Sverigedemokrat tänkte självständigt – tvingades lämna partiet

STORM I ETT VATTENGLAS. Expo bedriver systematisk underrättelseverksamhet på Facebook. Blir du som invandringskritiker vän med en okänd person där så är sannolikheten att han eller hon är från Expo mycket stor. Troligen är det på sådana vägar som Sverigedemokraten Alexander Kieding kunnat kopplas ihop med kritiska åsikter om Israel. Och i SD är det förbjudet att vara kritisk till Israel.

Den Expo-lojala svenskfientliga sajten ”interasistmen” säger att de ”under en lägre tid har haft ögonen på” Kieding för att han har haft egna åsikter om lite av varje, bl.a. om Israel. Nu är det ju inte märkvärdigare att ha kritiska åsikter om Israel eller någon annan stat, men som Sverigedemokrat får man knappt ha egna åsikter om någonting. I SD är det tabu att tänka själv. Att döma av uppgifter på Expo så har Kieding tänkt själv.

Expo hävdar att Kieding har skrivit kritiskt om Israel på en anonym blogg och att Kieding har åsikter om hur många judar som egentligen dog under andra världskriget. Expo citerar en mening från den anonyma bloggen:

”Hur man definierar en ‘förintelse’ kan diskuteras men refrängen sex miljoner judar handlar, ursäkta oss men vi kan också räkna, mest om att legitimera en etnocentrisk statsbildning bestående av sex miljoner judar.”

Enligt Expo vill Kieding varken bekräfta eller dementera om han skrivit inlägget men han säger till Expo att han ifrågasätter uppgifterna om antalet döda under ”förintelsen”. Kieding säger till Expo:

”Det är fullt möjligt att Israel trissat upp siffrorna. Det är också fullt begripligt och därför inte något jag skulle kunna utesluta. Det är så det brukar gå till när folk vill saker. Då tenderar de att tänja och bortse från vissa aspekter.”

Expo påstår att på den anonyma bloggen ”drivs tesen att Israel skapats genom lögner om Förintelsen”. Expos artikel om Kieding har rubriken ”SD-politiker ifrågasätter Förintelsen” som om det vore brottsligt att ha åsikter om antalet döda under andra världskriget. Man får nog ha åsikter om antalet döda, men man få inte ifrågasätta antalet döda judar. Siffran 6 miljoner får inte ifrågasättas. Den som kommer fram till en lägre siffra ”ifrågasätter Förintelsen”.

Som bekant för de flesta får man inom Sverigedemokraterna inte ha åsikter om hur många judar som dog under andra världskriget, om man kommer fram till att det var betydligt färre än sex miljoner, och man får inom SD inte heller ha kritiska åsikter om den israeliska inrikes- eller utrikespolitiken.

I stället för att på normalt sätt kunna diskutera historiska händelser av alla de slag så är det inom SD förbjudet att framföra åsikter som Kieding i all sin enkelhet har gjort.

Det tog bara några timmar innan Kieding tvingades lämna partiet. Han insåg nog att han skulle bli föremål för ett uteslutningsärende och valde att avgå självmant. Alexander Kieding är ersättare för Sverigedemokraterna i Järna kommundelsnämnd och lämnade alla sina uppdrag omedelbart. Det är synd. Det hade varit bättre att sitta kvar och se hur lång tid det skulle ta innan ett uteslutningsärende väcktes.

Den nolltolerans som Jimmie Åkesson har infört i partiet tillåter inte att man är kritisk till israelisk politik och man får inte heller ha åsikter om antalet döda judar under andra världskriget. När Kieding hade meddelat sitt utträde ur partiet skrev Expo en uppföljningsartikel med rubriken ”Antisemitisk SD-politiker avgår”. Svårare än så är det inte att bli både antisemit och förintelseförnekare.

Det hela är en bisarr historia. De svenskfientliga krafterna i samhället har ”bevakat” Kieding under en längre tid och samlat ”bevis” för att han uttryckt sig kritiskt om Israel. Kieding har också haft åsikter om antalet döda judar under andra världskriget. När ”bevisen” mot Kieding var tilltäckligt starka gick man till attack och kallade honom både förintelseförenekare och antisemit. Kieding borde ha stannat kvar i SD och inväntat hur Medlemsutskottet skulle handlägga ärendet. För att ha uttryckt ”ideologiskt avvikande åsikter” skulle han helt säkert ha uteslutits. Om SD hade varit ett normalt invandringskritiskt parti så hade de stått upp för Kieding och försvarat honom mot de svenskfientliga krafterna i Expo. Men SD är nästan lika svenskfientliga som Expo.

poohl-akesson

Åkesson och Poohl samarbetar mot ”ideologiska avvikare”.

Läs mer:
Samlingstråd om Sverigedemokraterna efter uteslutningen av Patrik Ehn.

 

Annonser

Taggat:, , ,

4 thoughts on “Sverigedemokrat tänkte självständigt – tvingades lämna partiet

  1. […] Sverigedemokrat tänkte självständigt – tvingades lämna partiet (3 april 2013) […]

  2. no way april 3, 2013 kl. 10:42 Reply

    Det finns inte så många kvar snart!

  3. Martin april 4, 2013 kl. 04:46 Reply

    Expo tycks vilja bevara fabeln om förintelsen till vilket pris som helst. Kan det vara så att Expo får betalt för att bevaka alla potentiella informationsläckor som kan komma sanningen allt för nära?

  4. Lennart Andersson april 20, 2013 kl. 05:54 Reply

    Att ha en annan uppfattning om ”förintelsen” är enligt lag förbjudet i 14 länder, en olaglig lag som strider mot de mänskliga fri och rättigheterna. Om den officiella versionen är sann så finns det ju ingen anledning att skydda sanningen med en olaglig lag, bara om det är en lögn finns det behovet. Sanningen om ”förintelsen” verkar vara det som judiska organisationer är mest rädda skall komma fram till allmänhetens kännedom, de jagar och trakasserar ”förintelse” forskare och fått flera i fängelse. Därför ständig propaganda i tidningar, TV, film och mängder av Holocaust muséer. Enligt Röda Korsets rapport 1984 dog 282.077 människor i Tyska läger av ALLA orsaker. Gaskammarexperten Fred Leuchter (googla) konstaterade att de påstådda gaskammarna inte var funktionsdugliga och aldrig hade använts. Hur förklara bort detta fysiska bevis?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: