Vilken invandring bör Sverige ha?

Det är en viktig fråga att resonera kring och få svar på. Alla åtta riksdagspartier vill ha invandring i varierande grad och inget av partierna tar hänsyn till etnicitet i invandringspolitiska frågor. Alla utom Sverigedemokraterna vill ha en nästan helt fri invandring. Jimmie Åkesson har flera gånger sagt att han anser att Sverige ”bör ha en invandring på mer normal europeisk nivå”.

jimmie-akesson.chatt
Åkesson svarade på frågor i SvD.

Det är en mycket konstig formulering som kan betyda nästan vad som helst. Den invandring som förekommer i de flesta europeiska länder är alldeles för hög. Den har varit för hög i minst 40 i år i länder som Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Belgien, Holland, Danmark och en rad andra länder. De flesta länder har invandringkritiska partier som försöker vinna inflytande för att få bukt med den stora invandringen. Menar Jimmie Åkesson att vi bör ha en invandring som påminner om den som de nämnda europeiska länderna har?

Eftersom Åkesson har uttalat liknande tankar flera gånger så måste han se några av de länderna som föredömliga på det invandringspolitiska området. I själva verket finns det inget europeiskt land som har en föredömlig invandringspolitik. För att hitta en föredömlig invandringspolitik måste man gå minst 30 år bakåt i tiden, kanske 40 – 50 år. Vi i de nordiska länderna hade en hyfsat klok invandringspolitik fram till ca 1965 och vi bör eftersträva att hitta tillbaka till den modellen. Det är en lång väg tillbaka dit. Under 30-40 år har vi importerat nästan två miljoner invandrare varav uppskattningsvis ca 1,5 miljoner har rötter i andra delar av världen än i nordvästra Europa. I Sverige bor det också 600 000 muslimer och i stort sett samtliga har sina rötter i Mellanöstern, Afrika eller på balkan.

Sverige är på väg att begå demografiskt självmord. Vi har en extremt låg nativitet, vi har en sjuk familjepolitik, vi har ett högt antal aborter varje år, vi har en massinvandring där 100 000 människor kommer hit varje år. Ändå vill Sverigedemokraterna ha en fortsatt invandring, visserligen mindre än den vi har idag, men likväl en fortsatt invandring. SD kan också tänka sig en arbetskraftsinvandring och vill att Sverige ska fortsätta att ta emot flyktingar från – dock under FN:s försorg.

Sverigedemokraterna vill att samtliga invandrare som kommit till Sverige ska få stanna här i evig tid. Invandrare av främmande etnicitet och muslimer som ofta har stora familjer ska få fortsätta försöka sig och därmed förstärka den redan stora demografiska obalansen. Sverigedemokraterna har ingen politik för att öka den svenska nativiteten och de har ingen politik för att rädda Sverige. De har endast en politik för att ”minska invandringen” vilket inte löser Sveriges allvarliga demografiska problem.

Sverigedemokraterna har inte heller för avsikt att lösa några demografiska problem. Så vad ska vi ha SD till egentligen? Svaret är att SD inte fyller någon annan funktion än att locka in oss i en fälla. Efter uteslutningarna av Patrik Ehn och Daniel Rondslätt har partiet visat sitt sanna ansikte. Inte nog med att partiet inte vill lösa några demografiska problem, de vill inte ens ha medlemmar som har åsikter om att det är viktigt att lösa demografiska problem. Man måste älska ett mångetniskt samhälle för att få vara med i SD. Om man vill att Sverige återigen ska bli ett etniskt homogent land så blir man utesluten ur SD. Den som vill ha tillbaka sitt land slösar alltså bort sin tid om han eller hon är medlem i SD.

För att få tillbaka vårt Sverige måste vi våga tänka i nya banor och våga se verkligheten sådan den är. Vi måste sluta att kompromissa med de svenskfientliga krafterna och vi måste ställa krav på att ta tillbaka vårt land. Politikerna har utan att fråga folket importerat ett par miljoner människor. En majoritet av dem borde aldrig ha fått komma hit.

För att återställa ordningen i landet måste vi ha en repatrieringspolitik som hjälper minst en miljon människor att hitta tillbaka till sina ursprungsländer där de hör hemma. Vi behöver sätta upp nya bestämda regler som förbjuder invandring av människor som saknar etniskt släktskap med oss, detta oavsett om det gäller arbetskraftsinvandring eller ”kärleksinvandring” där förvirrade äldre män hämtar kvinnor från Asien eller där hjärntvättade kvinnor försöker ta med sig en etnisk främling från något turistparadis.

Vi behöver se över hela familjepolitiken för att få fler stabila familjer och få fler barn i dessa stabila familjer. Vi behöver också en ekonomisk politik som gör att kvinnor kan vara hemma med sina barn tills de börjar skolan, eller ännu längre.

Vi behöver en radikalt ny politik om Sverige ska överleva. Det finns ingen anledning att vara tysta om det eller låtsas som om vi kan rädda Sverige med ”minskad invandring”. Vi behöver lägga om kurs i flera viktiga frågor. Vi behöver också en ny landsbygdspolitik så att fler människor kan flytta till landsbygden och försörja sig där istället för att tvingas flytta till storstäderna som växer på bekostnad av mindre orter. Om våra förfäder kunde bo på landet utan moderna hjälpmedel så kan vi med viss politisk styrning återbefolka landsbygden och minska storstädernas tillväxt.

Läget är kritiskt för Sverige. Vi har västvärldens fattigaste medelklass, vi är utsatta för en massinvandring som är rena folkmordet på svenskarna, vi har totalitära medier som ljuger och bedrar folket, vi har ett sönderslaget normsystem, vi har familjer som förfaller och splittras, men vi har ingen samlad kraft som är kapabel att åstadkomma några förbättringar.

När Jimmie Åkesson säger att vi ”bör ha en invandring på mer normal europeisk nivå” så gör han Sverige en björntjänst. Det finns nog ingen som så många gånger har haft chansen att säga något vettigt, men han har aldrig tagit den chansen. Om Åkesson hade varit en nationalist istället för den liberal han är så hade han lyft fram det demografiska hotet mot svenskarna, kommit med förslag till åtgärder och deklarerat att Sverige är svenskarnas land. Han har inte gjort något av det och det diskvalificerar honom som representant för svenska folket. Han är bara ännu en riksdagspolitiker, inget annat.

Vi svenskar behöver en helt annan politik än den som SD förespråkar för att överleva som folk. Vi behöver tydlighet och kraft bakom orden. Var finns alternativen till SD? Vi behöver alternativ nu.

oppen-svenskhet

Sverigedemokraterna tar ingen hänsyn till etnicitet i invandringspolitiken.

Taggat:, , ,

2 tankar om “Vilken invandring bör Sverige ha?

  1. […] Vilken invandring bör Sverige ha? (2 april 2013) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: