Vi ska ta tillbaka vårt land – det gäller Sveriges liv eller död

– Familjerna har slagits sönder.

– 30 000 aborter om året.

– Massinvandringen slår nya rekord.

ta-tillbaka-sverige

Många av de samhällsproblem vi har fått på halsen idag kan spåras till samhällsdebatter på 1960-talet där ledande liberala eller vänsterorienterade debattörer dominerade hela samhällsklimatet. På den tiden hade vi bara några få medier och en eller två TV-kanaler som såg till att varje samhällsdebatt dominerades enbart av etablerade debattörer med kopplingar till socialdemokratin eller liberala medier. Det var tre stora samhällsförändringar som ägde rum under 1970-talet och de föregicks av intensiv lobbyverksamhet i medierna under en längre tid.

Kvinnorna skulle tvingas ut från hemmen och in i näringslivet. Hemmafruarna som tog hand om familjen och uppfostrade sina barn skulle inte få vara hemma längre, de tvingades ut i arbete. Därmed började en traditionell familjepolitik att slås sönder. År 1971 genomfördes den skattereform som gjorde tvåförsörjarfamiljen till norm istället för systemet med sambeskattning med dubbelt grundavdrag för gift man med hemmafru. Politikerna gjorde det omöjligt för en man att försörja sin familj och gjorde det omöjligt för en kvinna att kunna vara hemma med sina barn. Med mängder av propagandister för hemmafruarnas avskaffande genomfördes en politik som bidrog till att slå sönder familjen. Mellan slutet av 1960-talet och början av 1980-talet tvingades en halv miljon hemmafruar genom den nya politiken ut på arbetsmarknaden. Barnen tvingades in på daghem och förskolor och fick ofta längre arbetsdagar än sina föräldrar fast de bara var ett år gamla. Av ekonomiska skäl gick det inte längre att vara hemma med barnen. Omvandlingen genomfördes nästan kuppartat i stort sett utan protester och idag är Sverige ett av de länder med minst antal hemmafruar i förhållande till folkmängden. En liten protestgrupp som kallade sig ”Rädda familjen” hade bildats i början av 1970-talet, men den behandlades av media som en obskyr sekt och fick ytterst lite utrymme. Sverige var en demokratur redan vid den här tiden. Sedan dess har den familjefientliga politiken etablerat sig som normgivande i lagstiftningen och i samhällsdebatten.

Abortfrågan är en annan viktig fråga som egentligen aldrig varit föremål för några ingående analyser. Den är inte helt okomplicerad och borde diskuteras betydligt mer än vad som sker idag. Liberal abortlagstiftning har ofta införts som en följd av en mer liberal familjepolitik där upplösningen av äktenskap och stabila förhållanden ger mer omoral och lösa förbindelser. När vuxna människor inte tar ansvar för sina handlingar uppstår önskemål om friare aborter. Moralupplösningen och antalet aborter löper parallellt och ju fler aborterna är ju större är moralupplösningen i ett samhälle. Före 1938 var aborter förbjudna i Sverige. Undantag gjordes för allvarliga medicinska skäl. År 1938 infördes en ny abortlag som gjorde det möjligt för kvinnor att få abort av medicinska skäl eller av eugeniska skäl (om hon bar på en ärftlig sjukdom). Lagen medgav inte abort om kvinnan var ensamstående eller fattig. Både före och efter 1938 utfördes tusentals illegala aborter varje år och minst 50 kvinnor om året avled efter att ha genomfört – eller försökt genomföra – en illegal abort.

Den 1 januari 1975 infördes fri abort i Sverige vilket innebär att vem som helst kunde avbryta sin graviditet fram till vecka 18 under graviditeten. Från 1 januari 2008 behöver personen som söker abort inte ens ha någon anknytning till Sverige. Sedan 1975 har över 30 000 aborter genomförts varje år i Sverige vilket är över en miljon människoliv som gått till spillo – eller mördats om man så vill.

Vad som bör göras för att komma tillrätta med såväl det höga antalet aborter som med familjeupplösningen är att ge äktenskap och familjeliv högre status. Lösa förbindelser och graviditet utanför äktenskapet eller utanför ett fast förhållande bör motverkas. En återgång till äldre traditioner där man hindrar olämpliga personer, kriminella eller mentalt störda, från att få barn är ett måste. (Vi återkommer till ämnet mer detaljerat vid ett annat tillfälle.)

År 1975 togs ett beslut som också skulle få en avgörande betydelse för vår nations framtid. Det var då man fattade beslut om att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Beslutet togs över folkets huvuden, svenska folket tillfrågades aldrig. Idag vet vi att nästan två miljoner invandrare i första och andra generationen har kommit till Sverige sedan dess och att invandringspolitiken inte har kunnat diskuteras sakligt, offentligt, öppet eller rättvist på 40 år.

Familjerna har slagits sönder, normupplösningen accelererar. Massinvandringen slår ständigt nya rekord. Allt detta utan några som helst offentliga debatter. Vi går mot en demografisk katastrof men likväl finns det inte en enda politiker i något av de åtta partier som sitter riksdagen som upplyser om det eller som kommer med förslag till åtgärder. Inte en enda. Ingen människa med sina sinnen i behåll kan påstå att Sverige är en demokrati. Sverige är en näst intill totalitär stat.

Nu handlar det inte om att vara tysta, vara snälla eller tillämpa diplomati för att rädda Sverige. Det handlar om att vara högljudda, vara tydliga och bestämda. Det handlar om liv eller död för vårt land. Sverige sjunker allt djupare och det går mycket snabbt. Vi måste sätta ned foten och med skarpa ord framföra budskapet till makthavarna vare sig de lyssnar eller inte: Ni ska lämna tillbaka landet till det svenska folk som ni har stulit landet från. Vi svenskar har aldrig tillfrågats om vi vill ge bort vårt land. Det har stulits från oss och nu ska vi ha tillbaka landet.

Annonser

Taggat:, , , , ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: