även om de orkar det så är förmågan att ifrågasätta den inte så stor.

Även den invandringspolitiska delen är oroväckande. I stället för att ställa krav på att stoppa invandringen så presenterar SD förslag på att ”främja invandrares anpassning till och delaktighet i det svenska samhället”. SD accepterar alltså den stora invandring som har pågått och har för avsikt att hjälpa sjuklövern att främja invandrarnas anpassning till Sverige istället för att hjälpa dem tillbaka till sina hemländer. I Sverigedemokraternas vårbudget läser man att ”utgångspunkten i utformandet av invandringspolitiken är att den skall vara gynnsam för Sverige. Vår ambition är att återgå till en behovsprövad arbetskraftsinvandring samt en väl reglerad asyl och anhöriginvandring. Givetvis ska gällande avtal och konventioner hedras och asylinstitut respekteras.”

SD säger alltså att de vill ha en arbetskraftsinvandring trots att en sådan inte behövs och de vill fortsätta med asyl- och anhöriginvandring trots att den borde stoppas helt. För att förtydliga sig säger SD i budgeten att ”Sverigedemokraterna har alltid varit öppna för arbetskraftsinvandring”. Nu vill SD ”modernisera” arbetskraftsinvandringen genom att införa ett gästarbetarsystem – ett ”blåkortsystem” – som påminner om de system som globalisterna i EU och Cecilia Malmström ville införa för att få fler nordafrikaner att komma till Europa. Även SD är nu helt öppna med att folk från tredje världen ska kunna komma hit och arbeta ”temporärt”. Ett liknande system infördes i Tyskland på 1970-talet när tiotusentals turkar fick gästarbeta, men bara en liten andel åkte hem igen. I dag bor 3 miljoner turkar i Tyskland. SD:s förslag är skrämmande likt det som EU:s värsta globalister vill införa, det är visserligen aningen mer restriktivt, men likheterna är ändå slående.

Sverigedemokraterna är också positiva till att de stora multinationella företagen opererar i Sverige. Partiet säger att de vill ha kvar de större företagen i landet och att de ska bli fler och växa ännu mer. Det kloka hade varit att satsa på att skapa många små företag istället för få stora. Det är lätt att få känslan av att SD på något sätt går globalisternas ärenden istället för folkets. Det är många små företag som ska vara en nations ryggrad istället för några få stora monopolföretag som äter upp delar av marknaden och opererar internationellt.

Sverigedemokraternas vårbudget bevisar att SD fortsätter sin vandring bort från allt vad nationalism innebär och att de nu knappt går att skilja från Kristdemokraterna eller Folkpartiet. Att partiet är en del av åttaklövern råder det inga som helst tvivel om. Bara naiva människor eller människor som inte tar del av hur snabbt SD liberaliserats inbillar sig att SD har några lösningar på våra demografiska eller invandringspolitiska – eller andra – problem. SD har inga lösningar på någonting vilket vårbudgeten bevisar.

Läs mer:

https://sverigedemokraterna.se/files/2013/04/VAP_2013.pdf

http://avpixlat.info/2013/04/29/en-box-full-av-tankar-och-landsbygd/

Taggat:,

En tanke på “Sverigedemokraternas vårbudget och landsbygdssatsning är en bluff

  1. […] Sverigedemokraternas vårbudget och landsbygdssatsning är en bluff (2 maj 2013) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: